0 oy
155 göst.
Cinsel Yaşam kategorisinde (313 puan) tarafından

Kizlar benim eltim dün eve geldi herneysee bana diyorki kızın biraz büyüsün bende hijir var vereyim sana ye erkek bebeğin olsun bende dedim ne alaka kız istersen kız mı olcuk diye o da dediki. kizda var  erkekte var benim babam getiriyor doğrumu dediki benim iki oğlumda hijir kurt olanlarvarsa bilir ben kendimde iki tane erkek getirdim diyor 

4 Cevaplar

+1 oy
(10,540 puan) tarafından

Erkek olmayınca ne oluyormuş yıl oldu kaç bunlar hala geri kafalı ya 😏 eline bir balık al bunu yede belki beynin gelişir de geç ama neyse 

(313 puan) tarafından

Valla anlamadım benim daha yeni iki kızım var yani belki bir daha getirmiyivem ben erkek olsun diye her sene biryanemi getiriyim anlamadım dedim 

-Reklam-
0 oy
(5,854 puan) tarafından

Allah kimseyi cahil birakmasin 

Üzüldüm eltine 

(313 puan) tarafından

Amin ne bileyim ya kafalalari eksik kalmış herhalde 

0 oy
(32,231 puan) tarafından

Cinsiyet ayrımcılığını böyle insanlar yüzünden bitiremiyoruz zaten çok değişik bi inançmış 

(313 puan) tarafından
+1

VAla bilmiyorum ki aslında  inanmadım yani benim bildiğim cinsiyeti belirleyen erkektir demeli bu hijir neyse cinsiyeti o beliryiyor 

0 oy
(2,142 puan) tarafından

Allah dilediğine kız evlat verir ,dilediğine erkek verir , isterse hiç çocuk vermez. O ol deyince olur... 

öyle şeylerle kimsenin kafasını karistirmasinlar

(313 puan) tarafından

Ne bilim ya bende anlamadım benim diyer eltimin 6 kız çocuğu var yani ne olmuş sağlıklı olsun işte maalesef ki bizim insanlar erkek çocuğa çok önem veriyor ama ben kabul etmedim 

(2,142 puan) tarafından

Dua et sadece. Eğer çocuk düşünüyorsan. Benim 2 oglum var başka düşünmüyorum mesela. Yoruldum yıprandım çünkü 

Allah isteyene versin 😉😉

(2,142 puan) tarafından

Bana da üçüncü cocugu dayatiyorlar kızın olur falan. Ben istemiyorum başka cocuk diyorum 

(313 puan) tarafından

Ben şuan istemiyorum ama eşim diyoki kızım biraz büyüsün bir tane daha olsun ondan sonra kordonları bağlat diyo bilmiyorum yani istemiyorum zor ya 

(2,142 puan) tarafından

Büyüyünce istersin belki 😀 tabii esin istiyorsa her an kazaya kurban gidersin söyleyeyim 🤣🤣

(313 puan) tarafından

istemiyorum ama yok kaza olmaz 😁😆🤣

(313 puan) tarafından

Yok kız yarın gidip 3 aylık iğne olucam karar verdim 

(2,142 puan) tarafından

İyi yaparsın 

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 942 göst.
26 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Eda00 (738 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 347 göst.

Kategoriler

1,482,429 soru

24,250,448 cevap

340,899 kullanıcı

...