nasılsınız hanımlar, keyifler yerinde mi? 🤗 fincanım nasıl ama çok tatlı değil mi😍
hem kahve anlığı olsun hem de bir arkadaşımın hikayesini anlatmak istedim, belki birilerine cesaret olur diye.
onu ziyarete gideceğim bugün öğleden sonra. mimar oluşunu kutlayacağız.
uzun bir hikayesi var aslında, özet geçeyim
bankada çalışırken eski eşiyle tanışıyor, ailesi istememesine rağmen evleniyor. bankadan ayrılıyor, kaynana ile altlı üstlü oturuyor.
anasında yemek yer evine öyle gidermiş, kumar içki dolu. bir düşük yapmış, sonra istemeden yine hamile kalmış ve bebeği 4 aylıkken ayrılmışlar. zorlu bir süreç olmuş, tehditler vs evden bile çıkamamış bir süre.
aile desteği gerçekten çok önemli, keşke herkes bu desteği alabilse.
anneannesi torununa bakarken üniversite sınavına giriyor, 2 yıllık tasarım bölümünü kazanıyor. biz de o sene tanıştık. okulu bitirirken de deli gibi dgs çalıştı, bebeği 2 yaşında falan, o uyurken çalıştı. sonra dgs ile mimarlığa geçti ve mezun oldu bu sene. bir iş yerinden de haber bekliyor inşallah olacak. oğlu 2.sınıfa gidiyor şimdi.
neden anlattım bu hikayeyi, buradaki postlardan dolayı. çoğu kadın çekiniyor korkuyor ama yapabilirsiniz.
aileniz yanınızdaysa zaten her şeyi yaparsınız, aileniz yoksa da yaparsınız. zorlanırsınız ama yaparsınız.
illa ki birileri boşansın diye de demiyorum, evliyken de yaparsınız.
bu arkadaşım şimdi 34 yaşında. hayatını yeniden kuruyor artık.
umarım herkes istediği gibi yaşar hayatını