Kızlar yazdığını hemen unutuyor daha annede çok zorlanıyoruz böyle olan varmı sanki yapamayacak gibi dikkatini veremiyor hiç sürekli şımarıyor
Çok normal biraz sabır işi 1. Sınıf öğrenecek elbet zamanla. Kendinizi boşuna strese sokmayın tecrübeyle sabit 😬
Ne bileyim şimdiden çok bunaldım acaba yapamayacak mı diye önceki sayfaya yazdığını diğerine yazamıyor
Benim kızım da öyleydi 1. Sınıf da unuturdu hemen harfleri yazmayı vs ama onlara hak vermek lazım ilk defa okula başlıyolar dersler ödevler vs anca anca alışacaklar en önemli rol bizlere düşüyor sabırlı olmak lazım biliyorum çok zor ama elbet geçiyor o günler benim kız 2. Sınıfa geçti şuan da bile unutuyor bazen bazı harfleri a ise e yazıyor daha küçükler böyle böyle öğrenecekler 🙏🙏
İnşaallah canım teşekkür ederim
Bizim de na ve nan ı unutuyor
Napcaz hiç bilmiyorum inşaallah öğrenirler
Öğrenirler canım zamanla öğretmeniyle konuştun mu hiç
Hahah bız Kürtçe ekmeğe nan diyoruz ordan oglumun aklında kaliyo 🤣
Komşumun oğlu 2.sinifa gidiyor hala tepine tepine ödev yapıyor. 😃 çok normal oyun oynarken birden bire ödevler çıktı basına. Anaokulunda ödev verseler bile bir sayfa oluyordu şimdi 2-4 hatta bazen 6 sayfa çocuklardan haklı ama yapacak birşey yok.
Öyle canım biliyorum ama acaba zormu öğrenecek hemen unutuyor çünkü yazdığını
Öğreniyordur sen merak etme ketum oluyor çocuklar bilse de bilmiyorum diyor uğraşmamak için
Yazımı nasıl peki. Oğlum kötü yazıyor bana göre. Bir sayfa için saatlerce başında oturuyorum her harfinde anlatıyorum ve hatırlatıyorum
Her yazdığı kelimeyi sesli okut dedi öğretmenimiz.
1,479,811 soru
24,215,918 cevap
338,376 kullanıcı