Kızlar bugun ne pişirdiniz sular yoktu bugun kahvaltı gibi yedik inşallah yarın gelir sular bende yarına kafamda bişey olsun istiyorum🫣
İnşallah gelir canım su olmayınca hayat duruyor resmen. Bugün annem taze fasulye ve pilav pişirmişti onları yedik😌
Afiyet olsun daha yok sular canım bugun23 00 de deniyor
taze fasulye ve etli bulgur pilavı yaptım ben
Afiyet olsun
Hamsi balığı kizarttim yanına çorba ve bol yeşillikli salata yaptım canım yarına da dolma yapacağım inşallah aklımdan geçiyor ama yarın olsun belki tembellik yaparım
Afşyet olsun canım balık daha yemedik kokusu öldürüyor haftasonu bahçede yaparız
Annemgile gittim ablam bulgur pilavı yapmış pırasa yogurt yedim 😅 eve geldim eşim kebap yeniş arkadaslarıyla banada ekmek arası koydurmus onu yedim .Şimdide kola sigara yapıyorm yarında Allah kerim bi evşne cagıran daha olsa da gitsem😅😁
Oh afiyet olsun
Geçici süre geldiğim için hiç alışveriş yapıp yemek yapamam dışardan sipariş veriyorum
Dışardan yiyincede hiç doymuyorum
Kuru fasulye yaptım yarına hastaneye gidicem gelince hazır olsun dedim yeni kapadım altını mübarek 3 saat pişmedi
Nasıl fasulyeymiş hemen dagılır aslında
Dünden kuru fasulye yayla corbası vardı yarımada yeter az bi pilav yaparım
Afiyet olsun 3 gün yedik kuru fasulyeyi oglan askerden gelmeden yaptıydım ertesi günde o istedi 2 günde öyle yedik
Yemek yapmadım bügun çoçuklara yaptım bende atıştırdım onlar la iştahım yoktu
Tek olsak öyle olur evde yemrk bekleniyor
1,491,823 soru
24,377,206 cevap
348,411 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın