Anaokula gdyor 5 yasinda hicbiseyi yoktu aslında Pazar akşamı gözüm agryor dedi braz ateşi çıktı ve titreme oldu pazartesi ne olur ne olmaz dye gondermedim okula hopladi zıpladı şeydi az az vardı neyse salı baya sesi kısılmış ti okula gitmek istedi gönderdim baktım bugün azgindan balgam geliyor zaten antibiyotik iburamin aldık doktirua gösterdik braz boğazı enfeksiyon kapmış dedi göndermedim bugün sesi baya gtmis burnundan ağzından balgam.geliyor sabahtan okdr agladiki okula geç kaldım gdecem.pecete orda var burnumu silerim sabah gdecem dye okdr agladiki smdi bulasi falansa baska cocuklara d bulAsir çnkü geçen hfta kızımın bişeyi yoktu ogremten hasta çocuklar var sınıfımız küçük burnu akan var gondermeyin dye artık birinden mi bulaştı usuttumu ne oldu ağlaya aglaya uyudu smdi çok horluyor burnu actim balgam geliyor anlamiuor illa gdecem dyor çok sabırsız pazartesi gondrecem dyorim anlamiyor çok ağlıyor acaba göndersem bulasirmi sesi kısık balgam ağzından burnundan arada akıyor bilemedim eşim de gonderme dedi