eşim uzun zamandir bana soguk davraniyor birliktelimiz olmuyor hic ben hamileyim bunu ona bagliyordum ama bugün aklima bazı şüpheler düştü
eşim 35 yasinda esimin benmle evlenmeden evvel sevgilisi varmiş bu kadin 40 yasinda benmle ayni yasta oglu var kadının
neyse biz evlendik evlendikten sonra kadin eşimi rahatsiz etmeye başladı
msj atiyordu beni seviyordun nikah yapacaktin yari yolda biraktin vs. gibi gibi cok kavgalar ettik evlilimiz bir türlü düzene oturmadi tam evlilimiz düzene oturmuşken
kadin integram hesabimdan birgün bana msj atti kocan bana geliyor iliskiye giriyoruz orami burami yaliyor falan diye yine 1 yil oluyor bu olay olali neyse oda gecti kadin takintilidir falan dedik cünkü esim eve saatinde gelir hep tatil günleride evlendik evleneli hep yanimda hic bir yere gitmedi yinede bnm aklimda esimle ilgili hep süphe kaldi
az öncede kadinin facesine girip baktim
3 hafta önce birsey paylaşmış beynimden vurulmuşa döndüm resmen bana geri dönmek istiyormuşsun ne oldu seni yari yoldami biraktilar yazmiş
bu durumun altinada eşimin en yakın arkadaşı yorum atmiş tilkinin dönüp dolasip gelecegi yer küpcü dükkani diye iyice kafam karıştı 3 hafta önce falan kavga etmiştik cıldırıcam yapmış olabilirmi