0 oy
74 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (76 puan) tarafından

Kızım 7 yaşında uzun bir süre önce burnu kanamisti uykuda biz belki uykuda oynamıştır kurcalamistir dedik fazla takmak istememistik neredeyse 1 yıl olacak az önce anne burnum kanıyor dedi fırladım uykudan çok kanamiyordu ama kanıyordu işte randevu baktım götüreyim diye ya 13 gün sonraya var hemen alamadım randevu bulamadım sağlık ocağına götürsem bakıp birşey yaparlarmi sizce korktum açıkçası 

2 Cevaplar

0 oy
(850 puan) tarafından

Hangi sehirdesin 13 gün sonraya var diyorsun 

Çocuk sağlığı ve hastalıkları bölümüne alacaksın 

(76 puan) tarafından

Gaziantep canm çocuk sağlığı hastalıkları boluy13 gün sonra var

-Reklam-
0 oy
(475 puan) tarafından

Acile git hemen ordan gerekirse çocuk doktorunu ararlar evde durma kanama devam ediyorsa başını öne doğru tutacaksın geriye tutma öne doğru tutup burna baskı uygulaman gerekiyor buz tutsan da kanama durur.kanamalar acildir,beklemeyin acilden girersen görüntüleme gerektiren durumda hemen girersin polikliniklerden bir daha görüntüleme için randevu bulma usi uzun sürer 

(76 puan) tarafından

Acilden bakarlar mı dersin

(475 puan) tarafından

Saglikciyim burnu kanadigi anda götür direk,bakarlar çocuk doktorunun olduğu hastane daha iyi olur.gece olursa eğer 112 yi arayıp böyle bir durum var çocuk doktoru hangi hastanede nöbetçi diye soruyorsun sana direk şu hastaneye git derler kendim goturcem dersin ambulans istemiyorum dersin.

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 84 göst.
0 oy
11 cevap 610 göst.
24 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 231 göst.
27 Ocak 2025 Diğer kategorisinde mcecence (66 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 187 göst.
3 Ocak 2025 Moda kategorisinde Serapse (251 puan) tarafından soruldu