0 oy
944 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (1,243 puan) tarafından

Kızlar postun altına yazdım sen erkeksin diye özelden bunu atmış sürekli cinsellik erkekler felan hep oluyo sorulari bence sizde cvp vermeyin bu erkek büyük ihtimal 

imageoona göre bilin🤗

10 Cevaplar

+4 oy
(2,418 puan) tarafından

Ben erkek olduğunu düşünmüyorum cinsel hayatından sorunlu bi kadın bence sürekli cinsellik soruları sorması tam da bu yüzden ayrıca erkek olsaydı bu kadar uzun süre aktif olmazdı erkekler 1 2 gün dalga geçip kaçar genelde bu kadar uzun süre kendini gizleyemez erkek

(2,548 puan) tarafından

Erkek değil kadın ama çok fazla yalan soluyor çelişkili konuşuyor yani normal bir psikolojiye sahip degil

(2,418 puan) tarafından

O kısmını bilemem ben bi kaç defa cinsellik sorularına denk geldim sadece başka bloglardaki yorumlarını görmedim

(1,243 puan) tarafından

Tamam da canım sadece cinsellikmidir yani bilemiyorum 

(2,201 puan) tarafından

aynne bnecede cinsel hayati baya sorunlu bir kadin bencede

(2,548 puan) tarafından

Öyle öyle bayadir böle cinsel hayatına bişey diyemem ama çok fazla yalan söylüyor kaç kere denk geldim ben bayadir gormuyordum yada ben denk gelmiyorum demkki yazıyor hala

-Reklam-
+1 oy
(274 puan) tarafından

Bende kadın olduğunu düşünüyorum 

Fakat cinsellikte aradığını bulamamış ve istediği doyuma ulaşamamış olduğunu bu yüzden aklının sadece (burdaki sorularından yola çıkarak) cinsellikte olduğunu düşünüyorum 

(1,243 puan) tarafından

Bilmiyorum arkadaşım ben şu yaşıma kadar dışarda gördüğüm bı erkeğin orası büyük diye bakmadım yani çok tuhaf geliyo bana belki yaniliyo olabilirim ama cinsellikle ilgili de değil bazen çok tuhaf yani

0 oy
(2,548 puan) tarafından

Ben biliyorum bunu banada yazıyordu bir ara 

(2,548 puan) tarafından

Yok yok sendeki doğuştan kaybolmaz 😌

(530 puan) tarafından

Sumos ac gözünü artık🥰😍

(8,527 puan) tarafından

Bizim gibi cin ol azcık 😂😂

(2,548 puan) tarafından

O sırada dolandırılan biz 😂😂 bu konuşmada feyzos eksik nerde bu 😂 @Gencanne25

(1,342 puan) tarafından

İnsan kazık yiye yiye tecrübe eder 😂

0 oy
(7,222 puan) tarafından

Benim de dikkatimi çekti ama evliliği de sıkıntılı olabilir 

(1,243 puan) tarafından

Olabilir ama burda cinsellihi iyileştirecek bişey görmüyorum ben bu iki kişi arasında yaşanıyor sonucta

0 oy
(1,786 puan) tarafından

Nerdeyse bir senedir böyle bu kadın senin aksine kadın olduğunu düşünüyorum ama ya evliliğinde ilişki sorunları var ya da böyle şeylere meraklı birisi kendini geçtim gelinin mi kuzenin mi  ne onun bile münasebetini buraya aktarmıştı hatta yazdım da ne kadar meraklısın bu konulara diye bilmediğim için soruyorum yazmıştı çok muhatap alınacak birisi değil bence görüp görmezden gelmek gerek çünkü bir ara aşırı cevap veren vardı inanılmaz şekilde bu konuları sürekli olarak açıyordu belki günde iki üç kere yani ilişkinde sorun olsa bile bu kadar da aktarmamak gerek varsa bi sorunun çift terapisti var oraya git ya tamam her şeyi soruyoruz ama bu kadar üstü açık sürekli olarak sorulmaması gerek bizene senin kuzenin gelinin kızlık zarından ya hu 

(1,243 puan) tarafından

Allah bağışlasın hepsini bende 3te tamam dedim ama küçüğüm sonradan sürpriz oldu ben 36 doldurdum☺️

(1,786 puan) tarafından

Oh maşallah sende gençsin daha ne güzel genç anne olmuşsun sonradan olan bebek daha iyi olıgor sanırım bende ilk oğlum okula başlayınca ikinciyi doğurmak istedim ama kader kısmet oğlum 21 aylıkken kardeşi oldu iyiki de öyle  olmuş şimdi doğurmaya korkardım belki 🤣

(1,243 puan) tarafından

Yok daha iyi öyle ben ilk oğluma doğum yaptım süt koruyo dediler cahillik işte bebeğim iki aylıktı gebe kaldım doğduğunda 13 aylıktı düşün iki küçük bebek ama daha iyi oluyor emin ol biraz daha büyüdumu arkadaş oluyolar dışarıya çok ilgileri olmuyo ikisi bı arada büyüyor yani Allah sana bagislasin evet bu sonradan olan çok başka sanki ilk defa anne oldum gibi hissediyorum yani bide babamın adını koydum kıyamıyorum 😐

(1,786 puan) tarafından

Evet işte onu demek istedim sonradan olan çocuk ilk defa çocuk sahibi olmuş hissi veriyormuş ben biraz geç olsun isterdim büyük kıskanmasın diye küçüğü küçük kıskanmasın diye büyüğü ihmal ettiğimiz zamanlar oldu az da olsa benim büyük oğlum allahtan hiç kıskanmadı kardeşini ama küçük oğlum şu an abisini çok kıskanıyor bende ilk oğluma tedaviyle kavuştum ikinci sürpriz yumurta oldu bende ilk tedaviyle oldu ikinci de öyle olur diye çok korumadım kendimi doktorum bile şaşırdı çünkü ikinci bebek içinde tedavi gerekir demişti kısmet işte çocuğum olmayacak diye ağlarken iki tane oldu ço şükür bin şükür 

(1,243 puan) tarafından

Ya çok sevindim rabbim acılarını göstermesin hayırlı evlat olsunlar inşallah.

Benim son bebeğim çok kismetsiz valla karnıma düştü başladı sıkıntılar ama elhamdülillah onun kokusu herşeyi unuttuyor banada ikinci Allah'ın ikramı olmuş desene ne mutlu

0 oy
(2,589 puan) tarafından

Bence değil. Diger postlarinida inceledim 

(1,243 puan) tarafından

Kız cinselligi yazıp siliyo gormuyonki 🤔🤔

(2,589 puan) tarafından

Diğer postlari normal geldi bana 

0 oy
(3,554 puan) tarafından

Niye her cinsellikle ilgili soru soranı erkek zannediyorsunuz ki? Kadının demek ki sorunları var ve işte bu algı yüzünden normal hayatında kimseye soramadığı, çözüm bulamadığı için anca burada soruyor garip de olsa. 

(1,342 puan) tarafından

Asıl sorularını gizliyor kadın sorun da orada 😁😅 dün vücut kıllarınızı neyle alıyorsunuz diye post açtı bende cevap verdim eldiven diye , özelden yazmış genetikal bölge kıllarım kalın diye 😅😂

(3,554 puan) tarafından

O konular daha ilgi çekici geliyor demek ki ona. Yani böyle şeylerden konuşmayı seven kadınlar çok var ne yazık ki 

(1,243 puan) tarafından

Evet kapattığı için diğer postlara bakıp bayan diyolar ama erkek hissi gitmiyo benden çünkü 36 yaşındayım daha dışarıda erkeğin özel bölgesi buyukmu kucukmu diye asla bakmam velevki göz takıldı bunu dert etmem Allah akıl sağlığı versin 

0 oy
(2,731 puan) tarafından

Bence erkek değil 

0 oy
(270 puan) tarafından

Erkek değil bence cinsel sorunları olan biri ama cözümü yanlış arıyor banada özelden msj atmıştı 

0 oy
(8,531 puan) tarafından

Erkek değil canım.

(2,548 puan) tarafından

Seni etkitelicektim bilir kişi diye 😂 ama ismin çıkmıyor ya 

(1,243 puan) tarafından

Tamamdir ben içimdeki sesi susturayim🤫🤫

(8,531 puan) tarafından

Bu konuda çok netim 😃kesinlikle erkek değil. 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,491,553 soru

24,372,854 cevap

348,149 kullanıcı

...