Hayırlı akşamlar hanımlar. Bende bebiş bekleyenler kervanına katıldım. Mutluluğumu paylaşmak istedim. Sürpriz oldu ama iyi ki olduuu 🤭
Bir piyemsesim var tam 2 yaşında. Duam odur ki Rabbim kolaylıkla büyütmeyi nasip etsin. Şuan çok zorlanıyorum 10 haftalık çok halsizim çok yorgunum hiç geçmeyen baş ağrım var. İkinci 3 aylık dönemi sabırsızlıkla bekliyorum kendime gelmek için. Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🫠🤲🏼 dua eder dua beklerim 💕
Hyrli olsun saglikla kucağına alirsin inşallah
Teşekkür ederim Allah razı olsun 🥰💐
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah:) benimde kızım var 27 aylık ilk 3 ay aşırı halsizlik vardı zorlanıyordum ikinci trimestırda yorgunluk biraz geçmişti şuan 36 haftalığım daha fazla zorlanmaya başladım ek olarak mide bulantılarım ve kusmalarım hala devam ediyor Allah hepimize yardım etsin sağ salim büyütelim
Amiiin. Sağlıkla al inşAllah kucağına. Rabbim güç versin bizlere 💕💐
Hayırlı olsun Allah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin
Allah razı olsun 🥰 bekleyen tüm annelere 🤲🏼💐
Hayırlı olsun canım aramıza hoşgeldin yine şükür ayakta gelmişsin bu haftaya kadar ben yataktan başımı kaldıramamıştım inşaallah kolay geçer bundan sonrası
Ayy hoş buldum 😊 amin inşAllah. Allah hepimizin yardımcısı olsun 💐❤️
Hayırlı olsun aramıza hoşgeldin❤️ben çok kısa bı süre sonra aranizdan saglikla ayrilacan inşallah 36+4
Sen de sağlıkla günlerini tamamlayıp doguruursn insallah
💕hoşbuldum. Amin 🤲🏻
İnşAllah sağlıkla sıhhatle al bebişini kucağına kolaylıkla mutlulukla büyüt güzel günlerini gör 💐
1,499,066 soru
24,486,228 cevap
357,327 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın