0 oy
131 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (67 puan) tarafından

Arkadaslar 30 yasindayim.ve yüzme bilmiylrum

Oglum 5 yasinda suda oynamayi yüzme sever ama bilmiypr tabiki.

Kursa göturmek istiyorum oglum 5 yasinda.

Esim dior 4 5 ay daha bekle azcik daha farkina varsin .

Benmi giidim yüzme ogrenim yoksa oglumu mu önce. Siz olsaniz ne yapardiniz?

Birqz korkuyorum da bogulurum falan:)))

6 Cevaplar

0 oy
önce (1,040 puan) tarafından

İkiniz de gidin ben 20 yaşında öğrenmiştim 1 saat içinde öğrenmiştim üniversitede okurken Aquapark’a gitmiştik kızlarla orada bir çocuk bana iş atmıştı beraber havuzdayken çocuk yüzmeyi öğretti 1 saat içinde bana. kizima da 4 yasindayken ben tatile gittigimizde ogrettim havuzda. iki gun icinde ertesi sene de iyice pekistirdi. kursada vakit gecsin ve teknik ogrensin diye yollamaya basladim bende

-Reklam-
0 oy
önce (710 puan) tarafından

Ben 32 yaşındayım bu sene kursa gidip öğrendim. Bence once siz öğrenin ki çocuğa gerektiğinde yardım edebilesiniz.

önce (67 puan) tarafından

Kac seferde ögrendin canim?

önce (710 puan) tarafından

8 seans ders aldım 

0 oy
önce (6,325 puan) tarafından

ikiniz birlikte gidin

0 oy
önce (24,688 puan) tarafından

Ben bu yıl kendim gideceğim 35 yaşındayım oğlumda dördüne girecek yaza doğru da onu götürmeyi planlıyorum 

Acaba kac seferde ögreniliyor canim bilgin varmi?

önce (24,688 puan) tarafından

Ben gitmedim daha canım o yüzden bilmiyorum 

0 oy
önce (3,689 puan) tarafından

Ben bogulma tehlikesi yasamıs son anda sans eseri kurtulmus biri olarak yuzmeyi ögrendim 

Kursa yazıldm ilk iki hafta suya gırmeye calısmayla gecti 1 ay gitmistim yalnzca dedim herhalde olmayacak 2 hafta sonunda suya girdim bu sefer ögrenemem gibi geldi ayno anda hemm ayak hem kol hareket ettiremem diye sartladm kendimi ***** gibi sonra ögretmen ayagıma palet taktı yüzdüm hayal gibiydi spn haftada ögrrtmen seni olımpıo havuza sokmadan kursu bıtirtmeyecem dedi finali de olimpik havuzda yaptım bide öyle güzel kilo verdim ki bu sürecte 

Sonra bu defteri kapadık yıllarca suya gırmedim yine bu yaz tatile gittik esim dalga gecti sen kursa gitmistn bide diye sen misin bunu diyen önce kendi kendime nefes calısmasi yaptim ikinci gğn suda batmadan durmaya calıstım en önemli kilit yer güvendim suya bıraktm son derece relax dalgali denizde yüzdüm 10 yıl sonra esim sok oldu kendisi de yüzme bilmiyo dalga gecti o kosede durdu ben yüzdüm baktı kaldı 

Bende korkuyorum canim wala yani korkudanmi yapamafin ilki yoksa zaten zormu ögrenmesi.sence ne yapim önce oglumu gitsin benmi

Korkudan gereksiz yere inan yürümek kadar kolay suan ki aklm olsa yüzme stillerini ögrenir daha güzel yüzerdim 

Öyle kolay ki nefes ve suda durduktan sonra cok basit.. 

Ay gidin su insani bi rhtlatıyor ki hıcbir sporda yok bu his cokta güzel kilo vermiştim bır ayda 4 kg diyet yoktu

0 oy
önce (11,632 puan) tarafından

Bende 30 yaşındayım ve 4 ay önce önce oğlumu sonra kendimi yüzme eğitimine kayıt ettirdim. Ben 4 ayda öğrendim serbest yüzmeye geçtim oğlum da baya güzel öğrendi maşallah devam ettiricem gidebildigi yere kadar. Küçük oğlum 3.5 yaşında oda 4 e girer girmez kayıt ettircem yüzme eğitimine 

Bogilmazsin korkma ben ayağımın degmedigi yerde 250 cm olan havuzda öğrendim ve bende korkuyordim ama hocalarımız çok iyiydi belediye kursu olmasına rağmen. Ben Çarşamba cuma günü gidiyorum 1 saat oğlum cumartesi pazar günü 1 saat. İmkanınız varsa ikiniz de gidin 

önce (247 puan) tarafından

Hangi şehir canım 

İstanbul'dayim ben. Ben kendim Arnavutköy belediyesinin kursuna gidiyorum oğlum İBB nin kursuna gidiyo 

Bizde istanbuldayiz kızımla bende gidiyorum Gaziosmanpaşa da oturuyoruz

Siz ozelmi İBB nin falan mı? İBB nin çok fazla tesisi var yüzme ve spor için çocuk yüzme hocaları da çok iyiler çok başarılılar bizim tesisdeki 

Evet İBB nin

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 60 göst.
26 Haziran 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Ht (2,790 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 81 göst.
1 Eylül 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ht (2,790 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 310 göst.
12 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Ht (2,790 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 124 göst.
11 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde I am a mother (339 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,479,065 soru

24,205,816 cevap

337,890 kullanıcı

...