0 oy
137 göst.
önce Diğer kategorisinde (202 puan) tarafından

Kızlar biz 4 5 ay önce ev aldık ama 800 yüz kadar borçla alabildik borcuda tanıdıklardan aldık eşim 4 aydır düzenli calışıyor borcunu ödemek için borcuna sadık bir insan biz kendi evimizde çok huzurluyuz geçinip gidiyoruz ama kayınpeder ve kaynana buna asla izin vermiyor bir aydır bütün bağları koparttık konuşmuyoruz hiç biriyle o kadar iyi geldi ki anlatamam ama kayınpederim arıyor çocukları soruyor çocuklarla konuşuyor bugün yine aradı o kadar canımı sıktı ki oturdum ağladım neymiş efendim biz borcu  ödiyemiyecekmişiz rezil olacakmışız beni dinlemeyenler hep rezil olur buna benzer bir sürü şey o kadar kötü oldum ki eşim asla takmıyor onları.  benim takıntılı olduğumu bildiği için bana sürekli bunu yapıyor eşim bana kızıyor takma diye ama yapamıyorum sabahtan beri ya gerçekten ödiyemezsek diye düşünüyorum stresten ölücem

7 Cevaplar

0 oy
önce (1,074 puan) tarafından

golge etme baska ihsan istemem deyin. madem sizin bircu odeyebileceginizi dusunmuo kendi mi oducekmis derdi tasasi onami dusmus. . esin desin biz odeyemiceksek de oyeyeceksek de sanane senlik durummu var yani. 

önce (202 puan) tarafından

Sürekli ona muhtaç olmamızı istiyor tek derdi 

cok merakliysa odesin. he biz odeyemiyoruz sen ode madem durumuna donsun okadar merakliysa:)

-Reklam-
0 oy

sen niye takiosunki sana kayinpederin oyle soylediginde baba odeyemiyeceksekde kimene borc bizim. geldik sizemi yalvardik destek olmayan kistek de olmasin  moral bozmak icin yer ariosun istiosan okadar dert edindiysen bizim yerimize sen ode sana oyle mi diyoruz da boyle diyosun bize de sende laf soyle takacagina

önce (202 puan) tarafından

Kız bir iki ay önce büyük bir tartışma yaşadık orda zaten ağzımıza geleni söyledik sizi hayatımızda istemiyoruz bizi rahat bırakın evde huzur bırakmadınız diye anlamıyor ki

ozaman telefonu acmicaksiniz. biye acmiyosunuz muhabbeti olursa durduk yere huzur kacirmaya gerek yok soylediklerinizi farketmiyosumuz 

0 oy
önce (4 puan) tarafından

eşin haklı, böyle şeyleri takmıcaksın ki ödersiniz de. sen idareli kullanıcaksın bi süre. fuzuli masraf yapmıcaksın. tabiri caizse biraz dişini sıkıcaksın o kadar. sonrasında borcunuz bitince istediğinizi yaparsınız. başkalarına da aldırma. onlardan izinsiz ve yardım almadan başardığınız için bazı şeyleri onun hasedindeler. 

0 oy
önce (24,722 puan) tarafından

Eşin haklı. Kayınpeder amacına ulaşmasın diye bile üzülmezdim ben sen de o zaman münasip yerlerine kına yakarsın deyip çekileceksin kenara dost olsa aile olsa zaten yardım eder sizi aşağıya çekmeye çalışmak yerine 

0 oy
önce (3,211 puan) tarafından

800.000 artık gerçekten çok bir para değil. Borclanmadan da asla mal mülk sahibi olunmuyor. Ödeyemeseniz kına yakacak herhalde. Bizim borcumuz bizi ilgilendirir deyin. Benim huzurumu bozan çocuğumla da iletişime geçmesin bir zahmet. Canınızı sıkıyorsa açmayın telefonu 

0 oy
önce (1,325 puan) tarafından

Ya şu yardımı dokunmayıp akıl verenlerin kafasını birbirine çarpasım geliyor. Siz ne güzel bir yola girmişsiniz eşinle de mutlusunuz. Çalışıyor adam bugün yarın öder. Dinleme kimseyi. 

0 oy
önce (5,175 puan) tarafından

Eşin sana kızmakla haklı takma kafana kötü de düşünme canim. Borç olmadan mal mülk sahibi olunmaz. Kayinpederin aradığı zaman açma veya aciyorsan da sen konuşma çocuklarla konuşsun hemen kapat. Böyle kafaya takarsan hasta olursun

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 419 göst.
1 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Baharcancaz (50 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 133 göst.
0 oy
3 cevap 179 göst.
0 oy
3 cevap 182 göst.
1 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Asya15 (256 puan) tarafından soruldu

Kategoriler