0 oy
136 göst.
önce Diğer kategorisinde (1 puan) tarafından

Kizlar koltukları ve kapıları ne ile silersiniz temiz ve güzel kokması için yarın perde falan yikiycam evde tüm güzel koku olsun istiyorum

2 Cevaplar

0 oy
önce (46 puan) tarafından

Kesinlikle sıvı beyaz sabun ile sil bazı marketlerde satılıyor 

önce (1 puan) tarafından

Çok sağol canım sabah bakayım ya bana soğan çuvalı ile dedi arkadasta o halıda iyi diye biliyordum ben 

-Reklam-
0 oy
önce (5,905 puan) tarafından

Parfum gibi bi koku diyosan yumusaticiyla silebilirsin ama ben beyaz sabun kokusu olmadigi zaman temizlik kokusu degil odaya parfum sikilip kotu koku bastirilmis gibi hissediyorum 

önce (14,808 puan) tarafından

A101 den alacağım olur dimi

önce (1 puan) tarafından

Yumos koyucam ztn canim ama temizlik içinde bişey lasimdi beyaz sabunla karistrcam ozmn çok sağol 

Kalip sabun kullaniyorum arkadaslar a101 de olur hepsi de olur sicak sunu icine rendeleyip kullanabilirsiniz bezinize surterek sunger gibi suyu kopurtebilirsiniz ya da bak arkadas sivi beyaz sabun diyo kullanmasi daha pratik olur onun onu da deneyebilirsiniz 

Koltuklari hali kapi yakat ve baslik silerken hepsinde kullandim yerleri silerkende kullanmak istedim ama onu aritmasi cok zor oldu ve parkeleri matlastirdi arinmazsa sa kaygan oluyo yerler o yuzden yerleri silerken cok az beyaz sirke beyaz sabuk kokulu yuzey temizleyici kullaniyorum yine o koku oluyo 

önce (8,197 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 209 göst.
8 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 237 göst.
4 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Reyhan000 (65 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 133 göst.

Kategoriler