+1 oy
292 göst.
önce Alışveriş-Hediye kategorisinde (1,906 puan) tarafından

Bugün kurutma Makinesi almaya gidiyorum kızlar. Çok şükür sonunda alacağım. 2 senedr almak istiyorum.  Beyaz eşyalarm beko. Bekodan alacağım. İnşallah pişman olmam. Kullanlar memnun musunz. Pişman olan var mı. Bir de hangi marka Kullanıyorsunuz.?

12 Cevaplar

+1 oy
önce (1,021 puan) tarafından

Kurutma makinesi almamak pişmanlıktır rahatlıgını görünce bu zamana kadar neden almamışım diye üzüleceksiniz hayırlı olsun

önce (1,906 puan) tarafından

Ay inşallah o yüzden pişman olurm. Aldm çok şükür ☺️🤲

-Reklam-
0 oy
önce (10,348 puan) tarafından

Altus kullanıyorum evdeki kahve makinesinden sonra en kıymetlim kendisi 😂

Benmde öyle olacak galiba ☺️

0 oy
önce (1,185 puan) tarafından

Benim beyaz eşyalarım Beko ama hiç memnun değilim çamaşır makinesinden , kurmayı o yüzden farklı marka tercih ettim ondan memnunum fakat boykot markası maalesef , beyaz eşya markalarında boykot olmayan yok ama en az destekleyeni bulmak lazım heralde vestelden memnun olan çok kurıtmada

Çamaşır makinesinden ben memnunum ya bilemedm. 4 senedr kullanıyorm 

önce (1,185 puan) tarafından

Benim 6 sene oldu, çok gürültülü çalışıyor ilk günden beri 

0 oy
önce (4,417 puan) tarafından

Benimde beyaz eşyalar beko ama.kurutmayi simens aldim.birdaha.esya değişirsen.bosh simens alirdim

Kurutma nasl canm. Memnun musn

0 oy
önce (15,037 puan) tarafından

Ayy darısı bana olsun inşAllah. İllAllah ettim çamaşırdan 

En güzelleri senin olsn inşallah 🤲

0 oy
önce (2,271 puan) tarafından

Eşimin listesine eklediklerimden biri de kurutma makinesi 😁 taşınınca bende alcam inşallah. Altusu çok önerdiler bana da.

En güzelleri olsn inşallah bende sonunda aldm 2 senedr diyorm al diye.

0 oy
önce (2,619 puan) tarafından

Ya bende alacaktım. Ama çamaşır makinemden memnun değilim. Değiştireceğim bu gidişle. Eşimi de almaya ikna ettim 

Kurutmalı Çamaşır makinesi alsam,.

Yer de kaplamaz diye düşünüyorum.

Soruna gelince Annemlerde herşey Beko idi çok memnunduk.

Ben beğeniyorum.

Kurutmalı makine bilmiyorum kullanan var mı. 

İnşallah en güzelleri nasip olur 🤲

önce (3,199 puan) tarafından

Kurutmalı makinenin çok bir avantajı olmaz. Çamaşır makinesinde çamaşır yıkıyorsun sonra kurutma makinasına kuruması için atıyorsun o esnada 2. posta çamaşır makinesinde yıkanıyor. Bu şekilde biri kururken diğeri yıkanıyor yani ikisi aynı makinada olunca bu kadar hızlı bir akış yaşanmaz. Birinin hem yıkanmasımı hem kurumasını beklemeniz lazım makinede ikiis bir arada olunca. Bir de öyle karmaşık yapıdakiler çok verimli olmuyor, çabuk da bozuluyor 

önce (2,619 puan) tarafından
+1

@Birhilall çok teşekkürler amin sana da canım.

@Alfabeta tavsiyen için teşekkür ederim canım.

Baya açıklayıcı olmuş. Bu yönden düşünmemiştim .

0 oy

9 kg aldm kızlar ısı pompalı A++ kalite de. Balon patlatma vardı. Tost makinesi çıktı onu da anneme vereceğim benm var.

0 oy
önce (390 puan) tarafından

Hayırlı uğurlu olsun. Benim beyaz eşyalarım da beko. Kurutmayı grundig aldım 1 seneyi geçtik heralde baya memnunum ya gerçekten büyük konfor

önce (627 puan) tarafından

Bende grundig aldım bende memnunum da renklileri hangi ayarda kurutuyosun canım neyi neye atıyosun mesela

0 oy
önce (9,695 puan) tarafından

Benimde çamasır makinem bozulmak üzere bende diyorumki 2 görevi üstlenen hem kurutmalı hem yıkamalımı alsam ayrımı alsam daha avantajlı olur 45 bin demiş eşime sormuş arcelikten 2 si bir arada olan iyimi olur bilmiorumda hemen deilde var zamanı buzdolabı aldık onun borcu bitsin 😅

0 oy
önce (1,898 puan) tarafından

Sentetik kıyafetleri kucultuyor dedi adam . Vazgectim

0 oy
önce (30 puan) tarafından

Beko kurutma makinesi kullanıyorum ama yazın balkona serıyom 

Ütü ozellıklı 

Utuleyıp çıkarıyor 9 kg 

Ben cok memnunum çorapları bile utuluyor hayır'lı olsun şimdiden küçültme ne yapmadı evde hiç kıl tug kalmadı toplayıp alıyor.

Bıde benımkısı koku özellikli vok hoş koku bırakıyor uzerınde kuru temizleme özellıllı mont sifon elbise aklına ne gelırse atıyorum 

Utu yapma özelliğinde mesela türban larımın hepsini atıyorum utuluyo utuden de kurtuldum 

Daha yemin çıktı bu makina 27.890 tl ue almıştık en son

6 ay önce

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 238 göst.
12 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Kizinaasikbiranne (66 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 154 göst.
0 oy
19 cevap 1,011 göst.
7 Nisan 2024 Diğer kategorisinde RaHiME_91 (2,694 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 390 göst.
21 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde hanimeli (605 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,478,907 soru

24,203,645 cevap

337,747 kullanıcı