Selamlar,
Çelik çaydanlık bakıyorum da, bu sitede gördüğüm kadarıyla kimse marka olarak Karacadan memnun değil. Korkmaz ve Acar markalarında istediğim model ve indüksiyon ocak uyumu var. Fakat bazı karaca modelleri de çok iyi.
Sizdeki memnun olduğunuz çaydanlık markaları neler?
Ya heryerde bulunmuyor ama ben interçelik marka almiştim ve aşırı memnunum. Çeliği çok kaliteli.
Hiç denk gelmedim, bakayım bu markaya.
Benim üç takım var hepsi korkmaz marka çeliği çok güzel çok memnunum.
İnternette de hep iyi yorumlar var.
Eğer alım gucun varsa Arçelik al çok kaliteli
Arçelik çelik çaydanlık var mı🤔 Bakayım.
Soruyu çaycı anlayan ben😂
Baktım, çıkmadı zaten 😅
Caycilari cok kaliteli düşünürsen bide servis sıkıntısı hiç olmuyor diğer markalar gibi ☺️
bernardodan almıştım evlenirken, güzel çaydanlık ama ben daha çok elektrikli çaydanlığı kullanıyorum
Çaydanlık kullanmak, ince belli bardakta çay içmek gibi geliyor bana. Kupa bardakta da içilir ama aynı tadı vermez 😌 Elektrikli çaydanlık modellerine bakayım yine de.
bak o keyfi yapıyorsan bir şey diyemem
biz çayı tombul çay bardaklarında içiyoruz, su bardağından büyük herhalde birazdan resim atarım😂
kahveyi de çay bardağında 😂
Ahah yer değiştirmişler 😅 Çok tatlı bardaklar var ama şekilli şukullu sevmiyorum ya 🙂
Kız bildiğin mini sürahi bu😂
Ben Papatyam marka kullanıyorum 7 buçuk yıl oldu hâlâ aynısı gibi parlak ve kolay leke tutmaz akıtmaz
Baktım da, fiyat olarak da bayağı uygunlar.
Ben çok memnunum tavsiye ederim 🙂
Ben misafirden misafire cikariyorum çaydanlığımi 3 tane caydanlik iki tane cayçım var ondan caydanligi nadir kullaniyor cayçımi kullaniyorum hep daha rahat isime geliyor benim
Çaycı olarak hangi markalar kullanıyorsun? İkide bir mutfakta çay doldur/getir zor olur ya.
Bosch canim caycım birde buyuk var o da sinbo onu kalabalik misafirim gelince cikariyorum
Çaycı alma düşüncem yok henüz ama bakayım, belli olmaz 😌
Korkmaz Karacadan çok çok iyi Karaca berbat sadece isim var bende Karaca vardı ve hediye gelen gulsan marka çelikler gulsan bile karacadan iyi sen düşün
Gulsanın gözü yaşlı, bu biçimde övüldüğünü duysa 😅
Karaca yıllar önce çok iyi yorumlar alıyordu da, şuan kimse memnun değil.
Gulsan sahan setimde var çok memnunum kız annemin çelikler de gulsan 20 senedir pırıl pırıl 🤣🤣🤣🤣
Bakayım buna da😊Bayağı marka seçeneği var, iyice gözden geçireyim.
Inter kullanıyorum çok çok memnunum. Tencelerim caydanliklarim cezvelerim vs hepsi Inter memnunum
Başka arkadaş da önermiş, bakacağım.
Korkmaz kullanıyorum memnundum kız kardeşim jumbo aldı o daha iyi daha kalın
Alt tabanı mı daha kalın? İndüksiyon ocağa uygun olanı varsa bakarım.
Korkmaz ın setini almıştım ben çaydanlığı iyi 4 yıl olacak
1,477,193 soru
24,179,588 cevap
336,267 kullanıcı