0 oy
253 göst.
Diğer kategorisinde (152 puan) tarafından

Bnm kız geceleyin öksürükten yataamdi hiç 

Bende buhar verdin ardından pekmez ve zeytinyağı eritip icirdim 

Biraz azaldı öksürük uyuyor şimdi 

Kahvemle oturdum Dünkü yaptığım menemenlerr bakiyom acaba balkonda serin midir bozulur mu??

image

6 Cevaplar

0 oy
(572 puan) tarafından

Cano eğer sadece sıcakken kavanozlayop kapattiydan bozulma ihtimali olabilir benimkiler az daha mefta oluyordu😁

Annem dedi tencereye biraz suyu doldur kavanozlari ters koy içine 10 15 dakika kaynat iyice vakumlqsin dedi öyle yaptım xok şükür 1 aydır sorunsuz duruyorlar

(7,997 puan) tarafından

Ölmedm ayaktada değilim Aşko 🤪 napsınlar teyzesi son gaz analarını hayattan bezdirmeye devamkee 😂

(572 puan) tarafından

Ahahha Allah yardım etsin askommm😄😅şal dışarı kossunlar sağa dolaaa

(7,997 puan) tarafından

Orda bile kendilerine zarar verecek şeyi buluyorlar kız 😂

(572 puan) tarafından

Hepsini bafla birbirine sjsjsj tek noktaya odaklan askom😅🤣😅 erkek çocuğu yaramazlıgi diye bisey var sanırım sjsjsj 

(7,997 puan) tarafından

Olmazmı evde beslenecek varlık değiller valla 😂

-Reklam-
0 oy
(945 puan) tarafından

Ah şu cocuklar ya geçmiş olsun benim oglanda gece 2.5 da istigfara bi başladı 4 e kadar hazırlandık acile gidelim diye bu seferde uyudu oglan sabah 7 de geri başladı saglık ocagına gittim ilaç yazdı burgerden hamburger yemişti o mu yaptı anlamadım canım kavanozların durur kapaklı vakumluysa

0 oy
(653 puan) tarafından

Geçen seneden beri 70 kavanoz konserve yemişiz😬 sadece bi tanesi bozuldu. Sıcakken kapatıyoruz sonra vakumlanmış mı kontrol ediyoruz maşallah çok şükür dayanıyor

(355 puan) tarafından

Vakumlandigini nerden anlıyorsun canım 

(653 puan) tarafından

Vakumlanırsa kapak içe çöküyor vakumlanmazsa yukarda kalıyor canım. Annem onları tekrar kaynatıp yapıyor.

(355 puan) tarafından

Hm anladım canım bilmiyordum teşekkür ederim 

0 oy
(4,463 puan) tarafından

Sıcakken kapanan şey bozulmaz tabi güneşinde alnına koyma eksik belki bende daha yeni kahve saati yapabiliyorum ve usler hoc bitmiyor 

image

0 oy
(10,367 puan) tarafından

Şimdi kızımı Dr dan getirdim gözü enfeksiyon kapmış 2 eczaneye gittim konumdan ikiside yıkık sinir oldum geldim bi kahve yapıp ayılmam lazım 

0 oy
(636 puan) tarafından

Bende yaptım on şişe balkona koydum artık havalar serin bişey olmaz 

Kizceye geçmiş olsun arada zeytinyağı ılık ver boğazını yumuşatır 

İlgili sorular

+1 oy
16 cevap 446 göst.
0 oy
7 cevap 292 göst.
23 Eylül 2025 Diğer kategorisinde iiiinciiii (3,236 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 95 göst.