Merhabalar güzel anneler üç küçük çocuğum var en büyüğü 4 yaşıni dolduracak bir ay sonra İBB sosyal yardım için aradım süt veya market yardımı için başvurumu yaptılar 48 saat sonra sonuç için arayın dediler az önce aradım dosyanızda bı olumsuzluk yok ev ziyaretine gelecekler dedi bilgisi olan var mı süreç nasıl işleyecek ev ziyaretinden sonra olumsuz olur mu acaba ihtiyacım gerçekten de var yoksa başvuru yapmazdım daha önce bı keresinde yine başvuru yaptım direk olumsuz olmuştu bu sefer ev ziyaretine gelecekler denildi
Post uste çıksın
Saol canım
İyi birşey.gerilme hiç gelip eve bakacaklar,eksik esyan varmı neyle ısınıyor çocuklara yatak lazım mı vs.evin temiz olsun yeter.eksigin varsa söylersin yardım ederler.
Teşekkür ederim canım inşallah öyle olur
Hangi ildesin ve hangi numarayı aradım
İstanbuldayim 153 canım
İstanbul'daki yerler yardım eder canım başka ilerde yardım etmezler durumu na bakacaklar kötüyse aylık bağlarlar her yardım kolisi gelir yada alışveriş kartı alabilrsin
İnşallah canım Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah
Valla benim ben bir yıl oldu başvuru yapali eve geldiler onaylandı ama halada verilmedi bişey bir kere aradılar süt yardımı gitirecez neredeyse 7 ay olacak hiç bişey gelmedi iki ay önce de aradılar kavurma getirecez ne alakaysa oda gelmedi sadece Ramazan Bayramında iki bin TL para verdi ama hala kart yok bekliyorum 1 yıldır yane çok kişi var onaylanıyor ama sıra bekliyorlar
Anladım canm oyalıyorlar insanları
Temmuzda başvuru yaptım eşim çalışmıyor eve para girmiyor çok zor durumdayız eve geldiler her şeyi gördüler çünkü eşyalarımızı dahi satmak zorunda kaldık eşim rahatsız çocuk var bir ton şey ama sürekli arıyorum asla onaylanmıyor süt yardımı onaylandı dediler onun için bile hiç gelmediler Allah halimi görüyor diyecek bir şeyim kalmadı. Bir kere aradığımda telefondaki kadın millet bir iki sene bekliyor sizin daha yeni dedi dalga geçer üslupla
Halbuki ben bu zamana kadar hiç bir yerden hiç bir şey den yardım almadım son çare başvurdum öncesinde zaten yine eşim çalışamıyordu evde yiyecek yemeğimiz yok erzak bile olur dememe rağmen oralı olmadılar ne yapmam gerekiyor kendi adıma bilmiyorum
Gerçekten de çok üzülüyorum böyle ihtiyaç sahiplerine gitmiyor ihtiyaci olmayanlar alıyor diye senin adına çok üzüldüm kardeşim benimde üç küçük çocuğum var eşim çalışıyor ama borçlarımız çok var o yüzden hiçbir şeye yetmiyor ama çok şükür yiyecek ekmeğimiz var ordan burdan kıstırıp çocukların ihtiyaçlarini karşılamaya çalışıyoruz ama oda artık olmuyor ibbnin şikayet var sitesine bildir hemen geri dönüş yapıyorlar diye gördüm varsın benimki olmasın seninkisi olsun belli ki senin daha çok ihtiyacın var rabbim gönlüne göre versin güzel kardeşim
Mesaj attım size
1,509,886 soru
24,637,035 cevap
365,540 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın