0 oy
254 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (194 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Kızlar kim hatalı bana söyler misiniz? Eşim şehir dışına gitti. bizde çocuklarla korona olmuşuz aile e bıraktı onlarda korona olduğu için. Geldiğimden beri elim kolum kalkmıyorçocuklara zor bakıyorum. İşitme diğim laf kalmıyor. Ekstra iki gündür tansiyonum mu düşüyor ne oluyor başım dönüyor elim ayağım halsız düşüyorum. Dün oldu babam uzanıyordu lavoboya gitti bende onun yerine gücün attım kendimi uzandım bana demediği laf kalmadı sen insan mısın hayvan da bilmem de baba başım döndü beş dakika uzanayım dedim ne insanlığım kaldı ne hayvanlığım yerine yattım diye yine bugün oldu koltuğa uzandım bu sefer yine babam başladı saydırmaya hep hastasın şöyle böyle bende bağırdım yeter ya dedim ne istiyorsun başım döndü elim ayağım haksız düştüm uzandım diye böyle mi yapmak lazım ne insanliğım kaldı ne hayvanlığım birde bana karşılık verme diyor tamam baba olabilirsin ama haklı mı babam hala kendini haklı görüyor ne zaman gelsem burnumdan getiriyor birde baba ben miyim sen misin diyor gerçekten kendilerinden nefret ettirdiler otuz yaşındayım lütfen cevap verin bende mi hata bu seferde senin gibi evlada da diye saydırdı 

3 Cevaplar

0 oy
(9,225 puan) tarafından

Korona hala var mı 😕 kendi ailene mi gittin? Orayı net anlayamadım. Baban haksız tabiki öyle konuşulur mu hiç. Baba bile olsa... Ama demek ki gitmenizi istemiyor. Hastada olsan evinde kal canım insanın kendi evi gibisi yok 

(194 puan) tarafından

Malesef varmış bizde yakalandık düğünde ki bir al araba arabamıza binmişti ondan bulaştı ya işte çocuklar ateşleniyor diye geldim oturduğum yerde kimse yok tanıdığım komşum bile eşimde buraya getirdi kendi ailemin yanındayım eşimde iş için gitmek zorunda kaldı

(10,602 puan) tarafından

kovid şu anda inanılmaz yaygın 

(9,225 puan) tarafından

Ayyy Bi bitmedi şu illet. Çok geçmiş olsun canım. Toparlanır toparlanmaz evine git bence 

-Reklam-
0 oy
(10,602 puan) tarafından

bacım evde sürün ama evine git. zor ama en azından bu lafları duymazsın. geçmiş olsun 

0 oy
(1,521 puan) tarafından

Ayyy ne illet bir korona, bende 2 gündür iyileştim, eşim ben çocuklar perişan olduk... Biz korona diye bahçeye bile çıkmadık, niye ailene gidiyorsun,evde en kötüsü günde 1 kez yemek gelir diğer türlü kahvaltılık halledilir, otur evinde tabiki sen haklasın böyle babalık mı yapılır 

... Eşim için aldı 1 gün bize baktı yani, kemsey gitmedim ailemden bile çorba istemedim,

Böyle olçaksın canım, keşke gitmeseydin 

(194 puan) tarafından

Eşim şehir dışına gitmek zorunda kaldı çocuklar ateşlendi ilaç kullanıyoruz bende evde kalayım dedim çocuklar sen ateşlenir siniz kimse yok aklım sizde kalmasın dedi 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 196 göst.
5 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 576 göst.
10 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde 12345678 (141 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 233 göst.
0 oy
3 cevap 205 göst.
14 Haziran 2025 Aile & Aşk kategorisinde Pakize333 (8,467 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,502,351 soru

24,530,275 cevap

359,942 kullanıcı

...