Merhaba kızlar. Bebeğim 2 aylık gecen12den beri emmiyor. Ne yaptıysam emziremedim. Diğer geceler de benim zorumla emiyordu iyice zorlanmaya başladım. 2 aylık bebek gece emmesini bırakabilir mi? Ya da atak mi yaşıyoruz acaba aşırı huysuz ve emmek istemiyor
gunduz emmesi nasil aciksa uyanir uyanmiyosa karni toktur duzene giriyisunuzdur
Gündüz iyi emiyordu gece de acıkınca uyaniyordu. Emme aralığı 4 saate çıkmıştı ama şimdi 6-7 saat geçiyor hala emmiyor. 2.ay atağına mi girdi acaba
Acıkınca uysnır sen uyandırma gecelerı benımde 2.5 aylık oldu. Gece 4 5 saat cıvsrı uyur sabaha dogru acıkır mesela. Sende uyandırma o kendı uyanır zaten acıkınca kendi düzenlerini olusturuyolar boyle boyle
Ya benim bebeğim de öyleydi ama 2.ay atağı mi bilmiyorum. Sabah emdi. Gece 12 de emdi. 2 de 4 de denedim almadı. Sabah 7ye doğru emdi daha bu saat oldu emmedi. Sagdim biberonla denicem birazdan bakalım
Meme reddi mi yapmaya baslamıs mınık cok uzun surmus gündüzleri 2 saatte bir istıyo benımkı uykulu haldeyken emzirmeye calısıyolardı canım galıba oyle de denesene
Ya aklı selim insan burda sayılı galiba yazmış 4 5 saat uyusun bırak diyor kardeşim.bebegin daha çok.kucuk 2 saatte besleme yapman lazım sayarak yap siringayla yap kaşıkla yap ama yapmanız lazım en fazla 3 saat olması lazım
Var gibi duruyor allah yardım etsin valla zor iş etmiyorsa ben olsam sahip verirdim ki verdim de memedende vazgecmedi
Bence de sanki biraz meme reddi yapıyor gibi 2.ay atağı heralde. O kadar zorladım emmedi. Kilo alması da iyiydi normalde ama bu ay bu gidişle düzgün kilo alamicak heralde. Sagdim koydum bakalım. Siringayla da veremem ki çünkü aşırı boğazına kaçırıyor biberon denicem birazdan. Gece 12 de emdi en son 2 de denedim, 4 de denedim baya uğraştım almadı. Sabah 7 ye doğru emdi. Şuan hala emmiyor. Uyudu bakalım uyansın biberon denicem
4 saat ideal benim bebeğim için ama 4 saate de emmiyor :(
Bu dediğini ben 4. ayda yaşadım, birkaç gün sürdü ama düzeldi çok şükür. Tarçın aromalı çay falan için sütün tadını güzelleştirir. Bir de adet oldun mu olacak mısın, o dönemde de sütün tadı değişiyor bebek emmek istemiyor
Ya evet adet oldum gibi ama az önce elime değdi yaladım gayet güzel ben Bebek olsam içerdim 😂😂 siringayla deniyorum tükürüyor o kadar emek çektim sağdım ayıp oluyor yani 😂😂
1,499,358 soru
24,490,564 cevap
357,575 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın