İyi akşamlar arkadaşlar. Ben hep spiralle konurnurdum sonrasında hamilelik lohusalık derken tamamen çıkmış aklımdan spiral olmadığı 45 günlük bebeğim bugün ilişki sonrası hemen aklıma geldi özür dilerim hepinizden suya girdim yikamdim hamile kalma olasılığı var mı. Ertesi gün hapı aldım eczacı iki saat emzirmesin demiş ama prospekte bir hafta emzirilmemesi gerektiği yazıyor bebeğim çok küçük ilaçlarda ilacsizda emzirmeye kiyamaiyorum ne yapabilirim sizin başınıza geldi mi gebelik olabilir mi daha adet olmadim
Kız tövbe bu unutulacak birşey mi 🙄🙄 sütünü 2 kez sağ at canım eczacılar bu işin ustası artık birşey olmaz Allah'ın izniyle
Ben de hep derdim nasıl unutulur diye ama gerçekten ben de unuttum nasıl unuttum bilmiyorum s**** kafam işte ne bileyim teşekkür ederim canım önerin için öyle yapacağım inşallah şu an sütümü sağıyorum veririm birkaç saat içirmem hiç sütümü ilk iki sütümü sağ alt dökerim sonra emziririm teşekkür ederim tekrardan
Ama 2 saat çok az kesinlikle 8 saat emzirme sütünü sağ daha sonra bebeğini emzir.
Ben de içmiştim 7 8 saat boyunca emzirmedim ama bebeğim biraz daha büyüktü seninkine göre
Ben de kesinlikle 2 saat ve içirmem şu an sütümü sağlıyorum onunla birkaç saat idare ederim küçük olduğu için uyuyor zaten bir kere de mama veririm artık yarın et sütümü de dökerim ilk 2 ya da ondan sonra emziririm çok teşekkür ederim
1,479,674 soru
24,213,504 cevap
338,271 kullanıcı