0 oy
150 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (1,958 puan) tarafından

2.5 yaşında kızım grip oldu dün sabah birşeyi yoktu akşam burnu akmaya başladı serum fizyolojik ile burnunu temizleye çalıştım ama izin vermiyor ne yapabilirim hastalığı ilerlemeden nasıl atlatabiliriz

6 Cevaplar

0 oy
(72 puan) tarafından

Benim kızda öyle serumla burnunu açıyorum sadece ateşini takip et canım buharda verebilirsin

(1,958 puan) tarafından

Ateşi yok şimdilik ama serumla açmama izin vermiyor buhar makinesi de yok 

(72 puan) tarafından

Kızınızı 2 buçuk  yaşında dedinya konuşması nasıl acaba canım 

(1,958 puan) tarafından

İkili üçlü cümleler kuruyor ama genelde işine geldiği zaman konuşuyor şu sıralar işaretle anlatmaya çalışıyor benim kızım geç konuşmaya başladı 30 ayına kadar çok az kelimesi vardı 

-Reklam-
0 oy
(32,074 puan) tarafından

Bizimkide grip oldu 1 hafta olmuştur önüne geçmeye çalışsam da olmuyor yani atlatacak bir şekilde kendi kendine geçecek 

(1,958 puan) tarafından
+1

Teşekkür ederim 

0 oy
(908 puan) tarafından

Çörek otunu biraz öğüt sabah öğlen akşam çeyrek çay kaşığı ver

(1,958 puan) tarafından

İçine başka birşey koyuluyor mu

(908 puan) tarafından

Hayır koyulmuyor

(1,958 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım 

(908 puan) tarafından

Rica ederim geçmiş olsun

0 oy
(995 puan) tarafından

Kozalak şurubu ver canim bir çay kaşığı kadar günde 1 kere hem bağışıklığı güçlendirir hem balgam varsa attirir

(1,958 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım aktarda satılır mı 

(995 puan) tarafından

Evet canim

(1,958 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım 

0 oy
(1,115 puan) tarafından

3. Gün bugün anladığım an pekmeze başlarım baya etkisi oluyor onun dışında ilaçtan başka hınkırmayı öğrenmesi en önemli kriter bence 

(1,958 puan) tarafından

Sadece pekmez mi veriyorsun o hinkirma olayını bir türlü öğretemedim içine çekiyor oda tıkanıklık yapıyor 

(1,115 puan) tarafından

Önceleri limon sıkıyorum 2 3 damla ama yazık çocuğa ben bile zor yutarken bıraktım limonu bayadır sadece pekmez veriyorum  

Önemli olan hınkırabilmek geniz akıntısı çok oluyor ve bi şekilde atması lazım atamaz ciğere iner 4 5 günden fazla sürerse

(1,958 puan) tarafından

Ya benim korkumda o şimdi doktora götürsem birşey de yapmayacak daha başlangıç olduğu için burnunu temiz tut diyecek geçen sene de aynı böyle başladı bronşit oldu sonra teşekkür ederim 

0 oy
(13,525 puan) tarafından

Sarımsak bal limon yap ver bol bol çok iyi geliyor

(1,958 puan) tarafından

Teşekkür ederim nasıl yapılıyor 

(13,525 puan) tarafından

Sarımsağı incecik doğra üstüne bal koy limon sık kaşıkla ver arkasından su içir. Çiğnemeden yutarsa daha iyi yutar 

(1,958 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım 

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 110 göst.
0 oy
1 cevap 79 göst.
0 oy
5 cevap 280 göst.
+2 oy
10 cevap 325 göst.

Kategoriler