+4 oy
835 göst.
Moda kategorisinde (306 puan) tarafından

Kızlar burda kimler tesettürlü ben açığım ama çok açık olanlardan değil bazen içim huzursuz oluyor kapanmak istiyorum sonra vazgeçiyorum ama içimde hep bi kapanma isteği var bunu nasıl aşabilirim

23 Cevaplar

+3 oy
(944 puan) tarafından

Sanırım aynıyız namaz kılmak çok kolay keyifli gelirken tesettür beni zorluyor bunu da çok ince araştırıp şu şekilde karar verdim normalde açık giyiniyorum ama artık daha geniş daha salaş daha uzun giyerek değiştirmeyi seçtim bu şekilde de içim rahat çok özür dilerim herkesi kastetmiyorum ama sadece saçını kapattım diye tesettüre girdim diyenler var altta ayt dekolte açık bu şekilde yanlış lanse etmektense yarım kollu bir tişört uzun bir pantalon etek kendimi teşhir etmeden giymeyi uygun gördüm yoksa bende cidden açık giyiniyorum bu beni rahatsız eder oldu

(306 puan) tarafından

Bende yarım kol uzun altı ve tayt kalçayı kapatacak şekilde başka türlü utanıyorum rahatsız oluyorum 

(3,977 puan) tarafından

Çok güzel söyledin canım.o şekilde dikkatleri daha çok üstlerine çekiyorlar.herkesin görünüşüne saygım var ama şu üstü şişhane altı kerhane olanlara zerre saygım yok

(944 puan) tarafından
+2

Özellikle hastanede görüyorum bu bana çok itici geliyor ani onu takıyorsaniz bunu basardiysaniz hakkıyla yapin saygınız olsun kıymetini bilin inan ki aciklardan daha çok bakıyor çevredeki erkekler çok üzücü ki tesettür anlamını yitirmiş saç kapalı ama tüm hatlar ortada bunu yapanların ciddi anlamda kötü etkilediğini düşünüyorum ama bazıları o kadar güzel ki benim bile için gidiyor o kadar güzel hakkını vermiş tesettürden önce kendine saygısı var . Ben saçimi ortecegimi düşünmüyorum bu bana ağır geliyor ama dediğim gibi vücudumu teşhir etmeden giyinme yolunda değişimler yapmaya basladim

(306 puan) tarafından

Malesef benim ark var mesela kot pantolon normal gömlek kalça altı değil ama ve kafası kapalı yani kendi kendime şaşırıyorum 

(944 puan) tarafından

Boşver canım bak niyet almışsın kapanmaya böyle güzel birşeye vesile ararken onun gıybetini yapıp günaha girme ben genelleme anlamında söyledim oda düzelir umarım herkesin kendi bileceği birşey sonucta

-Reklam-
+3 oy
(6,277 puan) tarafından

Rabbim hakkıyla tesettüre girmeyi nasip etsin 

İstemek yolun yarısıdır. İçinde bir yerde istek olması bile çok güzel. Çok az kalmış .şeytan nasıl olsa bol giyiniyorsun bu açıklık değilki nice kapalılar var senden beter diyerek fısıldıyor ona inanma elinin tersiyle itip doğruyu bul inşallah 

+2 oy
(359 puan) tarafından

Benim kız kardeşim de öyleydi açıktı kapanmak istedi ama sizin gibi tedirgindi bir gün ben onu seccade ve Zikirmatik kur'an-ı Kerim'i aldım o gün çok ağladı Onun için çok anlamlı bir hediyeymiş bir ay sonra baktım Kız kardeşim kapandı Aslında Çevrenizde böyle insanlar varsa teşvik edebilir sizi ya da camide Hanım hocalarla konuşabilirsiniz bu konu hakkında

(306 puan) tarafından

Çok var etrafımda bana yardımcı olabilecek ben çekiniyorum konuyu kapat açmaya 

(359 puan) tarafından

Ben de Çekinmene gerek yok canım tesettür çok güzel bir şey aklında ne takıldıysa bana sorabilirsin yardımcı olabilirim

+2 oy
(8,564 puan) tarafından

Yani tam tesettür değil ne yazık ki ama kapalıyım. Kısa dar veya pantolon giymiyorum ama makyajım var maalesef. Hatta ten rengi çorap bile giymiyorum makyajımı terketsem daha iyi olacak

(306 puan) tarafından

Olsun en azından kafa kapalı olup altta tayt giymiyorsin

+2 oy
(10,218 puan) tarafından

Ben kapalıyım 16 yasimda kapandım hiç acılmadim şukür 

(306 puan) tarafından

Çok güzel hakkıyla kapananlara çok saygım var 

(10,218 puan) tarafından

İllaki yanlışlarım vardır mümkün oldukça geniş giyinirim bı sıkıntım sacimı topuz yapıp oýle dane örtünmek oda günahmiş  ilerde daha güzel oturur herşey 

(306 puan) tarafından

İnşallah bende birgün hakkıyla kapanırim

(10,218 puan) tarafından

İşallah canım bende  daha güzel kapanırim. 

+2 oy
(30,406 puan) tarafından

Elhamdulillah Rabbim nasip etti  11 ‘12 yaslarimdi kapandim bugune şükürler olsun 

(306 puan) tarafından

Ne güzel ne mutlu size :)

+2 oy
(1,303 puan) tarafından

İnşallah nasip olur bende evledigim gün kapandım tesettürlüyum şuan gördügun kapalilarin çoğu tesettürlü değil canım bunu belirtiyim burda bile kul hakkına giren bı ton insan var yorumlardan gördüğüm bizim dinimizde encbasta hoşgörü geliyor inş sanada nasip olur🤲

+2 oy
(8,478 puan) tarafından

Rabbim tez vakitte ecel gelmeden sana da tesettürü nasip etsin

+1 oy
(33,377 puan) tarafından

Bir adım atmak gerek ki zorluklar bize kolay gelebilsin ben de ilk kapandığımda garip hissetmiştim ama sonrasında neden bu kadar beklemişim dedim önemli olan ilk adımı atmak her zaman 🌸

+1 oy
(7,887 puan) tarafından

Bende senin gibiyim bol eşofman tarzı şeyler giyerim dirsekten yukarı giymem denize gidince haşema giyerim ama saçlar açık onu kapatamadım eşimde kapalı olmamı çok istiyor senin için duâ ediyorum ama ben hala kapanamadım

+1 oy
(4,956 puan) tarafından

Lise bitmişti kapandığımda.  Dileyen isteyen herkese nasip etsin rabbim🥰

+1 oy
tarafından

Gönlünden ne geçiyorsa o sana nasip olsun ben tesettürlüyüm ☺️

+1 oy
tarafından

Elhamdülillah tesetturluyum 

Sen suan cihaddasin nefsinle eger kazanirsan savasa gitmis gibi sevabin olacak ayrica tesettur farzdir konuya da gelirsek ben hep tesetturluydum ama pantolon tunik donemim vardi icimden hep feraceli insanlari gorunce disarda olsun internette olsun cok ozeniyodum zaten durumun ciddiyetinin bilincinde oldugum icin eksik hissediyodum senin o huzursuzluk oluyodu bunu anneme kayinvalideme soyledigimde daha yasin genc ilerde pisman olursun giyme dediler esimden Allah bin kez razi olsun o istedigin kadar kapan ama ne kadar kapanirsan acilmandan iyidir ben raziyim dedi annemlerin soylediklerine takildim hadi diyelim giydim sikildim napcam esim oyle de olmaz giydin mi bi daha donme dedi en son kaynim duymus olanlari bi guzel kizmis nite engel oluyodunuz diye annesine dogum gunumdu aldi getirdi abla sen yaparsin ben inaniyorum dedi o gun bugundur cok sukur ekmek almaya gitsem giyerim kapiya sutcu gelir cekerim ustume hic pisman olmadik cok sukur demem o ki ruhun istiyo imanin istiyo kalbin istiyo sadece nefsin kararsiz ona yenilme derim 

+1 oy
(4,910 puan) tarafından

Ben tesettürlüyüm her giyim bol yada etek üzerine, önce elbiselerini bol giymeyle başla dostum kendini çok daha iyi hissedersen tam kapanmakta içinden gelecektir 

+1 oy
tarafından

Canım ben de tesettürlüyüm 

Ve o temmuz sıcaklarında asla güneşten yanmam  ve terlemem kurban oldugum allah o kadar güzel sabrını tevekkülünü veriyor ki şükür elhamdülillah 

+1 oy
(2,692 puan) tarafından

Bende açığım ama aşırı değil  . Yerine göre giyinirim. 

+1 oy
(1,780 puan) tarafından

Bende üniversite bitince kapandım, öncesinde çok marjinal bir yaşamım vardı 🙈 eşimle tanıştım elhamdülillah içimde de vardı kapandım , ferace giyiyorum büyük bir rahatlık içine ne giyersen giy Çek feracani bol eşarbını çık mis gibi :) Allah size de nasip etsin 

+1 oy
(982 puan) tarafından

Tesettürlüyüm elhamdülillah. Geç kapananlardanım. Kapandıktan sonra açılmayı da düşündüm ama yapmadım. Şimdi iyi ki diyorum. Bazen kendimi kelimenin tam anlamıyla prenses gibi hissediyorum elbiselerimin içinde. Açıkken giydiğim o dar kotları şuan evde giyince bile daral geliyor eşime bile giymiyorum. Yerine midi etek elbiseler aldım onları giyiyorum. Nasıl yapmışım kendime bu eziyeti diyorum 😁 bende şimdi şallarımı büyük eşarplara çevirme gayesi içerisindeyim. Aslında şalımın bir parçasını önüme alır önümü kapatırım. Üstelik darda giymem hatlarım belli olmaz ama büyük eşarplardan istiyorum omzundan aşağı dökülüp göğüslerimi örtecek olanlardan. Rabbim hepimize hakkıyla yapmayı nasip etsin 🤲🏼

+1 oy
(54,507 puan) tarafından

normal acigim kot tshirt 

+1 oy
(537 puan) tarafından

Ben tesetturluyum namaza da basladim çok şükür ve giyimimi de biraz degistircem daha bol elbiseler seviyorum artik. Musluman biri neden kapanma istegini bastirmak ister bilemedim. Kadinlar icin kendini kapatmak bir imtihandir, zordur yani cunku begenilmek ister. Cok şükür ki tesetturun normal görüldüğü bir ulkede yasiyoruz yoksa daha zor olurdu 

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 391 göst.
1 Eylül 2025 Moda kategorisinde Mys-2boys2girls (6,277 puan) tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 643 göst.
9 Ekim 2024 Moda kategorisinde Seymasy (117 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 636 göst.
15 Nisan 2024 Moda kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 324 göst.