Doğurdum Kızlar darısı doğum bekleyenlere inşallah ❤️
Kızlar toplu cevap vereyim hepinize çok teşekkür ederim 🌹 🦋 🌸 iyiki varsınız 🩷 3 Ağrı kesici serum verdi Dr gram sancım kesilmedi nct de kasılma vardı en son sancı 2 dk da bir olmaya başladı Dr a alın dedim bebekte kakasını yapmış suyum bulanmış tam zamanında aldık dedi şükür kakali su bebeğe Zarar vermeden doğum gerçekleşti evladım sağ salim yanımda 🌸🩷 hepinizden Allah razı olsun dualarınızı eksik etmeyin bizden bende sizler için duadayim Rabbim hepinizin gönlüne göre versin ❤️ 🌸 hepinizi çok seviyorum
Çok şükür darısı bütün hamilelerin başına inşallah
Çok şükür o zaman kabul etmişsin. Sabırsızlıkla bekliyor biz de kazasız belasız sorunsuz dogsun
Sağlıkla büyüsün inşallah
Allah analı babalı büyütsün canım hayırlı evlat olsun 🌸
Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin, hayırlı olsun🌸
Tahmin etmiştim ☺️☺️🤗 hoşgeldin minnak kuzu sağlıkla sıhhatle büyüsün inşallah 🤲🤲❤️
Aaa hadi gözün aydın, sağlıkla büyüsün yavrun. Sana da geçmiş olsun, biran evvel toparlanırsın inşallah 🌸
hadi gizun aydin cnim😻
Rabbim sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin canım geçmiş olsun gözün aydın 🌹🌹
Gözün aydın canım çok geçmiş olsun. Darısı bana inşallah sağ salim doğuraydım bende artık 😂
Sen nasılsın bebek nasıl bir sıkıntı yok inşallah
Kız sen hamilemisin hiç haberim yok ne kadar oldu
Hahahah Günaydın. 30 haftalık şu an
Ay maşallah valla ben yoktum ya bir süre o arada kaçırmışım bunu hiç denk gelmedimde bazka bı yerde . Rabbim analı babalı büyütsün inşallah kuzu 🌼
Kısmi erkek mi
Rabb'im göz aydınlığı eylesin evladını,analı babalı sağlıcakla büyütün inşallah 🤲 🌸
Gözün aydın cnm 💗💗💗
Stresten kurtuldun yoksa salıya kadar streslenirdin. Ben öyleyim genelde 😀 kac kg dogdu bebek ?
Hayırlı uğurlu olsun canım gözünuz aydın 🥰
Demiştik sana doğumun başlamış diye 🤭😇
Hayırlı olsun canım benim. 5 i geldi bebis ❤️❤️
Gözün aydın canım Rabbim analı babalı büyütsün inşallah
Ayy gözün aydın doğumun nasıl oldu canım süreç nasıl başladı nasıl anladın benim ilk gebeliğim çok merak ediyorum nasıl oluyor
Yaşayıp göreceksin 😃😃
Kız korkutma beni ahahahah o kadar kötü bişeymi ya çokmu zor ben vazgeçtim doğurmicam büyüsün içimde ahahah
Taşımak daha zor hahaha 😃😃😃 korkma doğurmak zor olsa bu kadar çocuk yapmazlar dimi . Burda bile 4 5 çocuğu olanlar var
Ay taşımak zor gerçekten her gün yeni bi güncelleme geliyor bana ztn ahahahaha inşaallah kolay geçer artık ne diyim millet kafayı yemiş 4 5 i doğurmaya cesaret ediyor 7. Aya bile sürünerek geldim
🙃🙃 zor ama değer
Yaa Allah hayırla büyütmeyi nasip etsin gülüm çok sevindim 🤩🌹
Geçmiş olsun 💕
Gözün aydın canım Rabbim analı babalı büyütsn inş
Darısı bana bizimde son 28 gün uygulama ya göre bakalm ne zaman gelicek
Hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıklı ömürler versin inşallah canım benim ❤️ sanada çok geçmiş olsun kuzum
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah bugün benimde doğum günüm 5 ekimli oldu senin bebişte 🥰🥰
Allah analı babalı büyütsün
Gözün aydın canım bebiş nasıl iyi misiniz
Sağlıkla,islamla büyüsün inşAllah cnm 🤲🏻 Eğlenceli postlarını özleyeceğiz 🤭😋
kiz daha sabah nisan geldiydi nasi oldu ana detayada girmemissin
Sezaryen len, napcak kadın bekleyip sancısı da vardı.
1,493,279 soru
24,398,994 cevap
349,961 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın