Kaynımın oğlu oldu sizce para ne kadar vereyim
Benim kaynım yok görümcem var şahsen çocuğu olsa altın falan takmam alır bir takım elbise giderim çünkü eşimin ailesinde böyle bir durum görmedim göremediğimi de yapmam
Bu sizin maddiyatınıza bağlı durumunuz iyiyse altın takın orta halli ise 1000 tl eğer oda mümkün değilse yenidoğan takımı alın
kayninla iliskinize bagli. yani sen degilde simdi bir abi kardesine ceyrek takar mantiken cocugu oldugunda. esin kardesiyle yakinsa durumunuzda varsa ceyrek yoksa gram falan . ama oyle samimi degilseniz eltiler olarak birbirinizi cekemiyosaniz abi kardes de pek anlasamiosa akrabami akraba diosaniz kiyafet takim bile yeterli
Bana çeyrek takmışlardı geçen sene bende çeyrek taktım + büyük bir sepet içinde kıyafet zibin oyuncak battaniye müslin örtü kitap vs
Valla ben dogum.yaptim kanımla wltimin aldıkları 20 binden fazla ana kucagi 10 gram çocuk bileziği gönlünden oyle geçirmişler kıyafetler halda bitmek tükenmeyen hediyeler bu kadar soyleyecwklerim para ne ki😂😂
Benim oğlum doğduğunda kaynım ve eltim çeyrek altın ve isim yazılı takım hediye etmişlerdi 2022 yılında herkesin bütçesine bağlı bir durum bu bence
Eşinin, amca olarak yeğenine takmasıyla şık duracak şey çeyrektir. Ama maddi imkanlarınız kısıtlıysa gram altın. Daha azı zaten 2-3 bın olmalı bu kadar yakın akraba olduğu için ee hiç olmazsa adı altın olsun
5 tane kaynım var hepsi çalışıyor , kızıma birşey takmadilar onuda şimdi fark ettim bu postu görünce 😅😁 ben altın takardim
Bence aranızdaki bağa bağlı
Ben olsam 1 takım 1 çorap yeter
1,480,395 soru
24,224,010 cevap
338,822 kullanıcı