0 oy
142 göst.
Diğer kategorisinde (6,427 puan) tarafından

Anaokula gdyor 5 yasinda hicbiseyi yoktu aslında Pazar akşamı gözüm agryor dedi braz ateşi çıktı ve titreme oldu pazartesi ne olur ne olmaz dye gondermedim okula hopladi zıpladı şeydi az az vardı neyse salı baya sesi kısılmış ti okula gitmek istedi gönderdim baktım bugün azgindan balgam geliyor zaten antibiyotik iburamin aldık doktirua gösterdik braz boğazı enfeksiyon kapmış dedi göndermedim bugün sesi baya gtmis burnundan ağzından balgam.geliyor sabahtan okdr agladiki okula geç kaldım gdecem.pecete orda var burnumu silerim sabah gdecem dye okdr agladiki smdi bulasi falansa baska cocuklara d bulAsir çnkü geçen hfta kızımın bişeyi yoktu ogremten hasta çocuklar var sınıfımız küçük burnu akan var gondermeyin dye artık birinden mi bulaştı usuttumu ne oldu ağlaya aglaya uyudu smdi çok horluyor burnu actim balgam geliyor anlamiuor illa gdecem dyor çok sabırsız pazartesi gondrecem dyorim anlamiyor çok ağlıyor acaba göndersem bulasirmi sesi kısık balgam ağzından burnundan arada akıyor bilemedim eşim de gonderme dedi

4 Cevaplar

+1 oy
(5,907 puan) tarafından

Diger cocuklara haksizlik etmis olursun hakka girersin seni de kizini da anliyorum ama hasta çocuklar bulunan bi ortamda diğer cocuklarin saflikli kalmasi imkansiz gibi bisey herkes cocuk agliyo gitmek istiyo diye gonderse hasta hasta diger cocuklarin hakkina girmis olur hem senin cocuguna yazik hem digerlerine hastslik cok zor valla biz evde oldugumuz halde korkuyoruz bi hastalansin duzelmiyo 

(6,427 puan) tarafından

Benim kizda düzelmiyor hiç pekmezler limonlar antibiyotik ilaçlar ne veryoruz ne vermiuroiz çok zayıf bünyesi yaa hiç düzelmiyor bugün yine göndermedim.vala ateş halsizlik falan yok da braz burnu akıyor sesi gitmiş hasta olmaması lazım cnku geçen kiş ful hastaydı 

(5,907 puan) tarafından

Aynen benimki de oyle gecen sene uflesek hasta oldu 3 ayda 4 kez hastalandi 15 20 gun surdu bi de koca kisi hasta gecirdik o yuzden 3 kere antibiyotik icti 4uncude qrtik hastaneye goturmedim bile antibiyotik yazacaklar diye yine bu sene burnu akti hemen saglik ocagina goturdum ustte bisey yok alta inmis cigerlerine inmis cocuk cok hassas en ufak seyde hemen getirmen lazim ki antibiyotiksiz atlatabilesin dedi bana verdigi tavsiyeleri sana da vereyim aklinda dursun odasini nemli tutcaksin dedi gunduz 2 saat aksam 1 saat buhar makinasi calistir daha fazla yapma onunda fazlasi zarar dedi buhar makinan yoksa petegin uzerine bi kap su koy sabah aksam degistir dedi bende makina var nemlendircem sonra vitamin takviyesi verdi polivit mi neydi onu yazmis ds o cok icime sinmedi idarelik simdilik iciriyorum bitince ozel bisey arastircam pekmez c vitamini bol bol tuketecek dedi eger hasta olursa da nebulizator verdi ilacini da verdi onlari hemen kullan ki antibiyotige gerek kalmasin yoksa cok ilac icer bu cocuk yazik dedi 

(6,427 puan) tarafından

Bende pekmez aldım buhar makinesi bzde var valaha hiç yapmadım geçen sene kullandık bu sene hiç kullanmadik bebeğe kullanırım olmazsa bende pekmez veryorim sabah yumurta hasliyorim bişey değil bu sefer bebeğe de geçiyor çok zor oluyor hasas lar senin kaç yasinda

(5,907 puan) tarafından

Yumurta ne alaka kiz 

Benimki 3 bucuk yasinda 

-Reklam-
0 oy
(3,064 puan) tarafından

Diğer çocuklara tabii ki bulaşır hemde okulda koşturup terleyecegi için iyileşme süreci de uzar. Diğer aarkadaşların da hasta olur yazık deseniz belki ikna olur. 

(6,427 puan) tarafından

Dyorim yok dyor hani burnu akmasa ses kiskikligi bişey ollmaz derdik habire burnu akacak balgam gbi ogrtmen yazacak hemen zaten çocuklardan bulaşmış 

0 oy
(2,028 puan) tarafından

O kadr kötü ise zten gitmeyipevde dinkenmesi lazım 

(6,427 puan) tarafından

Çok kötü değil hopluyor zıplıyor evde bi daka durmuyor ağlıyor okul için sesi kısılmış braz burnu akıyor tıkanıyor bı anda 

0 oy
(4,489 puan) tarafından

Ben bunu gerçekten anlamiyorum ne demek okula gondermiyorum. cocuklar zaten sürekli hasta oluyor boyle boyle bagisikliklari güçlenecek birbirlerinden az az mikrop alacaklar her hasta olduğunda gondermesek okulun yarısını evde geçirmiş olacak. Hele de bir öğretmen nasil okula göndermeyin diyebiliyor onu hic anlamıyorum.

(6,427 puan) tarafından

Hep geri kalıyor geçen sene resmen iki hfta gitmedi okula beni yedi yaa aglayarak uyudu 

(4,489 puan) tarafından

Ben fransada yaşıyorum burada covid doneminde bile okullar kapanmadı çocuğum hasta diye okula göndermesek eve polis gonderirler

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 317 göst.
21 Eylül 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Beuehegeh (400 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 176 göst.
0 oy
11 cevap 756 göst.
15 Eylül 2020 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,427 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 192 göst.
23 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Narin (141 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,478,851 soru

24,203,058 cevap

337,702 kullanıcı