0 oy
122 göst.
Diğer kategorisinde (1,964 puan) tarafından

Evimize yavru bir kedi aldık, bahçemizde bulduk hastaydı zor nefes alıyordu vet. e götürdük neyse iyileşti elhamdülillah ama dışarı bırakmayın hemen hasta olur yine dediler eve koyduk bizde bir odamıza. Kedi kumu aldık vet.in verdiği mamayı veriyoruz , ama kakasını yapınca poposunda kaka kalıyor biraz bazen yerlere sürülmüş oluyor her seferinde poposunu silmem mi gerek ne zaman temizlemeyi öğrenir kendisini 2,5 aylık dedi , kakasının üstünü bile bazen örtemiyor. Bu kaka problemi canımı sıkıyor biraz onun dışında çok sevimli evde olmasından şikayetçi değilim 

2 Cevaplar

0 oy
(33,595 puan) tarafından

Hastalandığı zaman büyük ihtimalle hantallaşmıştır kendine dikkati azalmıştır bir de küçük olduğu için tuvalet eğitimi tam oturmamış olabilir onun olduğu odaya halı sermeyin patisini tutup kumu kazıyomuş gibi yaptırın ben öyle toparlamıştım bizimkileri 

(1,964 puan) tarafından

Şahıs bu :D

image

(33,595 puan) tarafından

Ahahahhs tipe bak yaaa çok şeker 😂❤️❤️

Çok küçükmüş ama farkında olmadan kalıyodur arkasında zorlanıyodur öyle kalıyor olabilir düzelir 1-2 haftaya geliştikçe 😄

(1,964 puan) tarafından
+1

İnşaAllah düzelir bakalım 🤭

(33,595 puan) tarafından

Alttaki yorumda hamileyim demişsin dikkat et tuvaletini temizlerken eldiven maske kullan mikrop kapma ya da eşin temizlesin kumunu daha iyi olur 

(1,964 puan) tarafından
+1

Hemen ellerimi yıkıyorum temas etmeden temizlemeye çalışıyorum inşallah sorun olmaz 

-Reklam-
0 oy
(6,674 puan) tarafından

Ayakları kuma iyice sürt kumda temiz lenmesinj öğrensin 

(6,674 puan) tarafından

Kucuk tabi daha tam.temizlyemeyebiliyor demek sende bir iki tut iyice surdjr birdahike oda sürsün eğitim yani😀 ben 3 tane evde büyüttüm 3 tanede yavrularını büyüttüm  heyecanlanıyorum iyuna geç kalacaklar diye tam silemeiyolrar

(1,964 puan) tarafından

Çok sevimli insan temziliğine de katlanıyor ama evde küçük çocuğumda var bide hamileyim, çocuk bilmeden ellerse diye korkuyorum 

(6,674 puan) tarafından

Temizliceksin bacim bende hamilelik geçirdim hastalandilar bide biri elimde öldü yavrularin 3 tanesini kaybettim ben ağlamaktan tansiyonlar 16 benim 8 aylik hamilyedim  onlara gözüm.gibi bakiyordum temizliyorsun mecbur bakimlarini yapiyoruz hep

(1,964 puan) tarafından

Yaa çok üzüldüm :( insan alışıyor işte sonra ömürleri dolunca zor oluyor 

(6,674 puan) tarafından

Bu sene berbattı 3 yavru kediyi be  1 sene evde buyum kardeşleri 1 sylikti bulduğumda sonra büyüyünce artık bahçemizde saldık alıştılar bahceyede hep geziyorlardi yemek sularını vermeye devam ettik kış ölünce çok soğukta 1 katimiz boştu dogalgazi açıp  1 2ayda orda bakıyorduk usumesinler diye..

2 dışı bir erkek 3 kardeşler..dışı hamile kalmış anlamadık doguma yakın anladık doğuracağı yaki  bizi çağırdı yanına miyavliyor annemle ikimi doğumunu yaptirdik 4 tane doğdu hepside oldu malesef..sonra kisirlastiralim dedik erkeği yaptılar dışı beklesin dediler yeni doğurdu sen gene hamile kalmış 3 tane daha dogurdumu  tekir kediden çok tatli yavruları oldu😊 eve aldim bakmaya anne kediyi günde 1 saat dışarı sanıyorduk çıkmak istiyordu biryerde timak yemiş abse olmuş vücudu veterinere götürdüm temizledim derken kedim 3 gun sonra hastalandi kusmaya baslasdi bebeklerine emiyor hayvan hastalaga yakalnmis ölümcül yani veterinere yatırdık 1hafta yavruları ayırdık ama 2 taneside hatsalandi onları yasatamadik hepsi veterinere oldu 1 kaldı onu anneme verdim o yaşadı 5 aylik disarda kaşla göz arasi birsey vurmuş hayvanimizda oyle ölmüş onada agladik..anne kedi kurtuldu  30 bin verdik veterinere.. 

Büyük kedimin biri kardeşi yani hastalanmış diaarda onlara kosturmaktan farketmedik oda kapının önünde yerde yatarken buldum kucağıma aldım resmen yarı oluyordu buz gibi olmuş hemen annemle ilk.mudahelesini yaptık sıcak su torbaları vitaminler ilaçlar kedi corbasi yaptik  ama hayvanım gece elimde öldü onada ağla ben mahvoldum yani bu sene  4 kedim öldü  2 tane kaldı birdaha hayvan bakmam dedim ilk ve son oldular..

Simdi 2 de kisirlastirdik yine bahcedeler ama ev bahçe geziyorlar gözümüzün onundeler.

Uzun du kusura bakma

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 138 göst.
19 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 261 göst.
29 Eylül 2025 Diğer kategorisinde Rarara (1,964 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 325 göst.
0 oy
8 cevap 531 göst.
20 Haziran 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Mahirin annesi (57 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,498,751 soru

24,481,923 cevap

356,949 kullanıcı

...