+1 oy
494 göst.
Diğer kategorisinde (8,402 puan) tarafından

image

nasılsınız hanımlar, keyifler yerinde mi? 🤗 fincanım nasıl ama çok tatlı değil mi😍

hem kahve anlığı olsun hem de bir arkadaşımın hikayesini anlatmak istedim, belki birilerine cesaret olur diye. 

onu ziyarete gideceğim bugün öğleden sonra. mimar oluşunu kutlayacağız. 

uzun bir hikayesi var aslında, özet geçeyim

bankada çalışırken eski eşiyle tanışıyor, ailesi istememesine rağmen evleniyor. bankadan ayrılıyor, kaynana ile altlı üstlü oturuyor. 

anasında yemek yer evine öyle gidermiş, kumar içki dolu. bir düşük yapmış, sonra istemeden yine hamile kalmış ve bebeği 4 aylıkken ayrılmışlar. zorlu bir süreç olmuş, tehditler vs evden bile çıkamamış bir süre.

aile desteği gerçekten çok önemli, keşke herkes bu desteği alabilse. 

anneannesi torununa bakarken üniversite sınavına giriyor, 2 yıllık tasarım bölümünü kazanıyor. biz de o sene tanıştık. okulu bitirirken de deli gibi dgs çalıştı, bebeği 2 yaşında falan, o uyurken çalıştı. sonra dgs ile mimarlığa geçti ve mezun oldu bu sene. bir iş yerinden de haber bekliyor inşallah olacak. oğlu 2.sınıfa gidiyor şimdi. 

neden anlattım bu hikayeyi, buradaki postlardan dolayı. çoğu kadın çekiniyor korkuyor ama yapabilirsiniz. 

aileniz yanınızdaysa zaten her şeyi yaparsınız, aileniz yoksa da yaparsınız. zorlanırsınız ama yaparsınız. 

illa ki birileri boşansın diye de demiyorum, evliyken de yaparsınız. 

bu arkadaşım şimdi 34 yaşında. hayatını yeniden kuruyor artık.

umarım herkes istediği gibi yaşar hayatını 

8 Cevaplar

0 oy
(2,176 puan) tarafından

Afiyet şifa olsun canım fincanına da ayrı bayıldım güle güle sağlıkla kullan 

Arkadaşının da yolu bahtı açık olsun Rabbım yar ve yardımcısı olsun güçlü ve azimliymiş maşallah 

(8,402 puan) tarafından

evet baya hırslandı eski eşinden sonra, güzel de oldu. darısı isteyen hakeden herkesin başına

-Reklam-
0 oy
(1,174 puan) tarafından

Afiyet olsun ❤️ 

Ben bekarken çok ozguvenliydim her işi yaparım derdim hep ama gel gorki evdendigim adam kör sağır etti beni o yüzden hakkımı asla helal etmiyorum ona yoksa başımızda birinin olması lazım değil gerçekten tuttugumuzu kopaririz valla yolu bahtı açık olsun

(8,402 puan) tarafından

o tazecik gonca gülü açmadan solduruyorlar ya, içim sıkılıyor. benim de kızım var, ödüm kopuyor. 

(1,174 puan) tarafından

Valla çok şey derimde çocuklarım var elim kolum bağlanıyor Allah'a biraktim Allah kızlarımıza güzel kaderler yazsın dilerim

Postuna bak kızına yaptım onları yolluycam inşallah 💜💜

(8,402 puan) tarafından

amin canım amin. geçmiş değişmiyor ama evlatlarımız sağolsun onları güzel yetiştirmek güçlü yetiştirmek nasip olsun

(1,174 puan) tarafından

Öyle olmuyor işte erkek çocuğu özellikle gördüğünü öğreniyor höt hot bı baba iki kelime güzel söz yok kavga gürültü hep bı hor görme eee bunlar büyüdumu düzgün evlat olmalarını beklemek büyük haksızlık anlata anlata bitmez yani genede rabbim yollarini açık etsin akıllı olsunlar umarım 

(8,402 puan) tarafından

inşallah gönlüne göre olur canım. sen anlatmaktan hiç vazgeçme 

0 oy
(5,661 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Sizde gelişme görüyorum cay bardağından kahve fincanın geçiş olmuş 😁

Konuya gelince cevap aile çok önemli ailen arkandaysa herseyde başarılı olursun 

(8,402 puan) tarafından

vallahi burada görüyorum güzel güzel fincanlar heves ettim😂😂 baktım bu da geniş gibi hoşuma gitti😅😅

anne baba nasıl çocuğunun arkasında durmaz aklım almıyor. gözümden sakındığım çocuğum eziyet çekerken ben ona geri dönme sakın diyemem ya🤦🏼‍♀️ 

0 oy
(4,244 puan) tarafından

O arkadaşını çok tebrik ederim, yolu bahtı, bundan sonra ki ömrü dilediği gibi olur inşallah 💜

Bu tatlı kahve fincanını görünce yorum yapmadan geçemedim 🤗 Ben de kahve içip, tatlı yiyorum şuan. Beni bekleyen işlerim yokmuşcasına takılıyorum 😇

(8,402 puan) tarafından

hikayesi gerçekten örnek bir hikaye o yüzden yazdım🤗

yavaştan fincanlara merak sardım😅 

0 oy
(1,847 puan) tarafından

Ohhh içim açıldı masallah daha da guzel olsun hayati insallah bayilirim cesur mucadeleci kadinlara.Afiyet olsun 🤗

(8,402 puan) tarafından

hak eden, emek eden herkesin olsun💙

teşekkürler 🤗

0 oy
(2,645 puan) tarafından

Fincanın tatlılığına bayıldım 🤩😍 bugünlerde fincanlar çok dikkatimi.çekiyor hoşuma da gidiyor. Yeni bir tane alsam çok güzel olur.

Arkadaşını da takdir ettim böyle olaylar beni çok mutlu oluyor 🥰 kadınlar istese her şey yapar.

Bazıları korkuyor bazıları da kolaya kaçıyor bence.

Bende tüm hayallerimi bu sene gerçekleşmeye başladım. 

Belki bir gün bende burada başardım diye Post açarım 🥰

(8,402 puan) tarafından

ben normalde çay bardağıyla kahve içen insanım 😅 benim de dikkatimi çekiyor baya😅

konfor alanından çıkmak istemiyor kimse, aslında çıkılsa neler olur neler. tani yetiştirilme tarzı da çok etkili, çoğu aile baskın çocuk, baskın kadın istemediği için kızlarını baskıyla büyütüyorlar, onlar da bunu doğru bilip yaşıyorlar maalesef.

inşallah canım, bekleriz o postu 😍

(2,645 puan) tarafından

İnş 🥰🤗

0 oy
(54,476 puan) tarafından

fincanın olayim🥰🥰❤️

(8,402 puan) tarafından

gel beraber içelim 🤗

(54,476 puan) tarafından

hadi geldim nerdeydin sen adana mi

(8,402 puan) tarafından

evet beybito 

0 oy
(33,876 puan) tarafından

Fincan ayrı bardak ayrı güzel aynısından 2 tane almıştım aldığım gün kızım kırdı sağolsun ☺️ 

Arkadaşını da tebrik ediyorum kadınlar her zaman güçlü ve istediği zaman herşeyi başarır Rabbim başarılarını daim etsin 🌸🩷💕

(8,402 puan) tarafından

sağol canım 🤗

İlgili sorular

+2 oy
4 cevap 246 göst.
5 Mart 2025 Diğer kategorisinde Havin06 (3,534 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 310 göst.
+1 oy
9 cevap 409 göst.
+2 oy
25 cevap 945 göst.