Kızlar doktor adet sonrası yumurtan büyümemiş olmaz dedi. Adet tarihim düzenli değil. Yani ben 30 gün üstünden hesaplıyorum hep. Normalde yani ilaçsız adet olmam bende işaç alayom dedim önce test yaptım. 3 gün geçmiş oluyor. Ama doktor bu ay olmaz bidahaki ay bakalım demişti. Klomen kullandım ondan mı pozitif acaba
Kan testi vermeden emin olamazsınız lütfen sağlik kuruluşunda kan testi verin
Bende biliyorum onu çok uzak buraya gidemiyorum haftaya ancak gidebilirim
Biz teste bakıp evet hamilesiniz yada hayır bu diyemeyiz bu yanliş yönlendirme olur uzak yakın demeden sağlik kuruluşuna gidip emin olmanız gerekir gitmiyorsanızda şüphe içinde bekleyeceksiniz gidene kadar
Teste göre pozitif evet ama bu kaset testler yanıltıcı oluyor. Evde varsa erken gebelik testi yap. Sonra da kan ver canım. Hakkında hayırlısı olsun
Yokki 2 tane var hepsi bu ya uzak gidemiyorum ki
Bir şekilde gideceksin canım benim. Otobüs dolmuş falan yok mu
Aynı testten varsa 2 gün sonra tekrar yap belirgin koyulaşma varsa pozitiftir.
Var evde yapacam 2 gün sonra
Bu ovulasyon yumurtlama testi c çizgisi testin calistigini gösterir t çizgisi c kadar belirgin veya daha koyu olursa yumurtlama olduğunu gösterir t cizgiside net olmalı yani c kadar veya daha koyu olursa yumurtlama bu dönemde ilişkiye girdiginizde hamile ilk oranı yüksek yumurtlama gününden sonra t cizgiside silik olursa catlama olur o günde ilişki içinde olursanız hamilelik riski yüksek .yumurtlama gününden iki üç gün önce ve sonraki iki gün ilişki yaşarsanız hamilelik olur
Ovulasyon testi değil ki bu. Hamilelik testi. Anlamadım doğrusu ne demek istiyorsunuz
Hamilesin o zmn hayırlı olsun
Evet hamesin cikmis zaten
Bu pozitif degilki zaten kuruma
Böyle kuruma testi mi olur bariz ortada yani silik çıkmış hamile ayrıca kuruma çizgisi olsa test bu kadar temiz olmazdı
Değil kuruma tamda böyle oluyor. Pozitif olsaydı kırmızı olurdu
Teste göre hamilesin ama kan vermen daha doğru olur
Allah istedikten sonra her şey olur istiyor muydun çocuğu ki
İstiyordum
Allah nasip etsin inşallah eşine falan söylesene erken gebelik testi al ya da sağlık ocağına hastaneye falan git acile baktır bence beta hcgden belli olur yükselip yükselmedigi
1,498,931 soru
24,484,325 cevap
357,240 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın