+1 oy
116 göst.
önce Diğer kategorisinde (5 puan) tarafından

image

Anlayan var mı 

4 Cevaplar

+1 oy
önce (5 puan) tarafından

Merhaba hıc aranızda anlayan yok mu acaba cok telaslandım 

önce (4,375 puan) tarafından

40nyas üstü olması lazım rahim ağzı kanseri falan erken teşhis yani her kadın yaptırıyor herseene yaptiriyorum

önce (5 puan) tarafından

Öyle yaşım 24 ililki sonrası kanama ıcın gıttım iki çocuğum bar sonuçtan anlıyor musun 

önce (2,303 puan) tarafından

Korkma sakin ol , hpv testi sonucu ciksin bi ona gore asilama ve takip onerilir suan icin bu sonuc tek basina bir ise yaramaz . Kanser degilsin

önce (5 puan) tarafından

Gerçekten dünden berı ağlamaktan helak oldum ama doktorun tek soyledıgı şey kanser hücresı var ama ilerler mı onu takıp edıcez hpv sonuclarına göre dedı ki

Ağlama tedaviye bak hpv mi varmış doğru mu anladım 

önce (5 puan) tarafından

Ona bakılıcak dedı daha ileri tetkik yapılıcak dedı kötü bısey mı var acaba 

Bilmiyorum canim ben anlamıyorum test yapınca birsey olunca geri dönüş yapıyoruz demislerdi

önce (2,303 puan) tarafından

Tamam olabailir bu hemen kanser yapmaz ki . Aşı yapilir boylece korunmus olursun kanserden korkma . Zaten oype birsey olsa cok erken farkedildigi icin hemen temizlerler hic birsey olmaz korkma . Dedigim gibi bak seni aşıya baslatirlar boylece korunmus olursun . Hic aglama uzme kendini birsey yok . 

-Reklam-
+1 oy
önce (6,328 puan) tarafından

Bazı anormallikler görülmüş ama tek başına yeterli değil gibi. Birkaç tetkik daha isteyebilir doktor. HIV testi yapıldı mı 

önce (5 puan) tarafından

Onu yaptı beklıyorum ama doktor bısey demedı çok mu kötü 

+1 oy
önce (2,870 puan) tarafından

Doğumdan sonra bana da yapıldi. Siz bir şikayet üzerine mi gittiniz. Benim yanma şikayetim vardı ondan yapıldı. Ben tedbir amaçlı yaptıracağım zaten her yıl. Rahim ağzı kanserine karşı erken teşhiste çok önemli. Korkacak bir şey yok doktorunuzla gorusun

önce (5 puan) tarafından

İki çocuğum var üç yıldır doğum yaptım ilişki sonra aşırı kanamam oluyor dıye gıttım 

+1 oy
önce (7,167 puan) tarafından

Bir sorun mu vardi canm niye yaptin yoksa kontrol amaclimu

önce (5 puan) tarafından

İlişki sonrası kanama kötü bısey mı var acaba doktor bısey demedı rndıselenıyorum 

önce (7,167 puan) tarafından

Enfeksiyon olabilir  cnm  ondan dolayı istemiştir  kanamanin sebebi ne ona bakıyorlar 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 85 göst.
30 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Kimkim (13 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 162 göst.
20 Mart 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde BaBY BoY BaBY GRiL (3,528 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 1,412 göst.
17 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Gamzelilrr4 (18 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 615 göst.
24 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Gizem_clk21eker (1,614 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,478,618 soru

24,199,934 cevap

337,465 kullanıcı

...