Kızlar çok iyi geldi açıldım resmen 🥹
Wauuwww hic de yorgun bir cupcake değilsiniz gayette bol kremali cilekli cok lezzetli bir cupcake goruyorum 🥰
Ya yorumun o kadar güldürdü ki beni çok sağol canım benim 😅😅❤️❤️ Allah da seni güldürsün
İyi gelmiştir tabi çok sıkıntılı günler geçirdin derdi veren Rabbim derman versin inşallah her gününüz güzel geçsin elbisen de çok güzelmiş sende de çok güzel durmuş yakışmış maşallah
Sağol canım benim. Sıkıntılı günler ne zaman biter Allah bilir . Bitecek mi bilmiyorum. Buna da şükür . Sağol canım o senin güzelliğin 😘❤️
İyi olmuş canım kafa dağıtmak iyidir bebisin nasıl oldu
Ck bakılmamış erkek bebek kaç aylık
5 aylık canm . Koagulasyona bakıldı en son karaciğerler çalışıyor mu diye çok şükür sorun çıkmadı . Ck ne oluyo acaba
Hayatım bebeğin daha küçükmüş değerlerinde oynamalar olması normal karşılanıyor. Sen yinede bir daha hastaneye gidersen hekimden rica et alt ast beni tedirgin etti CK bakabilir misiniz de onun kas enzimlerine bakılır sanmıyorum bir şey olduğunu ama yinede söyle sen bazi doktorlar bilinçsiz oluyor şimdi bu değeri baskilamak için hastaneye yatirirlarsa neden yükseldiği bilinmeden ilaç verirlerse beş aylık bebeğe yazık bir sürü yan etkisi var. Sen doktora CK bakın de o ne demek istediğini anlar.
Canım şurup başlattı zaten yatış olacaktı yoksa. Ben gidicem yarın istetitirim çok sağol canım
arada böyle şeyler yapın, ruhunuza iyi gelir🤗
çok da güzelsin ve çok şık olmuşsun 🧿
Yaa sağol canım benim o senin güzelliğin. Gerekiyormuş gerçekten. O an insanın içinden gelmiyo :) gidince farkediyosun iyi geldiğini
Tabi ya ev iş Bebek onca şey iyi gelmistir eminim
Evet canm sağol ❤️
İyi yapmışsın cano çok sevindim senin adına 💕
İçimizi karartmamak kötü düşünmemek gerek
Öyle valla cano haklsn . Çok karamsar ve dusunceliyim bu aralar iyi geldi açıldım nefes aldım resmen ❤️
Yakıyorsun ama sennn 😍maşallah
İyi yapmışsın
Yaa çok sağol canım benim simartiyosun hahah 😅 ❤️
Ama öylee 😊
Çok sağol canım benim ❤️❤️
İyi gelmistir seninde morale ihtiyacin var
Rabbim evladini snaa bağışlasın hayirli kapilar acsin
İyi geldi evet. Çok sağol canım benim ya amin amin inşallah
Bak bebeklerde gidiliyormis çok ince düşünme herseyi gayette güzel bayansin
Ya onu goturemedim. Rahatsız oluyor diye . Eski postlarima bakarsan neden gitmek istemedigimi anlarsın
Ah canım Gamze gözlerin o kadar çok şey anlatıyor ki😓 Rabb'im sana sabır versin evladına da kalıcı şifa versin inşallah ❤️
Amin inşallah canım benim Allah razı olsun. Makyaj da yaptık ört bas olmadı ☺️😅
Ay ben göremedim tekrar atarmısjn bebeğine cok dua ettim sanada
Bakacaksan atayım canm
At Can'ım yenı baktım telefona
Ya maşallah canım hayat hikayemiz aynı sayılır ablatsam roman olur
Ah canım ne yapalm herkes kaderini yaşar
Poyraz nasıl huzursuzluğu falan oldu mu keyfi yerinde mi
Poyraz ben anneme bıraktım onu. Sesten rahatsız oluyo kasılması var diye . Bırakmayacaktım ama riske atmak istemedim fazla ışık da rahatsız eder diye . Düğünden gelene kadar uslu durmus benim kapıya gelmemle ağlaması bir olmuş annemler şaşırmış . Anlamadm ben de.
Oyyy hissetmiştir annesi bebekler annenin stresini hissedermis uzakta olsa bile
Ay öyle özledim ki sonra nasıl bıraktım da gittim dedim :) neyseki çok uzun sürmedi ağlaması
Evı ne yaptın canım yerlestınmı
1,492,580 soru
24,388,330 cevap
349,125 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın