0 oy
484 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,508 puan) tarafından

Kaç günden beri anam ağladıktan sonra sonunda  mutfağa geçtim onlar da 2 gün sürer sonra dip köşe sil süpür ser bitti 💃💃💃 nefret ediyorum dolpa içlerinden 🤦🏻‍♀️

8 Cevaplar

+1 oy
önce (622 puan) tarafından

Ayyy tüylerim diken diken olarak girdim posta Demet bacı sandım 😀😀😀😀😀😀

önce (1,334 puan) tarafından

Aaa öyle mi bilmiyodum canım ben yiyince kapanıyo sanıyodum 

önce (861 puan) tarafından

Bazen adminler hesap siliyor bazende sadece ban atıyor 

önce (1,508 puan) tarafından

Demet o kadar ileri gitmiş miydi 😲😲

önce (861 puan) tarafından

İlk başta gitmişti 😂 o zaman ki nicki sevgi bulut kara'ydı ben gebelik bölümünde takılırken görmüştüm 🤣 

Ayy fazlasını iyiki görmemişim 🤦🏻‍♀️ dalga  geçiyordu burada resmen 

-Reklam-
0 oy
önce (674 puan) tarafından

Seni Demet sanan biz bende valla bütün evimi temizledim yorulmadim ama şu lerde takmak omzum sıkıntılı çok zor geliyo bide yazlık kışlık ayırmak 😑nefret ediyorum ama bütün ev bittimi seviyorum temizliği oh mis gibi bide ben sürekli elim üstündedir yani o yüzden çok kirlenmez evim(5erkek olunca yatınca ben pert)

Elim sürekli üzerinde ama  şu elbise dolapları mahvetti beni küçük kızım var benn katladım ayırdım o dağıttı kafayı yedim resmen ama  bitti şükür 2 günde mutfak sürer sonrasını düşünmüyorum sinir bozan kısmı bitti 😁💃💃

5 erkek nedir bacım bana 2 tane yetiyor Allah yardımcın olsun amin 😁😁

önce (674 puan) tarafından

Coookca amin 4 çocuk 1 koca canım benim kucugumde öyle çamaşırı topluyorum katlanmaya başlıyorum gelip katlı olana bulaşıyor o dağınık olanı ellemiyor

Biziim kız hepsini sıradan geçiriyor dağınık katlı hepsini eline alacak illla ama  bitti şükür mutfakta  o kadar bişe yapmıyorum inşallah bu seferde yapmaz 😁

0 oy
önce (7,331 puan) tarafından

Demet ablamiz napiyon acaba🤭😂

Demet abblamızda iş bitmez ne yapıyor ne sorusu bitiyor sorduğu kadar yapsa iş tamamdı 🤣🤣

önce (7,331 puan) tarafından

Sanki kaç gündür yok gibi😂

önce (547 puan) tarafından

Gebe soru cevap kısmını darlıyor bu seferde

Galiba yok evet bende daha görmüyorum 

0 oy
önce (7,122 puan) tarafından

Ay bnde yapicam inşallah ömür yeterse😂

Çok işim var çok. Cocuklarimin dolapları gelse girisecem ise ama ne ses var ne Seda.

Allah kolaylık versin cnm 

Amin canım sağol.. İnşallah kısa sürede gelir  havalar sıcak gidiyor tam temizlik zamanı 

önce (7,122 puan) tarafından

Öyle vala  kız bizim evin içi soğuk dışarısı sıcak  anlamadım gitti 

Benim de aynı sabah uyandığımda çok üşüyorum eşim üşürsan kombiyi aç diyor o kadar üşüyorum ama  şimdiden de açılmaz ki 🤷‍♀️☺️

0 oy
önce (10,399 puan) tarafından

Ay bende kıyafet dolabından bıktım geçen 3 gün serin oldu kızın baharlıklarını çıkardım geri yanıyor heryer kısa kol çıkarcam havalarda delirdi mi ne 

Valla benn çok üşüyorum kazaklarımı çıkardım kısaları kaldırdım ama  ben ve küçük kızımdan  başka  evdeki herkes hala kısa kollu geziyor 

0 oy
önce (2,274 puan) tarafından

Kızımın dolabı düzenledim bende. Şimdi kendi dolabım kaldı. Kız kardeşim geldi onunla beraber halledicez inşallah. Bende dolap içlerinden nefret ettim bu yıl 😄

İki elbise dolabı TV ünitesi kanepe içleri vestiyer banyo tuvalet dolapları bitti en sevmediğim yerlerdi Bi kızlarımın dolapları kaldı onuda bana sakın elleme seçilecek eşlçyalar var dediler hafta sonunu bekliyor kendileri yaparlar ben sabah mutfağa giricem 

0 oy
önce (1,940 puan) tarafından

Bende nefret ediyorum dolap içlerinden özellikle mutfak dolabı büyük olduğu için uğraştırıyor daha detaylı temizliğe de baslayamadim bugün başlamayı düşünüyordum kemiklerim ağrıyor grip olmuşum dedim bu hafta da kalsin

Baza  içi elbise dolapları banyo tuvalet dolapları kanepe içleri elbise dolapları tamam mutfak benim de oyalayacak 2 yada 3 günümü yiyecek ama olsun elbise işi bitti şükür en sevmediğim 

Çok bi işin kalmamış ben daha hiç başlamadım 2 ay önce derinlemesine temizledim normalde şimdiye bitirirdim ama bi isteksizlik bi halsizlik var bide daha mutfak dolaplarım içi de temiz 

Evin doğal gaz ile ısınıyorsa kışın da yaparsın nolacak benim kasımda  misafir gelme durumu var ondan yapıyorum 

Doğal gazlı Allah'tan sobalı değil haftaya başlarım insaAllah

İnşallah canım 

0 oy
önce (297 puan) tarafından

Ev ana baba günü tepemde davul çalan 4 yaşında oğlum 5 haftalık hamileyim pert çekilse yatıyorum bu gün girecektim temizlige halı yıkama ancak cumartesi gelip alırım halıları deyince erteledim temizligi size kolay gelsin 

Benim halılar haftaya gidecek yada eşim yıkayacak belli değil bu hafta dolpa işi bitsin haftaya rahatça gerisini yaparım zoru dolaplar 

İlgili sorular

+1 oy
11 cevap 647 göst.
+7 oy
22 cevap 815 göst.
+2 oy
8 cevap 354 göst.

Kategoriler

1,479,740 soru

24,214,470 cevap

338,318 kullanıcı

...