Hafta içi 7de kalktığımız yetmiyor gibi haftasonu da uyumuyor bu çocuk 🥲 babasıyla kalktı oyun oynadı ben biraz daha yattım ama mecbur 8 buçukta kalktım artık acıktım dedi benim kız. Kahvaltıyı yaptım şu şekil çay içiyorum siz neler yapıyorsunuz kızlar. İş güç okul kış hazırlığı derken pek giremiyorum buraya ama özlüyorum 😅 bi sabah anlığı atayım dedim ♥️
Bizim kaderimiz buu kaçış yohhhh😁🤣😁 Erkenden uyandık bizde çayı yaptım tost yapicam💃🏻🫣 Afiyetler olsun Allah kolaylık versin canım
Srn uzaksin kiz inciye evden seslensem duyscak nerdeyse
Visssss o kadar yakınsınız ayyyy ne guzell yaa 🌸🥰
Evett yakınız kız bizde bilmiyorduk önceden 😍😍
Oyleyiz de hala kavusamadik vuslat bi turlu olmuyo vardir bi hayir bakalim Rabbim guzellestiriyo heralde 🥰
İnşallah inşallah 🤲🤲❤️❤️
Ev temiz şükür geçen gün dip köşe girdim. Sadece üstten toplar Süpürge atarim bikaç hafta idare eder beni 🥰
Günaydın bacım hayırlı sabahlar ☺️ bu çocuklar hep böyle ya ne anlıyorlar erken kalkmaktan bilmiyorum 😅 bizde oğlumla kahvaltı yapcaz şimdi
Bu kızartmalri nasıl yaptn abla ben yapınca kırılıyor hepsi çok canım çekti
İncide cvp verir ama bol kızgın yağda az az kızartıyorum ben yapışıp birbirine kirilmiyor canım🌸
Ayyy burda olsan sanada yapardım canım 🤲 hamilesin sen birde değil mi 😔. Üzüldüm şimdi
Bacımın dediği gibi kızgın yağda çok fazla patates koymadan birde patatesler hafif pişmeye başlıyor ondan sonra karıştırıyorum yani hafif kızarmaya başlayınca karıştır
Bn az yağ koyuyorum sanırım yağ tarafından hep cimriyim
Olabilir canım yağı az olunca güzel olmuyor yapışıyor hep
Kendi kendine oynuyorsa oda güzel benim kız ömrümü yiyor benimle oyna diye
Kendi kendine oynuyor ama kapıda otur diyor
Bende bugün uyuyacaktim 9 kadar ama eşim 6da ise gitti tlfnla uğraştım sonuç uyumadım😂işler bitti kahvaltı yaptık geziniyom buralarda afiyet olsun ❤️ cnm
Teşekkür ederim canım 🥰 erken kalkmak iyi aslında insan dinç oluyor işler bitiyor vakit kalıyor insana. 4 yılın ardından ilk daha geçen gün 10 bucuga kadar uyudum o gün kendime gelemedim sersem gibi gezdim bütün gün
Kız duygu 😄 bir gecede donduk noldu böyle
Evet ya bende dedim bir günde kış geldi Antebe 😅 dünden beri pencere bile açılmıyor rüzgar soğuk
Bu sabah biraz daha sıcak 😄 dün evet bizde bir şok yaşadık neyseki hep sonbahar için giysi getirmistim
Afiyet olsun eşlik eden olunca kahve ne güzel 🥰
Teşekkür ederim canım evet🤗
Sıcaktan nefes alınmıyor ya çamaşır katlıyorum anlığım küçük çamaşır dağımı atmayayım 🤣
Sıcak mı biz donduk dünden beri hava birden soğudu
Evet canım ya burasıda serinlese artık biraz
1,492,868 soru
24,392,523 cevap
349,411 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın