**** hastalığına ne iyi gelir lütfen yardımcı olun
Wilkinsom Krem bide kükürüklü sabun yada kükürt tozu yıkandığın suya dök oda iyi gelir bide bütün eşyaları falan siyah torbada sakla yüksek derecede yıka
Teşekkür ederim ne illet birseymis 9 yasindaki kızım yakalandı inşallah bize geçmeden atlatır sabun aldım bugün eczaneden Dr losyon yazmıştı inşallah şifa olur
Bankada bekarken kız arkadaşımdan bulaştı çok pis bişey fazla temas etmeyin bide sürekli çarşafını vs değiştir inşallah kısa zamanda atlatır günah şimdi gece kaşıntıdan uyutmaz onu
Evet atletleri hep kan oluyor
Bide aşırı sıcak suyla duş almasın sıcak su daha çok kaşındırır
Xiabion losyon kısa zamanda geçmesini istiyorsan. Diğerleriyle vakit kaybetme.eczaci anlatır kullanıcısını. Tüm kuyafetler 3 ay 90 derecede yıkanacak birde
Teşekkür ederim çok dikkat ediyorum günde 4 5 kere makina elbise yıkıyorum inşallah çabucak atlatırız
Wilkinsom Krem Kullanın geçmezse ama cildiye çıkmanız gerek Neyden kaynaklaniyor diye bakıyor doktor wilkinsom kullandik fayda etmedi diyin başka ilaç verir çok zor geçiyor biz çok zor atlattık 5 aydan ne uğraştık çok şükür bişi kalmadı bu arada bulaşıcıdir dikkat etin evde bütün çarşaf battaniye kıyafet ne varsa 190 derecede yıkayınız
Teşekkür ederim makina günde 4 5 defa çalışıyor inşallah kısa Zamanda atlatırız
1,492,096 soru
24,380,840 cevap
348,713 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın