0 oy
241 göst.
Diğer kategorisinde (4 puan) tarafından
önce tarafından yeniden gösterildi

Ya benim çocuğumun okulu milete dert oldu kızım 2020 doğumlu gittim kayıt etmeye almadılar sene 2019 senesi diye geri gönderdiler Ana okul alınır ama zorunlu değil dediler eşimde vermek istemedi okul çok uzak bu arada seneye 1 ci sınıf ama servise vericez gidip gelmek çok zor herkes tutturmuş yok bilmm onun çocuğu gidiyor yok herkesin gidiyor sen vermiyorun bilmm ne ya anlamiyrlar almıyor almıyor yaşı küçük ama okulu da biz istemiyoruz zorunlu değil zaten diyorum yok illa bir yerden bir dedi kodu çıkaracaklar ama çok istiyorum okula gitmesini çünkü evde beni bunalıma soktu 

13 Cevaplar

+5 oy
(10,776 puan) tarafından

Anasınıfına gitmeyen çocuk 1 sınıfa 10 -0 geride başlıyor genelde kocanın istememe nedeni ne bilmiyorum ama bencede gitmeli 

-Reklam-
+2 oy
(2,069 puan) tarafından

e anasinifina gtsin zaten gecen senede niye gitmediki. 48 aydan sonra anasinifina gidebilir. zaten gitmeside gerek direk 1 den baslamamasi iyi olmus anasinifina vereydin keske

+1 oy
(2,156 puan) tarafından

Yani kaydetme hakkınız vardi fakat istemediniz, milletin ne dediginin ne önemi var? Sırf evde sizi bunaltiyor diye okula göndermek mantıksız, onun yerine kreş , oyun grubu daha iyi. 

+1 oy
(8,337 puan) tarafından

ya milletin dediklerini niye bu kadar kafanıza takıyorsunuz? 

ana baba olarak vereceğiniz cevap : biz öyle uygun gördük 

(4 puan) tarafından

Söylüyorum anlamıyorlar lar ki 

(205 puan) tarafından

Küçük ılk okula başlamadığı daha ıyı olmuş canım bu sene de evde uzerıne dusersın benımde oğlum ağustos 2021 doğumlu bu yıl anaokuluna başlattık yanı çok küçük kalırdı sızın çocuğunuz , bızde üç yıl anaokulu dusuyoruz bıraz geç verecegım ılkokula yoksa ödevler altında çok ezılıyor çocuklar yanı bu sene anaokulunda bıle günlük 5-6 sayfa ödev veriyor ogretmenımız tabı anaokulu olduğu ıcın çok kasmıyorlar yapabılırsek yapıyoruz ,sayılara gectıler düşün ılk okuldakı ödevler hele yanı yorucu olurdu canım 

(2,069 puan) tarafından

anlamalarina grek yokki. biz boyle yaptik bitti. devami konusmanin gelmezki. laf soyleyenler ustune laf ediosa ozaman siz o sekil yaparsiniz tekrardan diyorum biz boyle uygun girduk deyip noktalarsin konusmayi

+1 oy
(17,650 puan) tarafından

Seneye birinci sınıfa yolladığınız zaman öğretmeni bu çocuk yapamıyor anaokuluna gitsin derse o zaman anlarsınız anaokuluna gitmenin önemini. 

+1 oy
(2,704 puan) tarafından

Anaokuluna gönderseydiniz 1.sınıfta zorlanacak çocuk herkes birbirini orda tanıyacak arkadaş olacak ama sizin çocuk ilk gördükleri için dişlanma yasiyacak gonderseniz daha iyi olurdu 

+1 oy
(7,222 puan) tarafından

Anasınıfına gitmezse adaptasyon sorunu yaşar onun için demişlerdir muhtemelen 

+1 oy
tarafından

Canım anaokulu olur

Oyun grubu olur yada kreş olur 

Cocuk sosyallessin bırak 

İlk okul 1 e başlayacağı zaman daha çok zorlanır 

Bence bu dediklerimi yabana atma 

Anaokul araştırmaya bak sen.

+1 oy
(25,926 puan) tarafından

İlk okula evet alınmamış olabilir ama 2020 li çocuğun anaokuluna gidiyor olması lazımdı. Hiç okula gitmeden ilk okula başlayan çocuklar çok zorlanıyor. Ama kimseyi ilgilendirmez tabi 

+1 oy
(12,257 puan) tarafından

Ben kendi adıma soyliyim geçen yıl oğlumu anaokuluna veremdim 4 yaşdi. Belediyenin çocuk atölyesi vardı minibüs ile getirip götürdüm 1 yıl boyunca 2 yaşındaki kardeşi de bizimle gelip gitti (uzaklık asla bahane edilmemeli diye anlattım) 2020 li benim oğlum da bu yıl anaokuluna verdim yürüyerek gidip geliyoruz 15 dk yürüme mesafesinde ve yokuş çıkıyoruz. 

Direk 1. Sınıfa başlamak çok zorlar çocuğu çocuk çocukla büyür sosyalleşmesi içinde çok iyi bir fırsat okul daha 3 hafta olmasına rağmen oğlumda olumlu değişimler hissediyorum 

+1 oy
(3,510 puan) tarafından

Anaokuluna vermeme gerekçeniz sadece uzaklıksa çocuğa büyük kötülük ediyorsunuz. Çocuk öğretmen figürünün bile farkında değilken diğerleri anaokulunda baya ilerlemiş olacak 

0 oy
(844 puan) tarafından

Benim çocuğumda 2020 doğumlu seneye anaokulu tekrar verecem yılsonu çocuğu die Allah'tan korkun o yasta cocugu birici sınıfa nasıl  göndermeye vicdanın el veriyo bu sene 2018 liderin cogu birinci sınıfa yeni gitti  bizim okulda 2019 hep anasınıfında ozellikle yılsonu doğumlular  

0 oy
(2,091 puan) tarafından

Ana sınıfına gitmesi gerekiyor benim oğlumda 2020 doğumlu nasl birinci sınıfa başlayacak sen istesende oyun çağı birinci sınıf çok yoğun niye erkenden o sorumluluğu verceksn ki göndermekle bitmiyo ki hem birinci sınıfta çok daha fazla ilgilenmen gerekecek yoksa boşuna gider  

(4 puan) tarafından

Benim aileden var gidenler sadece aralarında bir iki ay var benim çocukla ben de istiyorum gitmesini çünkü 2020 başında doğdu için 

(2,091 puan) tarafından

Bnm oğlumda Nisan sonu doğum lu giden var diye mi ana okulu niye gönderiyorsunuz benm yeğenim tekrar etti adepte olamadı okula elide yatkın olduğu halde zorlandi  değişik geldi genelde geç gondermeye calisiyorlar  öğretmen olup burda bunu yazanda oldu niye erken göndermye çalışıyorsunuz bari ana okuluna gönderin ordada el becersi bazı bilgilerinde öğreniyor birinci sınıfta zorlanmaz çünkü o kalemi eline alınca yapması lazm  ne kdr ödev veriyorlar okulda daha çok ilgilenmeniz gerekiyor 

(2,091 puan) tarafından

Bir ilçe veya koydemi yaşıyorsunuz 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 179 göst.
6 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Bol gunesli gunler (1,190 puan) tarafından soruldu
+1 oy
16 cevap 1,387 göst.
+2 oy
12 cevap 567 göst.
2 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Keyfimizpasadayok (934 puan) tarafından soruldu
+1 oy
25 cevap 738 göst.
18 Haziran 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Pakize333 (8,480 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,489,868 soru

24,349,998 cevap

346,424 kullanıcı

...