0 oy
198 göst.
Diğer kategorisinde (851 puan) tarafından

Kızlar 8 de oturduk yeni bitti 2. Sayfayı ortaladik oğlum aşırı derecede çok oyalaniyor cinnet geçiricem ya çok konuşuyor hep ders dışında birşeyler oysa ki geldiğinde konuşuruz mesela anlatır ama yoknilla bahane edecek okulda çok güzel yazıyor çünkü öğretmeni konuşmalarina izin vermiyormus o yüzden bitiyor ama evde artık başıma ağrılar girdi oğlum mola verince konuşalım diyorum yok nasıl baş edebilirim sizinkiler nasıl hemen yapıyor mu

6 Cevaplar

+1 oy
(3,533 puan) tarafından

Benim oglum süreyle yapmayı seviyor ben diyorum ben 20 ye kadar sayacam bu sıra bitecek diyorum benle yarışıyor 😁

(851 puan) tarafından

Hahaha kronometre tutuyor istediği zaman açıyorum öyle ancak

(3,533 puan) tarafından

Ay bizimki gibi olanlarda varmış cok sevindim ama cok iyi geliyor ona bu yöntem hemen bitiriyor 

-Reklam-
0 oy
(8,238 puan) tarafından

Keşke bizim öğretmende konuşmalarına izin vermese. Okulda berbat yazıyor ve yarıda bırakıyor kalanı da evde yazdırmak zorunda kalıyorum. 5 te başladık 8 buçukta bitirdik bizde. 

Benim yanımda güzel yazıyor konuşsada iyi yazıyor ama okuldaki okunmuyor 

Bugün defalarca keşke okul olmasaydı dedi

(851 puan) tarafından

Bizim öğretmende yarıda bıraktıriyor keşke yazdırsada biraz en azından eve az kalır ayriyeten ödev olunca artık saatlerce bekliyorum yazısı güzel ama çok yavaş  bir harfi 5 saniyede anca yazıyor benimki öğlenci 6 da geliyor 7 buçukta başlıyoruz 10 da anca bitiyor 

(407 puan) tarafından

Benim kizimda oyle canm ya 1 sinif gec yaziyor bende bazen cinnet gecirecem ama yazisi güzel ama iste gec yaziyor 

(8,238 puan) tarafından

Öğretmene söyledim konuşuyorlar oyalayıp bitiremiyor diyor sürekli uyarıyorum bak bitmezse evde yapmak zorunda kalırsın diye.  Evde ki ödevlerle birlikte birikiyor. Sabahçı oğlum 2 buçukta evde ama gelir gelmez başlamak istemiyor. 5 civarı başlıyor 8 buçukta anca bitiyor

0 oy
(400 puan) tarafından

Merhaba kaç yaşında birleştirmeye geçtiniz mi bizimki e harfine geçtiler ama an na en diyemiyor 

(851 puan) tarafından

7 ye girecek nar anne nene Kelimeridneler ama henüz yazıyor ama okuyamıyor karıştırıyor

0 oy
(3,720 puan) tarafından

Ahhhh o günler hiç unutmam 😏😅 yeni doğum yapmıştım kızım 1. Sınıfa başladığın da bir ben bir Allah bilir o sinirlerimi krizlerimi çocuga çok bağırırdım onu da kendimi de strese soktummm hep şimdi 2. Sınıf olduk keşke yapmasaydım bağırmasaydım strese girmeseydik diyorum emin ol zamanla herşey yerine oturacak sen sabırlı ol stres yapma ilk defa okul nedir onunla tanışıyor çocuklar çok normal bu hareketleri 

0 oy
(17,462 puan) tarafından

Ödevini yaparken evde ses yaptırmıyorum. Tv telefon kapalı oluyor. Benimki hevesli o yüzden hemen bitirip kalkiyor. 

(851 puan) tarafından

Benimkide hevesli ama bir bir konuşmayo çok seviyor

0 oy
(2,032 puan) tarafından

Birinci sınıf annesi olma fobim var ( ana okulundyiz) benim oğlumda çok konsuur ;)

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 214 göst.
0 oy
2 cevap 87 göst.
0 oy
2 cevap 194 göst.
28 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Mavi-beyaz (2,565 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 263 göst.
11 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler