Kızlar birinci sınıfa giden kızım 8.10 da servis alıyor 8.30 da okula varış 8.40 ders başlıyor ev çok uzak eşimde 7/5 çalışıyor kızım servisle gidiyor biz teslim ediyoruz servise ama nasıl iniyor nasıl çıkışta biniyor bilmiyorum gözüm görmediği için hiç rahat değil içim 3/4 gün yemek yemedim içmedim aklım okulda idi Aralık 28 de 6 yaş olcak kızım eşim küçük yazdırdı okula sizinkiler kaç yaşında başladı gidiyor şuan
Birde çıkış çok geç demi 14.20 de kızım gelince sıkıldım bir daha gitmek istemiyorum diyor
08:20 giriş 14:15 çıkış. Bizim okul 10 15 dk uzaklıkta. Komşu çocukları ile beraber gidip geliyorlar. Kızım 2019 Şubat doğumlu oğlum 2020 Şubat doğumlu ikisi de 1 e gidiyor.
Merhaba aralarında bir sene fark var sıkıntı olmuyot mu 2020 li küçük deme banada herkes küçük dedi 2019 Aralık deneyecz
İsteğe bağlı 1. Sınıf çıktı oğlum bende imza atarak 1. Sınıfa gitmesini istedim ablası ile beraber.
Nasıl gidiyor peki zorlanıyor mu bizimki ay harfine geçti ama ödev yapmak istemiyor
İlk hafta zorlandi. Ama bu hafta iyi. Dün a harfine başladılar. Fena gitmiyor.
Niye o kadar küçük yazdırdınız. Yaşından büyük sorumluluk yüklüyorsunuz çocuğa. Eğer maddi durumunuz yerindeyse araba alın sana sen getir götür için rahat etmiyorsa. 5.5 yaşında çocuğun 1.sınıfta ne işi var.
her çocuk yapamaz, bu doğru
yeğenim de 5.5 gitti ama annesi çalıştığı için kreşe falan erken başlamıştı, ve sorunsuz devam ediyor eğitim hayatı
okul saati nornal, artık çoğu okulun giriş çıkış saatleri böyle
servis ablası olması gerek serviste, yok mu?
bi de çocuk gerçekten istemiyorsa alıp anasınıfına verebilrsiz
Icin hic rahat degilse bak bundan alip cocugu takip.edebilirsin
Canım yanlış attın galiba
Ben servis konusunda dusunuyorsunuz diye attim.canim hani okulda mi degil mi diye yas konusunu okumamis sizin erteleme hakkiniz yokmuydu bu sene anasinifina gitme hakki tam 6 yaşıni doldurmamis ya okul acildiginda o yuzden soruyorum
Ürünü inceledim bende normal bir tabaklık attınız sandım meğerse akıllı saat gibi birşeymis
Evet erteledik anaokula verdik eşim gitti ertesi gün ilkokula verdi 2 yıl kreşe gitti bu yılda gitse sıkılır dedi ama şuan ödevlerle ben uğraşıyorum isterdimki bir yıl daha olgunlassin
Ben servis yüzünden kreşe gönderemedim bu sene merkeze uzak oturduğumuz için ilk benim kızımı alacaktı servis güvenmek imkansız
İlk hfta bende ayniydm alıştım ama bzmki ama okulu tek servis ilk okulda biraz daha karışık oluyor çocuklar servisi bulması gerekiyor galiba benm oglum 2020 Nisan sonu doğumlu göndermedim cikiyo diye oluyordu ama geçen yıl ana okulu çıkmadı ana okulu çıkmadan ilk okula gonderemezdim alıştı ama abla falan yok serviste başka servis uok öğretmenler toplu servis öğrencilerini gönderiyor aşağı o yüzden az kafam rahatladı alıştı ama ilk okul blmiyom bende aklım kalirdi
1,492,781 soru
24,391,289 cevap
349,309 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın