+1 oy
763 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (7,731 puan) tarafından

image

Hafta içi 7de kalktığımız yetmiyor gibi haftasonu da uyumuyor bu çocuk 🥲 babasıyla kalktı oyun oynadı ben biraz daha yattım ama mecbur 8 buçukta kalktım artık acıktım dedi benim kız. Kahvaltıyı yaptım şu şekil çay içiyorum siz neler yapıyorsunuz kızlar. İş güç okul kış hazırlığı derken pek giremiyorum buraya ama özlüyorum 😅 bi sabah anlığı atayım dedim ♥️

8 Cevaplar

+3 oy
(18,688 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Bizim kaderimiz buu kaçış yohhhh😁🤣😁 Erkenden uyandık bizde çayı yaptım tost yapicam💃🏻🫣 Afiyetler olsun Allah kolaylık versin canım 

tarafından

Srn uzaksin kiz inciye evden seslensem duyscak nerdeyse 

(18,688 puan) tarafından

Visssss o kadar yakınsınız ayyyy ne guzell yaa 🌸🥰

(3,881 puan) tarafından

Evett yakınız kız bizde bilmiyorduk önceden 😍😍

tarafından

Oyleyiz de hala kavusamadik vuslat bi turlu olmuyo vardir bi hayir bakalim Rabbim guzellestiriyo heralde 🥰

(3,881 puan) tarafından

İnşallah inşallah 🤲🤲❤️❤️

-Reklam-
+2 oy
(2,305 puan) tarafından

image

kahvalti yaptık evimi b..k götürüyor ama çocuklar bugün evde ve ne kadar temizlesem yine aynı olucak 🥹 afiyet olsun 
(7,731 puan) tarafından

Ev temiz şükür geçen gün dip köşe girdim. Sadece üstten toplar Süpürge atarim bikaç hafta idare eder beni 🥰

+2 oy
(3,881 puan) tarafından

Günaydın bacım hayırlı sabahlar ☺️ bu çocuklar hep böyle ya ne anlıyorlar erken kalkmaktan bilmiyorum 😅 bizde oğlumla kahvaltı yapcaz şimdi 

image

(301 puan) tarafından

Bu kızartmalri nasıl yaptn abla ben yapınca kırılıyor hepsi çok canım çekti 

(18,688 puan) tarafından

İncide cvp verir ama bol kızgın yağda az az kızartıyorum ben yapışıp birbirine kirilmiyor canım🌸

(3,881 puan) tarafından

Ayyy burda olsan sanada yapardım canım 🤲 hamilesin sen birde değil mi 😔. Üzüldüm şimdi 

Bacımın dediği gibi kızgın yağda çok fazla patates koymadan birde patatesler hafif pişmeye  başlıyor ondan sonra karıştırıyorum yani hafif kızarmaya başlayınca karıştır 

(301 puan) tarafından

Bn az yağ koyuyorum sanırım yağ tarafından hep cimriyim

(3,881 puan) tarafından

Olabilir canım yağı az olunca güzel olmuyor yapışıyor hep

+1 oy
(483 puan) tarafından

image

odasında oynuyor banada kapıda otur diyor birsuru isim.vat ama hiçte halim yok valla afiyet olsunn
(7,731 puan) tarafından

Kendi kendine oynuyorsa oda güzel benim kız ömrümü yiyor benimle oyna diye 

(483 puan) tarafından

Kendi kendine oynuyor ama kapıda otur diyor

+1 oy
(7,407 puan) tarafından

Bende bugün uyuyacaktim 9 kadar ama eşim 6da ise gitti tlfnla uğraştım sonuç uyumadım😂işler bitti kahvaltı yaptık geziniyom buralarda afiyet olsun ❤️ cnm 

(7,731 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım 🥰 erken kalkmak iyi aslında insan dinç oluyor işler bitiyor vakit kalıyor insana. 4 yılın ardından ilk daha geçen gün 10 bucuga kadar uyudum o gün kendime gelemedim sersem gibi gezdim bütün gün 

0 oy
(944 puan) tarafından

Kız duygu 😄 bir gecede donduk noldu böyle 

(7,731 puan) tarafından

Evet ya bende dedim bir günde kış geldi Antebe 😅 dünden beri pencere bile açılmıyor rüzgar soğuk 

(944 puan) tarafından

Bu sabah biraz daha sıcak 😄 dün evet bizde bir şok yaşadık neyseki hep sonbahar için giysi getirmistim

0 oy
(3,668 puan) tarafından

image

anneme geldim dün akşam  orda kaldım misafirleri gelicek  sabah içtik kahve sonra işlere koyulduk kahvaltı yaptık  şimdi  yine bir kahve içiyoruz  afiyet olsun 
(7,731 puan) tarafından

Afiyet olsun eşlik eden olunca kahve ne güzel 🥰

(3,668 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım  evet🤗

0 oy
(11,016 puan) tarafından

Sıcaktan nefes alınmıyor ya çamaşır katlıyorum anlığım küçük çamaşır dağımı atmayayım 🤣

(7,731 puan) tarafından

Sıcak mı biz donduk dünden beri hava birden soğudu 

(11,016 puan) tarafından

Evet canım ya burasıda serinlese artık biraz 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 597 göst.
28 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (6,767 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 224 göst.
13 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (6,767 puan) tarafından soruldu
+3 oy
4 cevap 277 göst.
9 Mayıs 2025 Aile & Aşk kategorisinde Duyguu27 (7,731 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 624 göst.
26 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (6,767 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,866 soru

24,392,475 cevap

349,407 kullanıcı

...