0 oy
215 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (203 puan) tarafından

Kızlar yazdığını hemen unutuyor daha annede çok zorlanıyoruz böyle olan varmı sanki yapamayacak gibi dikkatini veremiyor hiç sürekli şımarıyor

5 Cevaplar

0 oy
(13,017 puan) tarafından

Çok normal biraz sabır işi 1. Sınıf öğrenecek elbet zamanla. Kendinizi boşuna strese sokmayın tecrübeyle sabit 😬

(203 puan) tarafından

Ne bileyim şimdiden çok bunaldım acaba yapamayacak mı diye önceki sayfaya yazdığını diğerine yazamıyor

-Reklam-
0 oy
(3,720 puan) tarafından

Benim kızım da öyleydi 1. Sınıf da unuturdu hemen harfleri yazmayı vs ama onlara hak vermek lazım ilk defa okula başlıyolar dersler ödevler vs anca anca alışacaklar en önemli rol bizlere düşüyor sabırlı olmak lazım biliyorum çok zor ama elbet geçiyor o günler benim kız 2. Sınıfa geçti şuan da bile unutuyor bazen bazı harfleri a ise e yazıyor daha küçükler böyle böyle öğrenecekler 🙏🙏

(203 puan) tarafından

İnşaallah canım teşekkür ederim 

0 oy
(4,165 puan) tarafından

Bizim de na ve nan ı unutuyor 

(203 puan) tarafından

Napcaz hiç bilmiyorum inşaallah öğrenirler

(4,165 puan) tarafından

Öğrenirler canım zamanla öğretmeniyle konuştun mu hiç 

(7,331 puan) tarafından

Hahah bız Kürtçe ekmeğe nan diyoruz ordan oglumun aklında kaliyo 🤣

0 oy
(3,109 puan) tarafından

Komşumun oğlu 2.sinifa gidiyor hala tepine tepine ödev yapıyor. 😃 çok normal oyun oynarken birden bire ödevler çıktı basına. Anaokulunda ödev verseler bile bir sayfa oluyordu şimdi 2-4 hatta bazen 6 sayfa çocuklardan haklı ama yapacak birşey yok. 

(203 puan) tarafından

Öyle canım biliyorum ama acaba zormu öğrenecek hemen unutuyor çünkü yazdığını

(3,109 puan) tarafından

Öğreniyordur sen merak etme ketum oluyor çocuklar bilse de bilmiyorum diyor uğraşmamak için

0 oy
(8,238 puan) tarafından

Yazımı nasıl peki. Oğlum kötü yazıyor bana göre. Bir sayfa için saatlerce başında oturuyorum her harfinde anlatıyorum ve hatırlatıyorum

Her yazdığı kelimeyi sesli okut dedi öğretmenimiz. 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 249 göst.
0 oy
6 cevap 198 göst.
0 oy
12 cevap 371 göst.
0 oy
3 cevap 106 göst.

Kategoriler

1,479,811 soru

24,215,918 cevap