Sizce İsrail saldırır mı 🥺
O ****** çocuklarından hersey beklenir saldirabilirler ama şöyle birsey olabilir
Sonuçta o gemilerde birsuru milletten insan var göze alamiyabilirler 3.dunya savaşı gibi birsey olursa saldirmasi
Evet ya onlardan herşey beklenir 🥺cehennemin en dibine niyetliler. İnşaAllah saldiramazlar Rabbim izin vermez
Srfsiz Amerika arkadalarinda olmasa İsrail bir hiç . Allah belalarını versin inşallah tez zamanda. Herşeyin vakti zamanı var. Allah görüyor duyuyor biliyor herşeyi . Allah'ım tez zamanda yok olsun içleri çürümüş srefszz itlerin
Ne alakası var? Arada o kadar anlaşmalar varken saldırmaz . Türkiye İsrail siyasi alanda düşman değil şunu bir anlayın artık .
İnşaAllah saldırmaz ama etraflarını sarmış
Türkiye ye değil zaten
Sumud gemilerine dio. 2 gemiyi ele geçirdiler ** sürüsü
Kalbim sıkışıyor benimde . Allah'ım kimseden ses yok şuanda ciddi taciz altındalar az önce gördüm yayinlamislar bu bir kırılma olmasın ne olur tek gücümüz dua
Herşey beklenir o p.sliklerden Allah fırsat vermesin
Hiç bı şey olmaz o kadar ülkeden insanlar var orda İsrail'in gotu kaldırmaz onlara saldirmayi
Allah belalarını versin . İt sürüsü. Dünyayı parmağında oynatıyor kimsede kılını kıpırdatmıyor.
Bide açıklamasına Hamas ın adamlarıymış sumud filosu ondan durduruyorlarmış
Bukadar Şeref yoksunu bu mahluklar
Allah israilin belasını versin kahru perişan olsun inşallah..
Amin amin amin
Ne kadar doğru bilmiyorum ama 4 türkü tutukladılar diye okudum geminin adı yazmıyordu Rabbim i trailin onune oyle bi perde ceksin ki sağ salim varsınlar inşallah Gazze'ye
Ben de gördüm iki kişinin videosunu🥺
Nerden takip ediyorsunuz
YouTube cnnturk canlı yayınını izliyorum şüan televizyon bozuldu galiba kanalların hepsinde sinyal yok yazıyor
İnstagram dan takip ediyorum sürekli paylaşım yapılıyor
Ben kullanmıyorum Instagram youtubeden canlı yayınları izliyorum diyanet ye canlı yayın yapıyor gemilerin içini gösteriyo
Beklemedeyim bende Allah kahretsin israil i
Amin amin
Gazzeden neyimiz Fazla. Bunca Zaman Susan Türkiyeye Az Bile olur, Orda Bı sürü çocuk öldü, öldürüldü, Gazzenin Ahı Herkesin Burnundan Gelecek. Tüm Ülke Gazzenin Ahı Altında ezilecek, Yüreğim dayanmıyor Artık O çocukları Görmeye
Nereye kız ben haberi mi kaçırdım ne oldu yeni bir haber mi var
Gündemi takip etmiyor musunuz🥺İsrail gemilerin etrafını sarmış
Konuyi bilmiyorum ama bildiyim şu
Korkunun ecele faydası yok
Ne saldırması kız ne oluyor hayrola?
Ben pek bişey anlamdim googleden okudum anlamadım Allah yardım etsin inşallah
1,492,882 soru
24,392,678 cevap
349,419 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın