Çalışır alsam eve gelir sigara içmek için gider mutfağa saatlerce oturur tek başına video izler ben çocuklarla odada tek onlarla ilgilenir uyutur yatırırım bi kahve bile içemeyiz çok yalnız hissediyorum kendimi sorsam çakışıyorum yorgunum der nolacak böyle halimiz bilemiyorum
Çoğunlukla bellı bır zamandan sonra öyle oluyor sanırım çiftler ben de on yıllık evlıgım durum benzer bızımkıde hep uyur
Çok çok üzücü
Sanırım genel olarak çiftler de aynı durum var bizde de aynı
Peki konuşmayı denedin mi bu konuyu
Daha 5. Yılımız öyle olduk biz daha kötü durumdayız Allah eşimi doğru yola çevirsin eve gelir telefonda gene benden gizli, saklı birşeyler yapar yani kumarmı desem, benden gizli işler mi çeviriyor desem ben görüyorum ama rabbim durdursun ağzımdan çıkan her sözü yanlış anlar kıyamet kopar. Allah içine merhamet, vicdan versin ne diyim.. artık konuşmamak daha iyi diyorum vazgeçtim onunla sohbet etmekten, karşılıklı kahve içmekten..
Farkından olduğunu biliyor mu bu durumun
Aslında genel olarak çok üstüne düşülünce erkekler kendini daha da kıymete bindiriyor.
Eskiden ben eşimin üstüne çok düşerdim. Hep ilgilenirdim. İlgi isterdim.
Şimdi ise hiç umursamıyorum
Şimdi de tam tersi o çok üstüme çok düşüyor.
Hatta eskisi gibi umursamadığım için söylenip duruyor . Çok şikayetçi 🙃😅
Her evlilikte bu tarz durumlar oluyor canım zaman. Bizde de oldu zaman zaman oluyor. İlk zamanlarda insan üzülüp endişelenip konuşmaya çekiniyor eşiyle ama konuşulması lazım. Biz artık yorgunluktan çcuklardan birbirimize vakit ayıramadığımız için sabah kahvaltıdan önce namazdan sonra yirmi dakik yarım saat balkonda oturup çay içiyoruz😅 Sen rahatsızlığını dile getirmez sen eşin bunu kolay kolay farkedemeyebilir.
Alışkanlıklar kolay bırakılmıyor. Bunlar başladığı zaman sinyallerini alıp önüne geçmek gerekiyor sanırım. Yoksa rutine biniyor. İşe gideyim geleyim telefonu alayım oturayım yatayım kalkayım işe gideyim. Sonradan ne yapılabilir bilmiyorum inan Allah yardımcın olsun 🤲🏼
Mutfaktaki masayı kırar atar,evdeki anahtarları ortadan kaybederim. Ve çocukları da babanızın yanına gidin diye tembihlerim. Yok öyle 4 kişilik ailede tek kişiymiş gibi yaşamak.
Masa: hakettiysem eyvallah 🤭
@terslale hahahah🤣🤣 kız ne bilim o sinirle be varsa kırar geçiririm ben,artık masa mı olur yer sofrası mı olur😅😅
Hahah iyimis sonradan uzulmuyorsan kırdıklarına 😁😁
Telefon bağımlılığı eşimde de bende de var ama her akşam muhakkak Türk kahvesi eşliğinde sohbet ederiz çocukları uyutup . Daha sonra gene telefona gömülürüz 😅 ara ara birbirimize laf atar konuşuruz böyle böyle gidiyor günler . Birimizden birimiz telefonun ekranını kapatırsa diğerimizde kapatır . Bu durum konuşularak halledilebilir bir durum canım
1,491,319 soru
24,370,121 cevap
347,959 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın