0 oy
813 göst.
Diğer kategorisinde (171 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

S bbeejjeeebbr

12 Cevaplar

+4 oy
(8,174 puan) tarafından

Komşudan bağımsız sen evlatlarına bağırmamaya çalış, öyle durumlarda ben çalışma odasına geçip yastığa bağırıyorum 😂

Ama komşunun dedikodusunu duyduysan da anla ki sesin epey gidiyor. Yani onun muhabbet sesi sana geliyorsa senin bağırma sesin hayli hayli gidiyordur ona. 

(2,548 puan) tarafından

Yok labuba imros biliyorum da eski adı böyleydi ya al canım ondan sordum

(12,746 puan) tarafından

Ha tamam kuzum😌

(171 puan) tarafından

@indigo bide diyor kaç yaşında kadın çocuklarına nasıl bağırıyor dedi bunuda duydum.mesaj atacam diyecem bn boylesem neden başkasına beni şikayet ediyorsun.

(663 puan) tarafından

Bu divayorgun kim ya fake mi açmış benim degil

(171 puan) tarafından

Fakew ne alaka sen kimsin tanimiyom kendi kendime koydum bu ismi ne olduki hayırdır 🙄🤔

-Reklam-
+2 oy
tarafından

Acaba gercekten mi cok gidiyo ki 

Benim alt komsumda olmayan sesler duyuyo ne zaman karsilassak dun grce ne dusurdun tam uyuyacaktim korktum diyo gecen sen gayipten sesler duymaya basladin iyi misin bak korkutuyon beni dedim 

+2 oy
(1,882 puan) tarafından

Valla bizi mahalle duyuyor her gün :D gönül ister ki bağırmayayım ama sabrım taşıyor insanlarda biraz sabretsin 7/24 bağrış olmuyor ya 

+1 oy
tarafından

Valla bazen bende bağırıyorum açıkçası . Burnuma kadar geliyor . Üstteki teyze sağolsun anlayışlı çocuklu evde olur diyor gürültü biz rahatsız olmuyoruz diyor bazen yaptığım kek börekten götürürüm onlara avantajımız 1. Katta olmamız aşağıda dükkan var abi diyor bize ses gelmiyor ya kibarlık yapıyorlar ya da gerçekten o kadar  gürültülü değiliz 😂.sende çok bapırma yavrum senin canına yazık çocuk onlar ipe bağlayamazsın ya kasma o kadar 

(171 puan) tarafından

Valahi bende memlekete geldim 1 kilo ceviz sucuğu aldım götürüp verdim kızı abla bu çok defi yersiniz dedim 

Kadın hasta oldu aradım geçmiş olsun dedim 

Niye o anlayış göstermiyor ne kadar bağırsamda 

+1 oy
tarafından

Cevabını vermişsin zaten 😀😀

(171 puan) tarafından

Susturamiyom dedim gerçekten ya ama çok bağırıyorsun dedi 

+1 oy
(10,227 puan) tarafından

Oğlan beni çok sinir eder bağiriyom bazen aşadeki zamanında çok bağiriyodu bişey demez yuzüne söylerim sende zamanında bağiriyodun diye şuan çocuklari yok boşandı çocuklarida babaya verdi calışiyo 

+1 oy
(9,321 puan) tarafından

yeni evlerde bu yalıtım sorunu maalesef çok var. pırt yapsan duyulur. 

yani bağırma da olur ister istemez, bağırmadan çocuk yürüten yoktur herhalde. 

bu yaptığı dedikoduyu da yüzüne vurabilirsin, hadi bana dedin utanmadın mı başkalarına anlatırken diye

(171 puan) tarafından

Ya gidip kapısını çalıp beni başkasına neden şikayet ediyon diyecem o kadr binada milletin sesi geliyor bı ben mi mana ediyon diyecem veya mesaj atacamm çıksam çocuklar var ya mesaj ya direk gitmek 

+1 oy
(2,259 puan) tarafından

Romanlardanda baya ses geliyor onlerıda böyle uyarıyormu in komşuya şikayet ediyormusun abla diye söylerdim ben olsam bilerekmi yüksek sesle seni şikayet etti acaba duy diye 

(171 puan) tarafından

Yüksek sesle şikayet etmedi kısık sesle konuşuyordu. pencere dibinde oturdukları için seslerini duydum. bizde pencere dibindeyiz .cünkü 

Ama mesaj atacam  diyecem abla sen hiç mi çocuk buyutmedin evler bildiğin kartondan yapılmış sanki az bi seste ses heryere gidiyor bende çocukları susturamiyom zaten

Bnm alt komşu da sesi geliyor bana 

bütün gün bağırır çağırır ama bi gün olsun ben şikayetçi olmadım ondan.beni başkasına neden şikayette bulunuyosun.bide bana diyor kaç yaşında kadın çocuklarına bağırıyor felan dedi bunu da duydum ondan .😞

Numarası bende var mesaj atacam 

+1 oy
tarafından

Ben de kiradayım aile apartmanındayım 2 yaşında bir çocukla kör sağır dilsiz oynuyoruz resmen en ufak bir ses geldi en ufak bir kapı çarpma sesi gelse kapıları yavaş kapatın bilmem ne 

(171 puan) tarafından

Beni başkasına şikayet etmesi hazmetmiyor beni ya direk kapısını anlatmam lazım yada mesaj atmam gerek Kendi kendimi yiyorum bu konuda 

tarafından

Bence birebir konuşmak daha mantıklı eğer denk gelirseniz bir araya söylemelisin

+1 oy
(757 puan) tarafından

Dinleme Sende başka şeyle ilgilen de 

0 oy
(101 puan) tarafından

Aman ne çok takmıssın ay sankı kendı bagırmadan buyutmus cocuklarını. Elbet zorlıyo sınırımızı bagrılıyo yanı. Denk gelınce laf sok gec senın dedıgon sekılde kavgaya dönüşür gibime gelıyo

0 oy
tarafından

Hata sende baktın dedikodunu yapıyor 

Daha yüksek sesle bagiracaktin bakın beni kizdirmayin sizin yüzünuzden hakkımda dedikodu dinliyorum sonunda elime kalacak uslu durun diye çocuklara kızıyor ayağına cevabını verirdim ben

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,494,977 soru

24,423,180 cevap

351,738 kullanıcı

...