Selamın aleyküm hanımlar nasılsınız hayırlı geceler
Beni merak edenler olmuş şükür iyiyim ameliyatim ertelendi bağırsakta enfeksiyon varmış bir süre antibiyotik tedavisi gördüm tekrar kolonoskopi oldum enfeksiyon kurumuş çok teşekkür kapatıla bilir dendi
Ama başka sağlık sorunlarım nedeniyle 3 gün kadar yoğun bakımdaydim 3.4 gün oldu anneme geldim sadece yatıyorum
Açıklamak istemiyorum ama pek iyi değilim psikolojik olarak da kendime gelemiyorum bünyem beynim artık direnç siz kalmış artık
Ekim 28 yatış 30 u ameliyat dendi tekrar bekliyorum
NOLUR KUSURUMA BAKMAYIN YAZAMIYORUM BAKAMIYORUM BAYA SALMIŞ DURUMDAYİM KENDİMİ NİYE BÖYLE OLDUM BİLMİYORUM BİRDEN DÜŞTÜM ANLAMADIM
TEKRAR TEKRAR ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM
Aleyküm selam cnm. Rabbim şifanı versin. Lütfen kendini okut , özellikle erkek okusun seni. Ciddi ciddi nazara çok açık durumdaydın. Hiç şaşırmıyorum dediklerine. Neleri atlattın,bunu da evel Allah atlatırsın sen inşAllah 🤲🏻
Rabb'im şafi ismiyle şifa versin inşallah canım ❤️ Allah'ım seni evlatlarına ailene eşine bağışlasın inşallah ❤️ şifa niyetine ben senin için bugün Yasini Şerif okuyacağım canım
Muavvizeteyn dualarını (Felak Nas ve ihlas sureleri) avucuna okuyup vücuduna sür ardindan aşağıda yazdığım süreyi oku.
Bismillahirrahmanirrahim
Bismillahi Allahümme dâvini bi devaike veşfini bi şifaike ve ağnini bi fadlike ammen sivâk vahzer anni ezake.
Yanında duranlara söyle sana bol bol şifa duaları okusun . Allah'ın izniyle bu günleri de atlatacaksin
Allahım şifa versin inşallah çok merak ettim Allah korusun kötü şeyler düşündüm 2 evladı var deyip durdum inşallah tez zamanda sağlığına kavuşursun
RRabbim tez vakitte şifa versin canım dualarımız seninle
Teşekkür ederim canım Allah razı olsun 💐
❤❤❤❤❤❤❤
rabbim sifa versin kuzum . kendini psikljini saglam tut ameliyata guzel enerjilerle gir hayirlisiyla cik insallh
Çok geçmiş olsun Büşra. Aklımdaydın sürekli burda da göremeyince merak ettim. Allah acil şifalar versin inşallah tez vakitte sağlığına kavuşursun. Sen çok güçlüsün bunuda atlatırsın allahın izniyle. Salma kendini nolur 🥹 ne olursa olsun enerjini kaybetme umudunu kaybetme
Allah'ım şifalar versin dostum. İnşallah en yakın zamanda sağlığına kavuşursun. Güzel haberlerini bekliyoruz inşallah
Rabbim şifanı versin 🤲🏻
Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah
Rabbim evlatlarına bağışlasın seni canım çabuk iyileş seni merak ediyoruz ve seni seviyoruz. Neden yoğun bakıma girdin canım
Rabbim Şafi ismiyle şifa versin sıkıntılarını gidersin inşallah ❤️
Çok gecmis olsun Rabbim seni 2 evladına bağışlasın inşaAllah 🤎
Allah şifa versin inşallah canım.
Büşra Allah şifa versin , bırakma kendini biz anneler sohbet ailesi olarak yanındayız hepimiz anneyiz ve yanındayız 😍😍😍😍
Canım sen benim tanıdığım en güçlü en azimli ve en güzel annelerden bi tanesisin o yüzden lütfen salma kendini Rabbim gönlüne bedenine şifa versin
Rabbim sana şifalar versin inşallah bunuda atlatırsın güçlü bir kadınsın sen
Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşaAllah rabbim şifa güç versin
güzel haberlerini bekliyoruz 💙
Canım dualarım seninle seni çok seviyorum
Allah şifa versin 🤲🏼
Rabbim şifa versin dualarım seninle
1,487,431 soru
24,315,848 cevap
345,014 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın