2.5 yaşında kızım grip oldu dün sabah birşeyi yoktu akşam burnu akmaya başladı serum fizyolojik ile burnunu temizleye çalıştım ama izin vermiyor ne yapabilirim hastalığı ilerlemeden nasıl atlatabiliriz
Benim kızda öyle serumla burnunu açıyorum sadece ateşini takip et canım buharda verebilirsin
Ateşi yok şimdilik ama serumla açmama izin vermiyor buhar makinesi de yok
Kızınızı 2 buçuk yaşında dedinya konuşması nasıl acaba canım
İkili üçlü cümleler kuruyor ama genelde işine geldiği zaman konuşuyor şu sıralar işaretle anlatmaya çalışıyor benim kızım geç konuşmaya başladı 30 ayına kadar çok az kelimesi vardı
Bizimkide grip oldu 1 hafta olmuştur önüne geçmeye çalışsam da olmuyor yani atlatacak bir şekilde kendi kendine geçecek
Teşekkür ederim
Çörek otunu biraz öğüt sabah öğlen akşam çeyrek çay kaşığı ver
İçine başka birşey koyuluyor mu
Hayır koyulmuyor
Teşekkür ederim canım
Rica ederim geçmiş olsun
Kozalak şurubu ver canim bir çay kaşığı kadar günde 1 kere hem bağışıklığı güçlendirir hem balgam varsa attirir
Teşekkür ederim canım aktarda satılır mı
Evet canim
3. Gün bugün anladığım an pekmeze başlarım baya etkisi oluyor onun dışında ilaçtan başka hınkırmayı öğrenmesi en önemli kriter bence
Sadece pekmez mi veriyorsun o hinkirma olayını bir türlü öğretemedim içine çekiyor oda tıkanıklık yapıyor
Önceleri limon sıkıyorum 2 3 damla ama yazık çocuğa ben bile zor yutarken bıraktım limonu bayadır sadece pekmez veriyorum
Önemli olan hınkırabilmek geniz akıntısı çok oluyor ve bi şekilde atması lazım atamaz ciğere iner 4 5 günden fazla sürerse
Ya benim korkumda o şimdi doktora götürsem birşey de yapmayacak daha başlangıç olduğu için burnunu temiz tut diyecek geçen sene de aynı böyle başladı bronşit oldu sonra teşekkür ederim
Sarımsak bal limon yap ver bol bol çok iyi geliyor
Teşekkür ederim nasıl yapılıyor
Sarımsağı incecik doğra üstüne bal koy limon sık kaşıkla ver arkasından su içir. Çiğnemeden yutarsa daha iyi yutar
1,481,572 soru
24,239,291 cevap
339,873 kullanıcı