Şuanda çevreleri kuşatılmış Allah'tan başka hiçbir güç onları koruyamaz sayısını önemsemeden dilinizden ne çıkarsa dua etmek istersiniz belki ....
Allah'ım sen kahhar ismiyle kahret onları ya'Rabbim. Lut kavmi gibi helak et. Kan kusarak , etleri lime lime kesilerek can çekişe çekişe öldür onları ya'Rabbim. Amin aminn amin. İnşallah .
Amin inşallah..
Post açmaya girmiştim Allah razı olsun. Yunus a.s duasını da okuyalım
Aynen öyle bayramda sunale almayın dedim burda bile yazan yazana yazık gerçekten o yüzden bazı çabalar boş
Mikeno gazzeden görüldü 🤲
Çok şükür Allah'ım 🤲
Son gemide tutuldu Allah onları kahrı perişan etsin inşallah 🤲
İyiki cennet cehennem var
Haklısınız kızlar. Rabbim onları o şekilde bizide bu şekilde imtihan ediyor. İnşAllah kazanırız 😔
Güncellemeden mi takip ediyorsun burayı canım
Elimde telefon sürekli iyi bir haber varmı die bakıyorum HABER GAZZE ve Özgür Kudüs kananlını takip ediyorum sürekli
@Spolat Hangi kanal merak ettim bende takip edeyim Tv'de sinyal gitti inşallah sağ sağlim varırlar Rabbim israli askerinin onune perde indirsin inşallah
Canlı yayın sürekli kesiliyor. Gündüz her gemi gözüküyordu canlı yayında.şimdi 1 gemi kaldı
Cnntürkü izliyorum YouTube da mango gemisine su tarzı kimyasal sıkıyolarmışkendi limanlarına cekebilmek için
Bütün gece canlı olarak özledim artık sinirden beynim uyuşuyor yazıklar olsun diyeceklerim bu kadar
1 tane tekne yada gemi hsngisi oldugunbelli değil Gazze sularında Rabbim bi an önce ayak basmakarını nasip etsin inşallah
Allah yar ve yardimcilari olsun, elimizden dilimizden kalbimizden gelen butun dualar kardeslerimiz icin, lutfen Allah rizasi icin dualarimizla bari destek olalim bu kahramanlara ❤️❤️❤️
4 Türk vatandaşının göz altına alındığı söyleniyor Rabbim korusun
İspanya İtalya Türkiye savaş gemilerini geri çekmese bu cesareti alırım bu itrail
Bu nasıl bir korkmaktır ya dünyayı parmağında oynatıyor kimsede sesini çıkarmıyor
Rabbim sen gönder meleklerini biz insanlardan bir halt olmaz
Bunca şeye rağmen ülkelerin hala sesiz durmasını aklım almıyor yaa bu İsrail ne oldu bütün ülkeleri korkuttu... Allah israilin belasını versin inşallah.
Diyecek birşey bulamıyorum
Bin el fetih okudum yasinler ve feth süresi inşallah biraz olsa Umut olur 😢
Uyuyamıyoruzki😢😢
Uyumadım ama içim nefret dolu
Sonuç ne oldu 😥
Bazı gemileri İsrail *********askerleri el koydu Diğerleri de hala yolda buradan Türkiye'den giden Türk aktivist hepsi şu anda esir
1,495,350 soru
24,428,692 cevap
352,283 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın