0 oy
169 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (10 puan) tarafından

image

merhaba kızlar. Olayımı hemen anlatayım aslında bugün adet olmam gerekti ama hala gelen giden yok. Ve 2 hafta önce ilişkide kaçırma söz konusu oldu. Bende bakır spiral takılı. Ona guvendim ama içimde korku var googleden baktim ama tam anlamadim spiralimin konumu doğru mu? Bu resim yeni cektirdigim (ortopedi )ultrasona aid yarin test alicam ama icim icimi yiyor  ve bugun coook acik kahve rengi bisey geldi azdı. Akıntı degildi ama eminim . Basina spiral kaymasi veya evet yerinde diye bilecek birisi varmi. Karin bolgemde bazen kasığa doğru bazen biraz ortada hafifce batma hissi oluşuyor ama spirali taktirdigimdan beri cok nadir zamanlarda hissederim agri sanci kanama olmadi normalmi anlayamadim

1 cevap

0 oy
(506 puan) tarafından

Bence zaman kaybetme bulundugun şehirdeki kadın doğum hastanesi aile planlaması bölümüne git aynı gün bakıyor,hormon testi de ver,hakkında hayırlısı olsun 

(10 puan) tarafından

Aile saglik ocaginda taktırdım spirali yerinde hala duruyomu diye kontrolede gidemedim 7 ay oldu artık cok hafif batma hissi dışında bisey yok . Orda ultrason goremedim gitsem emin olurlar mi yerinde olduguna 

(506 puan) tarafından

Kadın doğum doktoruna git daha tecrübeli oluyorlar,cihazları da var.sabah erken gidersen fiş alırsın.vermezlerse spiral kontrolü yaptircam gebelik şüphem var dersin.bence erteleme.eger bebek ihtimali varsa ve hiçbir şekilde istemiyorsan ona göre erkenden hareket etmen gerekebilir.

(10 puan) tarafından
+1

Cok teşekkür ederim cevabiniz icin

-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 406 göst.
0 oy
0 cevap 118 göst.
0 oy
7 cevap 365 göst.
23 Ocak 2026 Diğer kategorisinde Herzamanhaklibiri (4,372 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,507,643 soru

24,608,698 cevap

363,977 kullanıcı

...