Herkese hayırlı sabahlar.. Size bir sorum var diyelim bulaşık makinesinde bulaşıklar yıkandı dizerken Bi iki tanesinde leke kalmıştı onları makinede bırakır kalanları dizer misiniz yoksa tekrar yıkar yine de leke kaldıysa hepsini eliniz de mi yıkarsınız? Dün biriyle konuştukta ben kendi yaptığımı söyleyeyim açarım makineyi temizleri dizerim üzerinde leke kalanı almam üzerine bulaşıklıları dizerim benn mi fazla rahatım bu konuda siz nasıl yaparsınız?
Bende oyle yaparim temiz kap kacagi niye bi daha yikayim
Dün biriyle konuştuk diyo leken kalan bulaşık varsa makineyi tekrar açarım yerleştirmem eğer yine çıkmamışsa hepsini çıkarır elimde yıkarım dedim yoksa ben mi çok rahatım iyi normalmişim 😁
Valla o normalse ben pisin bacim kabul ederim boyle decyasamaya devam ederim
Aynenn canım
Bende öyle yapıyorum kuruyan lekeler çımamış olabilir e diğerlerini neden tekrar yıkayım o zaman makineye ne gerek var hep elde yıka kaldır at makineyi
Bende öyle düşünüyorum dün böyle bir konu geçti de yani o kadar yorulacaksam neden makineye dizmeyle uğraşayım
Yani leke kaldiysa demek ki sert bişey. ben çıkarırım tekrar bi bulaşık lifiyle sudan gecirir geri makinaya koyarım
Yani sonuçta temizler yerine dizilir Bi tane tabak için Bi makine bulaşığı suçu ne ☺️
Temiz olanları alırım lekeli kalanı makinede bırakırım tekrar yıkanır
Aynısını yapıyorum yani yoksa aksi olacaksa makineye ne gerek var
Günaydın hayırlı sabahlar 🌸
Bende önceden makinede bırakırdım tekrar yıkansın diye. Ama temizlemiyor maalesef dahada yapışıyor. Kirli kalanları çıkarıp elimle yıkarım temizleri de yerine dizerim
Sonuçta tekrar yıkama işi sadece kirli üzerine diğer temizler yerine kız makinede ne varsa içime sinmiyor hepsini yeniden yıkıyorum diyor dedim ben mi fazla rahatım
Tabi canım. Temizlenmiş sonuçta ne Gerek var tekrar yıkmaya 🙄abartı geliyor bana böyle şeyler ve fuzuli
Aynen öyle düşünüyorum bende bu kadar zamanım da yok zaten uğraşacak
Lekelileri alır yıkar yerine koyarım temizleri dizerim bişey olmaz
Aynen öyle yapıyorum bende diğer türlüsü insanı yorar takıntılı olmaya gerek yok
1 2 tane ise elimde yıkar dizerim ama fazla ise hiç ugraşmam makinede bırakırım
İçlerinden çıka bir iki taneden bahsediyorduk mesela bir tencere bir bardak ve tabak yoksa çoğu lekeliyse tekrar açılır makine azdan bahsettik
Bazen kurumuş leke cikmiyo onu elde köpükler yıkar koyarım yerine. Makine çok sıcak suyla yıkıyor yumuşatıyor ama çıkaramıyor bazı lekeleri yumaşmiş olanı elde köpükler yıkarım bazende uğraşmak istemiyosam bir iki süngerle üstünden geçer makine ye yallah 😂 temizleri birdaha yıkamaya gerek yok
Aynı düşüncedeyim temizler yerine kirliler o anki ruh halime göre elde yıkamak aiterse canım yıkarım yoksa makine de kalır
Eğer soru doğru anlamışsam Bende temiz olanları dizip kirli olanları bırakıyorum.
Aynen doğru anlamışsın ☺️ benn de öyle yapıyorum dün bu muhabbet olunca acaba ben mi rahatım dedim ama hiç kimse aksini söylememiş herkes aynı bu fikirde ☺️
Temizleri dizerim leke kaldıysa eğer tekrar atmam çıkmıyor elimde yıkarım
Yani aynen öyle içlerinde iki bilemedin üç parça için hepsini elinde yakmaya ne gerek var yada makineyi açmaya
Yani sonuçta diğerleri temiz çıkmış oluyor benim çok nadir bir ya da iki tane çıkar onu da elimde yıkarım bir kere tekrar makineye attım çıkmadı
Arada oluyor benim de bazen makine de bırakıyorum bazen yıkıyorum
Elimde yıkar koyarım benim zaten bir tek kaşıklar bazen düzgün yıkanmamış oluyor onları komple elimde yıkamışlığım var 😁
O makine her türlü o an boş kalmak zorunda benim gözümde
Yaa sonuçta kimse hepsini tekrar yıkamıyor temizler dizilir kirli kalanların çaresine bakılır ☺️
Ben temıxlerı dızer kırlı olanları elımde yıkar kurutur yerlestırırım ama makınem yok olsa boyle yaparım
Mantıklı olan o
sadece lekeli kalan varsa onu yıkarım. niye hepsini yıkayayım ki?
Yani olması gereken o diye düşünüyorum benn de boşa israf iki kere makine açmak olmayınca elde yıkamak
Ben de senin yaptığın gibi yaparım. Diğerlerinin yaptığı su israfı
Herkes aynı fikirde bence de hemm su hem elektrik israfı ne gerek var bu kadar incelenecekse direk makine kullanılmasın
1,492,934 soru
24,393,627 cevap
349,496 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın