S bbeejjeeebbr
Komşudan bağımsız sen evlatlarına bağırmamaya çalış, öyle durumlarda ben çalışma odasına geçip yastığa bağırıyorum 😂
Ama komşunun dedikodusunu duyduysan da anla ki sesin epey gidiyor. Yani onun muhabbet sesi sana geliyorsa senin bağırma sesin hayli hayli gidiyordur ona.
Yok labuba imros biliyorum da eski adı böyleydi ya al canım ondan sordum
Ha tamam kuzum😌
@indigo bide diyor kaç yaşında kadın çocuklarına nasıl bağırıyor dedi bunuda duydum.mesaj atacam diyecem bn boylesem neden başkasına beni şikayet ediyorsun.
Bu divayorgun kim ya fake mi açmış benim degil
Fakew ne alaka sen kimsin tanimiyom kendi kendime koydum bu ismi ne olduki hayırdır 🙄🤔
Acaba gercekten mi cok gidiyo ki
Benim alt komsumda olmayan sesler duyuyo ne zaman karsilassak dun grce ne dusurdun tam uyuyacaktim korktum diyo gecen sen gayipten sesler duymaya basladin iyi misin bak korkutuyon beni dedim
Valla bizi mahalle duyuyor her gün :D gönül ister ki bağırmayayım ama sabrım taşıyor insanlarda biraz sabretsin 7/24 bağrış olmuyor ya
Valla bazen bende bağırıyorum açıkçası . Burnuma kadar geliyor . Üstteki teyze sağolsun anlayışlı çocuklu evde olur diyor gürültü biz rahatsız olmuyoruz diyor bazen yaptığım kek börekten götürürüm onlara avantajımız 1. Katta olmamız aşağıda dükkan var abi diyor bize ses gelmiyor ya kibarlık yapıyorlar ya da gerçekten o kadar gürültülü değiliz 😂.sende çok bapırma yavrum senin canına yazık çocuk onlar ipe bağlayamazsın ya kasma o kadar
Valahi bende memlekete geldim 1 kilo ceviz sucuğu aldım götürüp verdim kızı abla bu çok defi yersiniz dedim
Kadın hasta oldu aradım geçmiş olsun dedim
Niye o anlayış göstermiyor ne kadar bağırsamda
Cevabını vermişsin zaten 😀😀
Susturamiyom dedim gerçekten ya ama çok bağırıyorsun dedi
Oğlan beni çok sinir eder bağiriyom bazen aşadeki zamanında çok bağiriyodu bişey demez yuzüne söylerim sende zamanında bağiriyodun diye şuan çocuklari yok boşandı çocuklarida babaya verdi calışiyo
yeni evlerde bu yalıtım sorunu maalesef çok var. pırt yapsan duyulur.
yani bağırma da olur ister istemez, bağırmadan çocuk yürüten yoktur herhalde.
bu yaptığı dedikoduyu da yüzüne vurabilirsin, hadi bana dedin utanmadın mı başkalarına anlatırken diye
Ya gidip kapısını çalıp beni başkasına neden şikayet ediyon diyecem o kadr binada milletin sesi geliyor bı ben mi mana ediyon diyecem veya mesaj atacamm çıksam çocuklar var ya mesaj ya direk gitmek
Romanlardanda baya ses geliyor onlerıda böyle uyarıyormu in komşuya şikayet ediyormusun abla diye söylerdim ben olsam bilerekmi yüksek sesle seni şikayet etti acaba duy diye
Yüksek sesle şikayet etmedi kısık sesle konuşuyordu. pencere dibinde oturdukları için seslerini duydum. bizde pencere dibindeyiz .cünkü
Ama mesaj atacam diyecem abla sen hiç mi çocuk buyutmedin evler bildiğin kartondan yapılmış sanki az bi seste ses heryere gidiyor bende çocukları susturamiyom zaten
Bnm alt komşu da sesi geliyor bana
bütün gün bağırır çağırır ama bi gün olsun ben şikayetçi olmadım ondan.beni başkasına neden şikayette bulunuyosun.bide bana diyor kaç yaşında kadın çocuklarına bağırıyor felan dedi bunu da duydum ondan .😞
Numarası bende var mesaj atacam
Ben de kiradayım aile apartmanındayım 2 yaşında bir çocukla kör sağır dilsiz oynuyoruz resmen en ufak bir ses geldi en ufak bir kapı çarpma sesi gelse kapıları yavaş kapatın bilmem ne
Beni başkasına şikayet etmesi hazmetmiyor beni ya direk kapısını anlatmam lazım yada mesaj atmam gerek Kendi kendimi yiyorum bu konuda
Bence birebir konuşmak daha mantıklı eğer denk gelirseniz bir araya söylemelisin
Dinleme Sende başka şeyle ilgilen de
Aman ne çok takmıssın ay sankı kendı bagırmadan buyutmus cocuklarını. Elbet zorlıyo sınırımızı bagrılıyo yanı. Denk gelınce laf sok gec senın dedıgon sekılde kavgaya dönüşür gibime gelıyo
Hata sende baktın dedikodunu yapıyor
Daha yüksek sesle bagiracaktin bakın beni kizdirmayin sizin yüzünuzden hakkımda dedikodu dinliyorum sonunda elime kalacak uslu durun diye çocuklara kızıyor ayağına cevabını verirdim ben
1,494,977 soru
24,423,180 cevap
351,738 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın