Güzelce açık renge boya çekmeceleri tamir ettir kullan bence bez dolaptan daha iyi ve sağlam olur
Şu anlık boyayamam canım belki ilerde ama çekmeceleri tamir edecem teşekkür ederim
Güzel dolap sıkıntısı yok gibi rayları değiştir kullan..Allah senin de dolabı veren kişinin de hayrını kabul etsin.
Ayn değiştirme yapacam canım amin Allah razı olsun kardeşim
e ne güzel denk gelmiş. taşınırken helak oluyor eşyalar. senin de işine yarar
Ayn canım yorumun için teşekkürler
Benim maddi durumum var ona ragmen eski ayni boyle bir dolap buldum boyadim yeni modern kulo taktim.Parayla alacak olsam yaptigim dolabi alirdim o derece guzel oluyor.Hic eski diye takilmayin cok.da kullanisli duruyor.
İnan canım kiraciyim 5 yılık evliyim kendi dolabım çöp oldu gitti kiracı olunca böyle şeylere para vermeye kiyamiyor insan
Sen iyilik icin cıkmışsın yola, Allah da sana nasip çıkarmış, daha iyileri de nasip olsun inşallah
Amin inşallah canım cümlemize
En iyisini yapmışsın. Ben doğu görevinde kiracıydim bebeğe heves ettim oda yaptım. Bebek sonuçta 1 kere bile odayı kullanmadi bir de taşındık dolabın arkası çıktı falan. Eşyalar taşınınca kırılıyor çok pişmanım büyümeden eşya aldığıma. 2. Koltuk takımı ve 2. Yatak odası kullanıyorum 5 yıllık evlilik 3. Evim. Bu yaz 4. Eve tasinacagim
Allah yardımcın olsun canım
Ay mis gibi dolap kiz iste kaynanamin eski yemek odasi takimi bile bilmem kac paraya satildi eski tip varakli gibi ceviz kahverengi biseydi satildi gitti valla sen bu dolabi satmaya kalsan bi dunya para eder degerli bi dolap yani hic aklina kotu mu ettim diye getirme mis gibi dolap raylar degisince kaynak gibi olur hosuna gitmiyosa boya istedigin renge
Yok rengi güzel beğendim teşekkür ederim canım yorumun için
Bence gayet güzel iyi yapmıssın almakla alınabilir ne olacak ki sil temizle mis gibi dolap işte güle güle kullan 😊
Teşekkürler canım sildim yerine koydum tamir edince eşyaları koyacam
Ellerine sağlık 😊
Teşekkürler canım
1,487,473 soru
24,316,526 cevap
345,067 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın