İnsanın kendini kimsesiz gibi hissetmesi ne ağır bı yük 🥺
Etrafımda kimse yok bazen duvarlarla konuşasim geliyor evin her yerini temizliyorum gören ne temiz der halbuki içerde sıkıntıdan yapıyorum çok bunaldım hayattan herşeyden dün babamı gördüm mesela rüyamda şuan diyorum acaba beni görüyormudur nasıl çabalıyorum çabalıyorum yerimde sayiyorum 🥺
Türkü yada ilah dinleyip guzel bı ağlasam geçer aslında 😔
Cokluğun içinde yanlız olmaktansa yanlız olmak daha iyi kendını bırseyle oyala evde bırseyler yap kurslar var katıl dısarı cık kızım buyudugu ıcın alıp kafe gıdıyorum karsılıklı pasta yıyıp magaza magaza gezıyoruz gunumuz hep dolu gecıyor
Kusura bakma rahatsız edıyoz senıde
Anca beraber kanca beraber hep seni düşündüğümüzden 🤣🤣
Mervenın post gelın
Yok estağfurullah onun için yazmadim canım
🥰🥰🥰🥰
Ağlamak istiyorsan ağla kendini sıkma psikoloji iyi gelecektirAllah rahmet eylesin
Allah razı olsun
Ağlamak istiyorsan ağla geçsin bazen banada oluyor hepimize illaki oluyor İnşirah süresi aç dinle biraz canım
Geceyi bekliyorum çok doldum gene saol
Müsait alanın yoksa çocuğun varsa uyut banyoya gir rahatça agla
Canım 12 yaşındaki oğlum hemen yüzümden anlıyor bazen anne mugeyi izleme sen çok ağlıyorsun ben biliyorum der o yüzden gece uzun saol
Bende kendımı suan sen nasıl hıssedıyorsan öyle hıssedıyorum benim ailemde taraflı benı sıldıler
Allah hayırla barismayi nasıl etsin
Bende öyle hissediyorum
😔😔şu iki yıldır dünyayı sırtımda tasircasina yoruldum ama bedenen değil valla ruhen iyi gözükmek ten çok yoruldum
Haklısın çok iyi alıyorum bende öyle hissediyorum hepimizin imtihanı çok farklı Allahım yardımcımız olsun inşallah
Amin amin inşallah
İnsanları tanıdıkça yalnızlaştım bende. Zaten arkadaşım yoktu iyice yalnızlığa boğuldum. Aslında daha iyi yüzüne gülüp arkandan konuşan insan olmuyor
Orası öyle kaos dolu bi 5 yıldan sonra şuan kimsenin olmaması iyi çok iyi hemde ama çok yoruldum herşeye yetmeye çalışmaktan ☹️cabalayip cabalayip aynı yerde olmaktan öyle maddi bı destek yok tamam manevi olarak nasılsın demek zor değil ya
Asla kimsenin arkasından konuşan bı yapım yoktuk yüzüne söylerim kim olursa olsun bazen tut şu dilini yalaka ol derim ama yok olmuyo🤭
Bir anda yalnız kalınca o yüzden böyle düşünüyorsun sanırım
Bilmiyorum arada boğuluyorum anlamıyorum
Kız ben sana kanka olurum ne dert ediyon numaram var yaz bana . Ben severim arkadaşı. Komedi kadınımdır vesselam Neşe veririm
Seninde 4 çocuk benimde 4
Senin baba yok benim ana ortak yanımız çok
Ya Allah razı olsun bende neşeli bı insanım aslında ama arada geliyolar işte boğuluyorum herşeyden valla
Numaranı kaydetmedimki izinsiz sevmem öyle işleri
Bunalip sıkılınca ac bir yasin oku iki rekat namaz kilip Rabbime yonel onun hzuurunda ağlayıp rahatla ferahlık verir mevlam
Yapıyorum biliyomusun Dünya telaşı için ağlıyorum çokta utanıyorum aslında gözyaşlarima engel olamıyorum Allahım sen affet diyorum🥺
rabbim icine ferahlik versin insallh. babanda goruyordur illaki gurur duyyodur basli basina bir evi cekip cevirmek bile cok zor . hic bisey olmasa bile bunu basariyoruz
İnşallah 🥺🥺🥺
Gorse çok kiziyodur aslında hiç istemedi bu evliliği oldu bitti şimdi bu mucadelemi görse daha çok kirilirdi sanirim bana saolasin
Kendini oyalicak biseyler yap bence herkez yanlız kendi içinde en iyiyim diyen bile böle Rabbim ferahlik versin inşallah
Sürekli yapıyorum zaten bebeğim var 1 yaşında günün çoğu onun arkasında dolanmakla bitiyor
Özür, bu belge tipi kabul edilmiyor.
Bende aynıyım malesef
😔😔
İnan canm nerde çokluk orda bkluk o yüzden sıkma canını. Kafan rahat keyfine bak
Benim kafa arada gidiyor canım yanlız kalmıyorum çocuklarım hep var tabiki ama bı yeter diye bagirasim geliyo
O bana da oluyo Bebek sürekli huysuz hasta kızım da alışmış altına yapıyor ağlıyor huysuz yemiyo onunla da öyle uğraşıyorum derken deliriyorum artık
Bende aynı yım Canım bu aralar benimde dört evladım var insan bazen dayanak arıyor ama kendimiz olmuşuz dayanak . Kimsesiz oluveriyor insan 😔
Aynen öyle çocuklar ev felan değil aslında bazen boğuluyorum yetmeye çalışıyorum debeleniyorum ama hic biseyi halledemiyorum şu ara.
Kafa dengi bir insan olsa yetiyor oysa ki
Ama hayat böyle geçmez toparlanman lazım belkide kan değerlerin düşmüştür baktır istersen
Bilmiyorum canım sıra bana gelmiyorki sabah kalkiyorum ağzımda dişler kiriliyo bu bebekten sonra göbek fıtığı varmış bende asi için gittim hemşire dedi abla bı kendine baktir çok zayıf görünüyorsun ne bilim
Kendini bırakma önemse kendini . Önce sen değer vereceksin kendine sonra başkaları
Bazen bazixseyler elinde olmuyor ❤️
Maalesef öyle ❤
Yalnız değilsin bende öyleyim bunalıyorum
Allah gönlümüze ferahlık versin inşallah 🤲
Ailen yada kayınvalidenler yokmu
Kaynanam Urfa'da şuan annem kardesim var ama babamdan sonra herşey dağıldı desem yeridir eşimi sevmezler o yüzden mesafe var hep
Yalnızlığımızı sevicez ben kalabalık arasında yapayalnızım görümcem ortalığı çok karıştırıyor mesafeli ve uzak duruyorum o yüzden de kayınvalidemgillede öyle olmak zorunda kalıyorum annem iki kız kardeşimin ve kendi aile hayatının derdinde velhasıl görülmüyorum desteksiz im ve yalnızım çokta yakın oturmalarına rağmen
Yok benimkiler yakın değil şuan şu iki yıldır rahatım aslında çünkü bi 5 6 Urfa'da kaldık kıyamet gibi geçti valla yeni taşındım 1 yıl oldu burda kimse yok evde çocuklarım ben eşim bide cami hocasının eşi var komşu olarak okadar yani yanlizligi seviyorum ama evdeki sorun sikint bitmiyor bende gerçekten beynen yoruldum baya helcbi sökük çıkıyor anlayacağın canım saol
1,492,820 soru
24,391,893 cevap
349,358 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın