Kızım 10 gün sonra 15 aylık olacak rahatına çok düşkün bir bebekti hareketli değildi 14 aylık iken emekledi 13 aylıkken koltuktan sıraladı yürümesini desteklemek istiyorum desteklemek için neler yapabilirim bağımsız hiç adım atamıyor
Şuan sıralıyosa daha zamanı var demekki günü geldiğinde elbet kendisi yürüyecektir bazı bebeklerin gelişimi geriden gelebiliyo bu konuda
İnşallah ya
hulahop al bir tane, onunla yürüme denemeleri yaparsınız.
ona bol bol cesaret lazım, yürür zaten sıralamalara başlamış
Bakayım cnm internetten
Yürümesini arkadaşıda var tek eliyle tutuyor onu
Bir kaç aya yürür. İki eline de minik toplardan ver yada başka bir şey karşısına geç ve gel gel yap.
Koltuğa sırtını dayayıp yapıyorum cnm adım atmıyor kendini bana eğip gelmeye calısıyor
Yavaş yavaş canım bir anda olmaz . Kademe kademe öğrenecek. Çok ileri bir ayda değil korkma.
Çok istiyorum gerçekten her ne kadar takmazsan neden yürümüyor dedikleri zaman üzülüyorum dişleri çok iyi çıktı kilosu boyu çok iyi maşallah her çocuğun gelişimi farklı olur diyorum ama içten üzülüyorum
Rahatına düşkün olması daha iyi inan bizimki 6.5 aylık emekledi 9.5 aylık yürüdü de ne oldu peşinden koşmaktan erken tükendik. Suan 15.5 aylık mutfak masası, sehpalar ne varsa üstüne 1 saniyede tırmanıyor. Bırak çocuğu 2 dk yalnız bırakmayı sırtımı dönemiyorum. Ama sen mis gibi işte işini de rahat sakin halledebilirsin bıraktığın yerde bulursun 😂 en güzeli zamanı gelince yürür hiç endişe etme
Yardımcı olurmısunuz kızlar
Bak ben oğlumu yürütmek için duvarlara şu küçük renkli toplar oluyor ya onlardan asmıştım aralıklı aralıklı antreye sonra kapı girşleri aralıkları 3 günde falan yürüdü
Bizimki 17 aylıktı yürüdü
1,480,270 soru
24,222,341 cevap
338,754 kullanıcı