Merhaba arkadaşlar Herkese iyi günler dilerim bir konu ile alakalı sizinle görüşmek ve size danışmak istedim ben gurbette yaşıyorum yaklaşık 7 senedir ve şimdi de farklı bir şehire geldim daha önceki Yaşadığım şehirde tanıştığımız arkadaşlarımız olmuştu onlar da şimdiki bulunduğumuz şehire geldiler Yani tamamen bir tesadüf oldu çünkü eslerimiz aynı işi yapıyor Biz de buraya geldik o arkadaşlarla diğer şehirdeyken gayet seviyeli bir arkadaşlık ilişkimiz vardı ve bazen bir araya gelir görüşüyorduk çok birbirimize gelip gitmiyorduk ama bazen bir araya gelirdik ve buraya geldiğimizde de onların burada olduğunu duyunca gerçekten çok sevindik Çünkü burada da iletişimde kalıp arkadaşlık ilişkilerimizi sürdüreceğimiz için mutluyduk, ve biz buraya taşındık taşındıktan sonra evimize Sadece bir kere geldiler onu da biz çağırdık kızla aramız gayet iyiydi Hatta birçok huyumuz birbirimize benziyordu eşimle Onun eşi de gayet araları iyi ama buraya Biz taşınalı Yaklaşık 5 ay oldu ve Kız Kaç Kere çağırdıysam evime gelmedi Ne bir kahve içmeye ne bir çay içmeye sürekli beni çağırdı ve ben birkaç kere gittim en sonunda bana Ben kimsenin evine gitmeyi sevmem genelde kendi evime çağırırım" diye mesaj yazdı Ben de bu mesajı gördüğümden beri artık onunla konuşmamam gerektiğini ve gerçekten bu fikrin doğru olmadığını anladım kaç defa çağırdım ve ben de istedim buraya gelsin sohbet muhabbet edelim çay kahve içelim diye ama kendisi Hep bir bahane sundu ve en sonunda bana da öyle söyledi Sizce bu ne demek oluyor ya da bu insana karşı nasıl bir tutum göstermeliyim? Eşi de gerçekten bir arada olup sohbet muhabbet etmeyi isteyen Hatta eşinin birkaç kere gidelim diye Israr edip kızın gelmediğini duydum sonra eşi Eşimle görüşmek için kapının önüne gelip görüşüp gidiyordu eve girmeden. Ben de kendimi gerçekten kullanılmış hissettim çünkü birkaç kere ne zaman çağırdıysa hep gittim evine sohbet muhabbet ettim o da benim gibi aynı yalnız Gurbette yaşayan birisi Ben de dedim En azından Birbirimize destek çıkarız bir arkadaşlığımız devam eder kimsemiz yok zaten diye düşündüm ama kendisi böyle bir şey söyledi ,ve ben de neden sadece onun evine gideyim ki her zaman diye düşündüm.