Kızlar okullar açıldı ilk vaka yaşandı sınıfta bit var kizimada bulaştı bitleri temizledim de yumurtaları yapışmış cikmiyo nasıl cikarcam yardım
Eczaneden şampuan alıcan kuzum mecbur başka bişeyle çıkmaz
Kullandım ya bitler bitti yumurtalar duruyo
Onların ince tarağı var yumurta bit için iyice tarasaydın
Saatlerdir tariyorum delircem
Valla kızımda tek tek temizledim canim yatıran kucağına temizliy3cen tek tek onlar zaten boyn ve kulak arkası olur sacin on tarafına gelmez mecbur tek tek temizleyecek ölü şirketler tarafla filan cikmiyo saçın beline yapışıp kaliyor
Sirke iyi geliyor . Banyo suyuna karıştırın. Hatta dayananırsa sulandırma dan sürerseniz dayanabildigi kadar kalırsa başında daha etkili olur ..
Bide toz çamaşır deterjanı onunla yıkayın oda iyi geliyor.
Yani ise yariyorsa iyi birşey bence
En korktuğu şey zaten bitt ayyy
Geçer insaAllah. Kötü bişey bir şampuanı da kullan sürekli tara. Gerekirse kendin sürekli kontrol et öldür ölüsünü bile saçta bırakma çıkar
Çok sağol canım
Ya dur yarın toz deterjan la yıkayım
Elinle temizlemeye çalış . Çünkü onlar tarağa gelmiyor saç teline yapışıyor iyice
Evet öyle valla gelmiyo ellerde zor olmaz mi
Paranit marka şampuan al iki yıkamada bütün sirkeler kuruyor, onları kurutmazsan haftaya yine canlanırlar, kesin çözüm paranit, en son onunla kurtulduk, başka marka olmayacak ama biraz pahalı ama garantili , tarağa gelmese de olur kendi düşer kuruyunca yeterki ölsün sirkeler, eczaneden alınıyor
Yarın alayım ya psikolojim bozuldu
Kız sen hala duruyor musun bugün git yarını bekleme nasıl duruyorsu kaşıntıyla bitler de çoğalır öyle
Kurtardım çok şükür baya temizlendi bitti
Bacım sirkeleri kurutan şampuandan aldın mı o paranitten alman lazım o Sirke canlanırsa haftaya tekrar aynı şeyi yaşayacaksın sana söyleyeyim
Onu almadım ama başka bir şampuan sprey aldım bit bit hergun yıkadım taradım bitti
Sirkeler öldüyse Eğer zamanla onlar kuruyup düşer önemli olan hepsinin ölmesi başka bit olmaması sen üç günde bir şampuanla yıka sonrada eczaneden bçt kovucu sprey al her gün kafasına sık lavanta kesesi al onuda montuna tak bit yeniden bulaşmasın
Tamam teşekkürler
1,486,378 soru
24,300,450 cevap
344,034 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın