Kızlar kızım anaokuluna gidiyor böyle takımlar alsam çok da pijama gibi kalmaz dimi
Pijama gibi duruyor bunlar bence.
Ne bileyim canım çok da bütçem yok şu anda fiyatlar da anasının gözü
Rengi daha sade bişey olsa giydirilir ama desen olarakta pijama gibi duruyor. Biz bu sene birinci sınıfız ve formaya geçtik diye rahatım. Geçen sene sürekli yeni kıyafet istiyordu kizim. Birde kız çocuklar çok süslü püslü giyiniyordu. Benim kizimda ayak uyduruyordu arkadaşlarına. Şimdi formayı giydirip yollamak büyük kolaylık oluyor.
Evet gerçekten hergun ne giydircem şaşıyorum
Canım pijama gibi durmasından ziyade tek yıkamada tüm rengi gidiyor az daha ekle adam akıllı al derim çünkü boya vs olunca düşükte yıkasan çıkmıyor bunlar zaten 40 da bile soluyor yüksek ısıya hiç gelmez
Ne bileyim canım ben yıllardır kullanıyorum evde giydiriyordum şimdi okullu ne giycez bilmiyoruz
Benimki genelde şort tayt üste sweat giyiyor LCW dan alıyorum bunlardan iki defa aldım rengi çok canlıydı tek yıkamada çöp oldu
He ne bileyim canım ben sorun görmedim hiç
Hiç güzel değiller maalesef. Ayrıca bu tür sayfalar çok dolandırıyor bilgin olsun
Yok ben yıllardır alıyorum gayet güzel ürünler
Bencede pijama gibi duruyorTrendyol da var 150 200 geçen burdan birine bakmıştım bütçene uygun bulabilirsin bence instgramdaki sayfalara çok güvenmiyorum ben bide LCD defakto indirime sokuyor takip et .
Teşekkür ederim
Benım kızda pazartesı baslıcak kıyadetleri almadım daha :/
Pazara çıktım valla
Bızım pazar carsamba gunu
Bizim burda 3 gün var bana en yakın olan bugündu
Yok canım neden olsun temiz olduktan sonra ne olacak. Bende oğluma bu tarz alıyordum ne ince ne kalın
Aynen iyi oluyor kalın iyi olmaz koşup ziplarlar
Pijana gibi de değil bence birçok çocuk giyiyor bu şekilde okullarda. Öğretmenler zaten bu tarz rahat şeyler istiyor tuvalete giderken rahat olsun diye.
Bı kaç penye aldım da bunlardan da bakmalı pazardan
Bu tarz pijama takımlari pazar da var 200-250 civarı sanırm
Bikac takım almştm erkek çocuklrn evde , ve de yatarken çoğu zaman giydirirm
Dışarı bu tarz pijama takımları ile çikartmyrm
Okul dışarısı için LC Waikiki dn hep alyrm yillardr
Ben de evde giydiriyordum da okula gerekiyor illa
Pazardan bak kız çocuk Lara çok tatlı takımlar oluyor , hem uygun kaliteli olan da var
Bunlar daha çok pijama gibi duruyor ama sınıfında bu kıyafetler pek uygun olmaz pantolon etek kazak takımları bakabilirsiniz en azından farklı parçalarla kombinlenebilirler
Pantolon giydirmiyorum rahat edemiyor öğretmen de daha çok tayt eşofman giydirin dedi pazardan aldım bugün bir iki takjm bakalim
1,491,319 soru
24,370,121 cevap
347,959 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın