+4 oy
1,261 göst.
Diğer kategorisinde (666 puan) tarafından

Kızlar burda kimler tesettürlü ben açığım ama çok açık olanlardan değil bazen içim huzursuz oluyor kapanmak istiyorum sonra vazgeçiyorum ama içimde hep bi kapanma isteği var bunu nasıl aşabilirim

23 Cevaplar

0 oy
tarafından

Ben tesetturluyum namaza da basladim çok şükür ve giyimimi de biraz degistircem daha bol elbiseler seviyorum artik. Musluman biri neden kapanma istegini bastirmak ister bilemedim. Kadinlar icin kendini kapatmak bir imtihandir, zordur yani cunku begenilmek ister. Cok şükür ki tesetturun normal görüldüğü bir ulkede yasiyoruz yoksa daha zor olurdu 

-Reklam-
0 oy
(1,746 puan) tarafından

Bence içinde sorgula ne için 

Kapanmak istyorsun. Gerçekden Allaha olan aşkındanmı? Korkundanmı? Sadece ceza ödül sistemine göremi? Gerçekden isteyen senmisin yoksa ölümden sonra  korkularnmı? Tamamlanmış bütünleşmiş his ede bilecekmisin diye sorgulayib cevaplaırnı vere bilirsen öyle karar vermek çok daha dogrudur

0 oy
(4,837 puan) tarafından

Aslında hiç açık giyenen biri değilim ama tesettürü kendimi bildim bileli istemeyen biriyim. Hayatımın belli döneminde ailemin zoruyla kapandım ve en mutsuz olduğum zamandı. Asla evden çıkmıyordum ve büyük kavgalar sonunda açıldım. Hatta şimdiki eşimle tanıştığımda bunun şakasını bir kere yaptığında ayrılma noktasına geldiğimizi hatırlıyorum. Belki o zaman zorla kapatılmasam bugün bu kadar tepkili olmazdım

(666 puan) tarafından

Malesef travma sizdeki bunun için sizi suclayamaz kimse

(4,837 puan) tarafından

Evet ne yazık ki, aileler bunu çok yapıyor. Şuanda 30 yaşındayım tesettürü bir ömür düşünmüyorum. O gün iyiliğimi düşünen ailem benim en büyük günahı işleme sebebim

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 709 göst.
16 Şubat 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
99 cevap 6,566 göst.
0 oy
43 cevap 3,028 göst.
22 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Herhangi birigibi (67 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 812 göst.
21 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,512,098 soru

24,664,905 cevap

366,918 kullanıcı

...