Aile kart aldınız mı kızlar bugün aldım kartımı ama mesaj falan gelmedi bana daha ne zaman cekicem birde bu kartla alışveriş yapabilir miyim mağazalar da
Aile kartı ne canım? Nasıl aldın? Bilgilendirirsen sevinirim
Doğum yardımı canım 2025 ten sonra Doğan çocuklar için verilen yardım bunun için de kart verdiler bna bugün
Normaldd elden veriyorlar postaneden. Kart diyince şaşırdım 😊 bir kerelik değil her ay mı vericekler acaba
Benim 3 . Çocuk her ay vericekler
Aile kartı mı o nasıl oluyor
Doğum uaptığımdan beri her ay düzenli olarak yatıyor benimde.
Sen dogum yapalı ne kadar oldu canim
Bana soruyorsan 27 ocakta doğum yaptım canım
Bnde ağustosun 5 nde buda ilk olacak devamı içinde kart verdiler inşallah her ay yatacak 😂
Bana kart falan verilmedi PTT alıcaksın denildi alan herkes diyor 2,ayda bir yatıyor hesaplara ben daha yeni yaotim daha almadım Kasım'da Alicam bakalım ne kadar verecek
Ben de cuma günü kartı aldım ama hala daha para yatmadı Kart boş
Az önce mesaj geldi yattı diye
İyi cnm bende daha ilk alacağım ama daha yok
Gelir mesaj canım ben yarın cekecem nekdr yattı senin
10 bin galiba iki aylik
Ağustos'ta mi doğum yaptın canım bende ağustosun 5 de doğum yaptım benim sadece 5 bin yatmış
Yok cnm Haziran'da doğum yaptım temmuzda başvuru yaptım iki aylık yatmis
Ha anladım canım güle güle harca paranı
Sağ ol canım inşallah para yatar da harcarım daha yatmadı bile
Mesaj geldi mi peki
Canım Halkbank uygulamasından para sıfır gözüküyor bugün bebeğim ama alayım dedim bir kartı denedim çekti ama mobil bankacılıkta hesapta para gözükmüyor hala
Sen bir yerden falan bakıyor musun hesapta para var mı yok mu diye nereden bakıyorsun ya da ben de Halkbank yüklü oradan bakıyorum
Bnde bugün Ziraat ortak ATM'den çektim paramı canım sen aldın mı
Kartla mi giriş yaptım canım oluyor mu öyle
Evet eşim ayarladı Halkbankta benim hesabım vardı cnm bunda onla berabar cikiyor ayrı hesap olarak goruyorum
ATM ye gidemedim alışveriş de denedim para vardı yatmış demekkki yarın bakarım belki
Bn yapamadım Halk bank hesabım yok olurmu benim de
Halkbank uygulamasini indir bı dene cnm
1,480,951 soru
24,231,404 cevap
339,182 kullanıcı