2 kez aşılama oldum ve tutmadı.
Bugün adetimin 2. Günü hayıt otu içiyorum sabah akşam bugün başladım. Kaç gün içmem gerekiyor hayıt otu ile hamile kalanlar var mı
hayit otunu bende aldim icecem. hamile kalmak icin degil
hormon densesi olustursun vucudumda diye. ostrojenim cok fazla sanirim. biraz baskilansin istiyorum . keske testestron iceren bi ot mot olaada kullansam🤣
hayit otu hormonlri dengeliyor sen cay gibi demle ic gunde bi kupa
Şu an içiyorum cnm. Doktor ne sende ne eşinde hiç bir seyiniz yok dedi. Ama durup dururken çocuğumuz olmuyor 2 kez aşılama oldu doktor bu değerlere tutar inşallah gayet iyi dedi eşinin hareketli 12 milyon sperm yolladık içine dedi ama gene de olmuyor tutmuyor. 3. Kez bugün gidecektim aşılama için vazgeçtim dinlenmek istiyorum biraz. Hayıt otunu çok önerdiler aldım sabah akşam 10 dakika demleyip 15 gün içeceğim
hayirlisi olsun sifa olsun insallah. ben ilk cocugumu 8 aylik evliyken dusunmeye basladim yani korunmayi biraktim. iki ay hamile kalmadim. beni bi stres aldi hamile kalamiyorum diye hayit otu ictim topcuklari kasigin tersiyle ezip
oyle demliyordim icindeki ozu ciksin suya iyice diye. ictigim ay hamile kaldim. yani seni uzmek istemem de senin surecin icin komik bir ay tabiki iki ay hamile kalamamk benim ilk seferki heycanimdan olsa gerek. neyse iste ictigim ay hamile kalmistim. ins sende kalirsin bu ay
bak o hayit otu alerjiye sebeb ur kan pihtilasmasi yapar ayrica tansiyonuda dusurur kas yaparken goz cikarma bacim kullanma oyle seyler basina daha buyuk problemler gelir sagligindan olursun
Göbek esiginiz düşmüştür bir araştırın isterseniz yapmanız gerekeni,4 kişi bu sebeple hamile kaldı
Pcos vardi kullandim 1 hafta 10 gun kadar, ama adetliylen değil adet disinda kullanmıştım, su an hamileyim, Allah isteyen herkese nasip etsin
1,508,378 soru
24,617,928 cevap
364,446 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın