Çok şükür ilk gün ki gibi bakımlıyım her gün makyajımı yapıyorum her konuda bakımlıyım salmaya da niyetim yok kuzum doğuma gideceğim gün bile yapmayı düşünüyorum tatlım
Ben ztn bakımlı değilim o yüzden sknti yok makyaj falan yapmam ha pisim demiyorum bakımlı değilim diyorum bakın
Eşim eğitimde annemlerdeyim bende azıcık saldım aman annem babam sonuçta görsünler bıyıklarımı hiç gidesim yok valla havada soğuk
Valla hamileyken çok bakımlıydım 23 gün oldu doğum yapalı tavşanlı değildi şirineli donumla gezeyorum ahh ahhh
Tavsanlı dona bizimki çingene donu diyo valla bende yataga atamaz oldum evde pasaklı gezınce yüzüme söylemio ama bekliyo belli şükğr bulantım felanda yok ama duygusal dalgalanma çok oluyo bende de bı gün bi günü tutmuyo.
Kaynanana ne ben eşimin eve gelmesine yakın yüzümü sabunla yıkarım kremlerimi parfümümü sıkıp sürerim üstümü değiştiririm saçımıda toplarım en başından beri dikkat ederim hep
Alın benden de o kadar bembe pijamalarla yim pencereden bakarim kayinpederim geldi mi değiştirim gelmedi mi saç baş dağınık kaş bıyık bir birine karışık olur evimde oturur kocişimi beklerim eşim de kendi ne bak diyor ama o an çok iğrenç espiri yapıp aynanin karşısına geçer kendime baktım derimanacım ne yapayım böyle rahatim ahhh ah eskiden yani 5 ay öncesinde kuaförden çıkmaz devamli üstüme kiyafet alırdım şimdi öyle mi
1,491,515 soru
24,372,349 cevap
348,124 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın