0 oy
362 göst.
Diğer kategorisinde (1,514 puan) tarafından

Herkese hayırlı sabahlar.. Size bir sorum var diyelim bulaşık makinesinde bulaşıklar yıkandı dizerken Bi iki tanesinde leke kalmıştı onları makinede bırakır kalanları dizer misiniz yoksa tekrar yıkar yine de leke kaldıysa hepsini eliniz de mi yıkarsınız? Dün biriyle konuştukta ben kendi yaptığımı söyleyeyim açarım makineyi temizleri dizerim üzerinde leke kalanı almam üzerine bulaşıklıları dizerim benn mi fazla rahatım bu konuda siz nasıl yaparsınız? 

14 Cevaplar

0 oy
tarafından

Bende oyle yaparim temiz kap kacagi niye bi daha yikayim 

(1,514 puan) tarafından

Dün biriyle konuştuk diyo leken kalan bulaşık varsa makineyi tekrar açarım yerleştirmem eğer yine çıkmamışsa hepsini çıkarır elimde yıkarım dedim yoksa ben mi çok rahatım iyi normalmişim 😁

tarafından
+1

Valla o normalse ben pisin bacim kabul ederim boyle decyasamaya devam ederim 

(1,514 puan) tarafından

Aynenn canım 

-Reklam-
0 oy
(7,222 puan) tarafından

Bende öyle yapıyorum kuruyan lekeler çımamış olabilir e diğerlerini neden tekrar yıkayım o zaman makineye ne gerek var hep elde yıka kaldır at makineyi 

(1,514 puan) tarafından

Bende öyle düşünüyorum dün böyle bir  konu geçti de yani o kadar yorulacaksam  neden makineye dizmeyle uğraşayım

0 oy
(7,731 puan) tarafından

Yani leke kaldiysa demek ki sert bişey. ben çıkarırım tekrar bi bulaşık lifiyle sudan gecirir geri makinaya koyarım 

(1,514 puan) tarafından

Yani sonuçta temizler yerine dizilir Bi tane  tabak için Bi makine bulaşığı suçu ne ☺️

0 oy
tarafından

Temiz olanları alırım lekeli kalanı makinede bırakırım tekrar yıkanır 

(1,514 puan) tarafından

Aynısını yapıyorum yani yoksa aksi olacaksa  makineye ne gerek var 

0 oy
(8,807 puan) tarafından

Günaydın hayırlı sabahlar 🌸

Bende önceden makinede bırakırdım tekrar yıkansın diye. Ama temizlemiyor maalesef dahada yapışıyor. Kirli kalanları çıkarıp elimle yıkarım temizleri de yerine dizerim 

(1,514 puan) tarafından

Sonuçta tekrar yıkama işi sadece kirli üzerine diğer temizler yerine kız makinede ne varsa içime sinmiyor hepsini yeniden yıkıyorum diyor dedim ben mi fazla rahatım 

(8,807 puan) tarafından

Tabi canım. Temizlenmiş sonuçta ne Gerek var tekrar yıkmaya 🙄abartı geliyor bana böyle şeyler ve fuzuli 

(1,514 puan) tarafından

Aynen öyle düşünüyorum bende bu kadar zamanım da yok zaten uğraşacak

0 oy
(2,769 puan) tarafından

Lekelileri alır yıkar yerine koyarım temizleri dizerim bişey olmaz 

(1,514 puan) tarafından

Aynen öyle yapıyorum bende diğer türlüsü insanı yorar takıntılı olmaya gerek yok 

0 oy
(2,427 puan) tarafından

1 2 tane ise elimde yıkar dizerim ama fazla ise hiç ugraşmam makinede bırakırım

(1,514 puan) tarafından

İçlerinden çıka bir iki taneden bahsediyorduk mesela bir tencere bir bardak ve  tabak yoksa çoğu lekeliyse tekrar açılır makine azdan bahsettik 

0 oy
(12,343 puan) tarafından

Bazen kurumuş leke cikmiyo onu elde köpükler yıkar koyarım yerine. Makine çok sıcak suyla yıkıyor yumuşatıyor ama çıkaramıyor bazı lekeleri yumaşmiş olanı elde köpükler yıkarım bazende uğraşmak istemiyosam bir iki süngerle üstünden geçer makine ye yallah 😂 temizleri birdaha yıkamaya gerek yok

(1,514 puan) tarafından

Aynı düşüncedeyim temizler yerine kirliler o anki ruh halime göre elde yıkamak aiterse canım yıkarım yoksa makine de kalır 

0 oy
(2,716 puan) tarafından

Eğer soru doğru anlamışsam Bende temiz olanları dizip kirli olanları bırakıyorum.

(1,514 puan) tarafından

Aynen doğru anlamışsın ☺️ benn de  öyle yapıyorum dün bu muhabbet olunca acaba ben mi rahatım dedim ama hiç kimse aksini söylememiş herkes aynı bu fikirde  ☺️

0 oy
(2,133 puan) tarafından

Temizleri dizerim leke kaldıysa eğer tekrar atmam çıkmıyor elimde yıkarım 

(1,514 puan) tarafından

Yani aynen öyle içlerinde iki bilemedin üç parça için hepsini elinde yakmaya ne gerek var yada makineyi açmaya 

(2,133 puan) tarafından

Yani sonuçta diğerleri temiz çıkmış oluyor benim çok nadir bir ya da iki tane çıkar onu da elimde yıkarım bir kere tekrar makineye attım çıkmadı 

(1,514 puan) tarafından

Arada oluyor benim de bazen makine de bırakıyorum bazen yıkıyorum 

0 oy
(33,378 puan) tarafından

Elimde yıkar koyarım benim zaten bir tek kaşıklar bazen düzgün yıkanmamış oluyor onları komple elimde yıkamışlığım var 😁

O makine her türlü o an boş kalmak zorunda benim gözümde 

(1,514 puan) tarafından
+1

Yaa sonuçta kimse hepsini tekrar yıkamıyor temizler dizilir kirli kalanların çaresine bakılır ☺️

0 oy
(4,079 puan) tarafından

Ben temıxlerı dızer kırlı olanları elımde yıkar kurutur yerlestırırım ama makınem yok olsa boyle yaparım 

(1,514 puan) tarafından

Mantıklı olan o 

0 oy
(8,949 puan) tarafından

sadece lekeli kalan varsa onu yıkarım. niye hepsini yıkayayım ki? 

(1,514 puan) tarafından

Yani olması gereken  o diye düşünüyorum benn de boşa israf iki kere makine açmak olmayınca elde yıkamak 

0 oy
(8,477 puan) tarafından

Ben de senin yaptığın gibi yaparım. Diğerlerinin yaptığı su israfı

(1,514 puan) tarafından

Herkes aynı fikirde bence de hemm su hem elektrik israfı ne gerek var bu kadar incelenecekse direk makine kullanılmasın

İlgili sorular

+3 oy
11 cevap 412 göst.
17 Eylül 2025 Diğer kategorisinde Bikahve (1,514 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 558 göst.
+3 oy
4 cevap 247 göst.
9 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Bikahve (1,514 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 158 göst.
3 Haziran 2025 Diğer kategorisinde curious (1,183 puan) tarafından soruldu